• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

USB-sticks bedrukken

De meest goedkope usb sticks bedrukken voor alle usb-poorten

Altijd en overal uw eigen elektronische data bij u voor werk of privé? JM Promotions is de producent op het gebied van usb sticks bedrukken. In ons assortiment hebben wij standaard deze usb geheugensticks: goedkope usb sticks, twister usb sticks, custom made usb sticks, sleutel usb sticks, pen usb sticks, armband usb sticks, houten usb sticks, leren usb sticks en OTG usb sticks. Het populairste formaat qua geheugencapaciteit ligt tussen de één en vier GB, echter zijn alle opslagcapaciteiten voor de bedrukte usb sticks te verkrijgen bij ons. Het is tevens mogelijk om usb-sticks met bedrukking met een voorgeprogrammeerd geheugen te leveren!

Usb sticks bedrukken met logo?

JM Promotions is de specialist in usb sticks bedrukken met uw logo of tekst. Usb sticks bedrukken kan in één kleur tot maximaal vier kleuren. Bestaat u logo uit meer kleuren of heeft uw logo een verloop van kleuren, dan kunnen wij ook in full colour usb sticks bedrukken. Goedkoop usb sticks bedrukken doen wij al vanaf 100 stuks in iedere gewenste kleur en tegen de snelste levertijden.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over onze usb-stick bedrukken?

Hoe USB sticks bedrukken?

JM Promotions is specialist in usbsticks bedrukken en kan tegen de goedkoopste prijzen usb sticks bedrukken. De memory sticks kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Als eerste kan een opdruk in één kleur op de data sticks gedrukt worden, dit is de goedkoopste optie. Ten tweede kan er gekozen worden voor twee of drie kleuren opdruk. Heeft u echter een complexere afbeelding of logo dan kan er ook in full colour bedrukt worden. De full colour bedrukkingsmethode wordt gebruikt als de gewilde bedrukking bestaat uit meer dan drie kleuren of als het een verloop van kleuren heeft. Usb sticks bedrukt met logo bestelt u bij ons.

Data sticks bedrukken aan één zijde is de meest gebruikelijke manier van bedrukken. Usbsticks bedrukken aan twee zijden is ook mogelijk bij JM Promotions. Bij de custom made usbsticks is het zelfs mogelijk om een full colour afbeelding volledig op de usbstick te bedrukken.

USB-sticks bedrukken met logo

Waarom is usb sticks bedrukken goedkoop?

JM Promotions is niet alleen de bedrukker van usbsticks met logo, maar is tevens producent van de promotie usb sticks zelf. Doordat wij de geheugensticks bedrukken en produceren in onze eigen fabriek, kunnen wij u veel mogelijkheden aanbieden. Naast het produceren van populaire modellen zoals het twister model, bieden wij als fabrikant nog veel meer. Het is bijvoorbeeld mogelijk om usbsticks volledig op maat te laten maken. Wij kunnen ze in de grootte naar uw wens produceren en zelfs in uw eigen gewenste vorm, zoals in de vorm van uw eigen product! Het materiaal is ook geheel naar uw keuze. Wij kunnen goedkope plastic usbsticks bedrukken, maar ook luxe houten usbsticks bedrukken. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de usbsticks in iedere gewenste kleur te bestellen. Standaard hebben wij veel basiskleuren op voorraad, maar mocht u een specifieke kleur usbstick zoeken, dan kunnen wij ook usbsticks leveren in uw eigen gewenste PMS-kleur! Tevens kunnen wij onze USB-sticks leveren met uw eigen data daarop. Voorgeprogrammeerde usb-sticks kunnen zeer handig zijn wanneer u nog extra reclame of informatie wilt geven aan de ontvanger. Kortom, als fabrikant en specialist van usbsticks bedrukken kun je meer!

usb-sticks

Waarom USB sticks laten bedrukken als promotiemateriaal?

USB sticks is één van de populairste relatiegeschenken die er is op het moment. Dit komt omdat een insteekgeheugen stick altijd handig is om te hebben en gemakkelijk uit te delen is. Gaat uw onderneming vaak op klantbezoek en wilt u uw product of dienst beter aan de man brengen, dan is een usb stick de manier om dit te realiseren. Een goedkope usb stick met naam, logo of afbeelding is een bruikbare ‘give away’, waarbij ook nog eens een reclameboodschap op de usb gezet kan worden, voordat deze naar de klant gaat. Dit zorgt voor een extra dimensie van promotie. Bedrukte usb sticks worden veelal zeer enthousiast ontvangen door consumenten en worden zeker gebruikt. Een bedrukte usb stick met logo wordt vaak gezien door de consument, als deze bijvoorbeeld op school is, op het werk en zelfs thuis. Externe geheugensticks bedrukken is een goedkope, populaire en effectieve manier van promotie maken. Wij als specialist helpen u graag met usbsticks bedrukken met logo of afbeelding.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

USB-sticks bedrukken met logo
 • usb hubs met logo
  USB-Hubs
 • laptoptas met logo
  Laptoptassen
 • tafel kalenders met logo
  Tafelkalenders
scroll top arrow