Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

USB sticks bedrukken

USB sticks bedrukken met logo

USB sticks bedrukken met logo? Niet iedereen werkt met online opslag of clouddiensten, dus dan zijn USB sticks met logo de perfecte oplossing. Je kan bij ons diverse soorten USB sticks bedrukken. De meest verkochte USB sticks zijn de twister USB sticks die een draaimechanisme hebben, zodat je het dopje niet kunt kwijtraken. Wil je rekening houden met het milieu, kies dan voor houten USB sticks . Je kan USB sticks bedrukken met een geheugen van 1GB tot 128GB maar een groter geheugen is ook mogelijk. Daarnaast kunnen wij ook alvast data voorprogrammeren op de USB sticks, bijvoorbeeld met documenten, video's, afbeeldingen of brochures.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Goedkope USB sticks bedrukken

Bij ons kun je jouw eigen goedkope USB sticks bedrukken en personaliseren. Weet je al welk model USB stick je wenst? Dan kun je vervolgens gaan nadenken over de kleur, de opslagcapaciteit en de bedrukking. Wij kunnen goedkope USB sticks bedrukken met de nieuwe USB 3.0 technologie. Hiermee kan je sneller data lezen en schrijven ten opzichte van de USB 2.0. Daarnaast kunnen we ook USB sticks met voorgeprogrammeerde data leveren.

goedkope usb sticks bedrukken

1. Bedrukken USB sticks: kies de kleur

Wij bedrukken USB sticks in iedere gewenste kleur. Veel basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Wij hebben bijvoorbeeld blauwe USB sticks, groene USB sticks, zwarte USB sticks of eigen kleur USB sticks. Bedrukken USB sticks in een kleur naar keuze? Dan produceren wij de USB sticks op maat.

 • 100+ kleuren usb sticks
  100+ kleuren USB sticks
 • blauwe usb sticks
  Blauwe USB sticks
 • groene usb sticks
  Groene USB sticks
 • eigen kleur usb sticks
  Eigen kleur USB sticks

2. USB sticks laten bedrukken: 1 tot 128 GB of meer

Je kan bij ons een USB sticks laten bedrukken waarbij je zelf de grootte van de opslagcapactiteit bepaald. Meest verkocht zijn de USB sticks met een opslag van 8GB of 16GB. Hoe kleiner de opslag, hoe goedkoper de USB sticks. Wil USB sticks laten bedrukken waarop je grote bestanden kan opslaan, zoals foto's, afbeeldingen en ander beeldmateriaal, dan raden wij aan om voor een grotere opslag van minimaal 32GB te kiezen. Hiernaast kan je ook kiezen voor 64GB, 128GB of meer. Wij kunnen ook alvast data op de USB sticks zetten zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen.

Je kan bij ons kiezen uit USB 2.0 of USB 3.0 technologie. Het belangrijkste voordeel van USB 3.0 is de snelheid van de gegevensoverdracht. De USB 2.0 speed is ongeveer 60MB/s en de USB 3.0 heeft een snelheid van ongeveer 640MB/s. De overdrachten van de USB 2.0 gaan met een half Duplex-methode en de overdrachten van een USB 3.0 gaan met een full-duplex-methode. Dit houdt in dat de USB tegelijkertijd gegevens kan verzenden en ontvangen.

  1GB opslag
  2GB opslag
  16GB opslag
  32GB opslag
  64GB opslag
  128GB of groter

3. USB sticks bedrukken of USB sticks graveren

Je kan bij ons bij USB sticks bedrukken wat een populaire optie is voor bedrijven om hun merk te promoten. Als je graag een permanente opdruk op je bedrukte USB stick wilt kies dan voor USB sticks graveren. Dit zorgt voor een professionele uistraling en maakt het perfect voor zakelijke of prive geschenken.

 • usb sticks bedrukken
  USB sticks bedrukken
 • usb sticks met graveren
  USB sticks graveren

4. USB sticks met logo: kies de opdruk

Wij kunnen de USB sticks met logo helemaal naar wens bedrukken. Een veel gekozen opdruk is een USB sticks met logo of een USB sticks met naam. Hoe wij de USB sticks met logo bedrukken is afhankelijk van het model USB stick die je wilt. De custom made USB sticks kunnen wij bijvoorbeeld helemaal rondom bedrukken in full colour. Hoe minder kleur de opdruk bevat, hoe goedkoper de usb sticks met logo zijn.

 • usb sticks met tekst
  USB sticks met tekst
 • usb sticks met logo
  USB sticks met logo
 • usb sticks met naam
  USB sticks met naam

5. Lege USB sticks of voorgeprogrammeerde USB sticks

Als fabrikant kunnen we alvast data op de USB sticks zetten. Standaard worden de geheugensticks leeg geleverd maar tegen een kleine vergoeding kunnen wij ook alvast data op je USB stick voorprogrammeren. Zodat je de data niet 1 voor 1 op de USB stick hoeft te uploaden. Dit bespaart je veel tijd en moeite. Voorgeprogrammeerde USB sticks zijn handig als je USB sticks met data aan mensen moet overdragen voor een presentatie.

usb stick bedrukken

USB sticks bedrukken kleine oplage?

Bij ons kan je USB sticks bedrukken in een kleine oplage van minimaal 50 stuks. Normaal gesproken richten wij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal kunnen wij ook USB sticks bedrukken die geschikt zijn voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt. USB sticks bedrukken in kleine oplage is ook populair bij kleine reclamecampagnes of marketingactiviteiten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug