• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 194 reviews

Trolleys bedrukken

Gepersonaliseerde trolleys met logo

JM Promotions is één van de goedkoopste aanbieders van bedrukte trolleys. Trolleys zijn koffers uitgerust met wieltjes en uitschuifbaar handvat. Dit systeem zorgt er voor dat deze koffers uitermate gemakkelijk te vervoeren zijn. Door het ontwerp van trolleys, wordt het gewicht over de gehele koffer verdeeld, waardoor de trolley lichter lijkt te zijn dan deze daadwerkelijk is. Als fabrikant van trolleys, kunnen wij voldoen aan iedere wens op het gebied van afmetingen, interieurdelen, exterieus, wieltjes, kleur en bedrukking.

Standaard model of op maat gemaakt
In eigen kleur verkrijgbaar
Met bedrukking, ook in full colour

Trolleys laten bedrukken

Trolleys zijn ideaal om te bedrukken met uw promotionele teksten of logo, omdat ze groot over het hele oppervlakte te bedrukken zijn. Mocht u zoeken naar trolleys met spoedlevering, dan raden wij aan om te kiezen voor één van onze trolleys uit onze Hollandse voorraden. Onze uit voorraad leverbare modellen zijn beschikbaar in een goedkope en een luxe versie.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Welke soorten bedrukte trolleys bieden wij?

1. Goedkoopste trolleys

Wij bieden zowel goedkope trolleys als trolleys die iets luxueuzer zijn. Onze goedkoopste te trolleys hebben een formaat van 52x27x27 centimeter en worden gemaakt van polyester materiaal. Deze trolleys hebben een uitschuifbare hendel en hebben daarnaast twee hengsel om de tas met de hand te tillen. De trolleys zijn ontworpen met twee wieltjes, die zorgen voor een soepele manier van vervoer. Qua basiskleuren is deze trolley leverbaar in rood, geel, roze, zwart, groen en blauw.

2. Luxe trolleys

Mocht u op zoek zijn naar trolleys geproduceerd van een stevigere materiaalsoort met meerdere extra’s, dan raden wij u aan om te kiezen voor onze luxe trolleys. Onze luxe trolleys worden standaard uitgerust met vier wieltjes. Dit zorgt er voor dat de trolley niet gesleept hoeft te worden, maar tevens voortgeduwd kan worden. De luxe trolleys worden gefabriceerd van stevige materialen en hebben een afmeting van 59x39x29 centimeter of 32x24x56 centimeter. Mocht de trolley getild moeten worden, dan kan dit door één van de twee handgrepen vast te pakken.

luxe -trolleys bedrukken

Bedrukken van trolleys

Trolleys zijn zeer breed inzetbaar en trolley bedrukken is daarom een goede mogelijkheid om uw bedrijf te promoten. Trolleys worden gebruikt om spullen snel, veilig en overzichtelijk te vervoeren. Het is mogelijk om meerdere kleuren of in full-color te bedrukken. Trolleys bedrukken kan op meerdere delen van de buitenkant, maar dit ligt aan het model trolley.

Trolleys worden onder andere veel gezien bij bestemmingen zoals:

  • Vliegvelden
  • Vakantiebestemmingen
  • Steden (stedentrips)
  • Scholen of universiteiten

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor trolleys met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope trolleys met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste trolleys met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Welke soorten trolleys bieden wij?

Waar op letten bij het kopen van een trolley?

Bij het kopen van een trolley zijn er verschillende zaken, waar rekening mee gehouden moet worden. Zaken als wat is het doel van de trolley en hoe groot dient deze te zijn, zijn belangrijk bij het maken van de juiste beslissing. Hieronder staan vier onderwerpen die belangrijk zijn bij het kopen van trolleys.

Materiaal

Trolleys zijn beschikbaar in verschillende materialen. Van heel stevig hard materiaal tot flexibel stoffen materiaal. Er kan gekozen worden voor trolleys met een harde kunststof buitenkant wanneer de inhoud goed beschermd dient te worden. Wanneer de trolley gesloten is, kan het materiaal niet ingedrukt worden. Er kan gekozen worden voor flexibel materiaal, wanneer de inhoud niet breekbaar is. Trolleys van flexibel materiaal zijn vaak wat goedkoper.

Beveiliging

Er zijn verschillende manieren om een trolley te beveiligen tegen invloeden van buitenaf. Als u niet wilt dat de trolleys open kunnen, dan dient deze afgesloten te worden met een slot. De meeste trolleys beschikken over een ritsen, die door een slot afgesloten kunnen worden. Er zijn drie veelgebruikte sloten. Een cijferslot, schuifslot of TSA-slot.

Cijferslot

Indien de trolley in het midden een slot heeft, dan is dit vaak een cijferslot. Met een cijferslot wordt de gehele trolley afgesloten. Soms komt het voor dat het midden gesloten kan worden met een sleutelslot.

Schuifslot

Op de hoeken en in het midden van een trolley zit soms een schuifslot. In dit geval kan de koffer gesloten worden door de schuiven bij het sluiten over de trolley te klikken.

TSA-slot

TSA staat voor Transportation Security Administration. Het wordt aangeraden om een TSA-slot te gebruiken, wanneer er veel naar Amerika gereisd zal worden. Deze sloten kunnen opengemaakt worden via een sleutel die voorhanden in bij de douane. Zo hoeft de koffer niet opengebroken te worden, wanneer deze geïnspecteerd dient te worden.

Vervoer

Trolleys staan bekend om de gemakkelijke manier waarop ze te vervoeren zijn. Bij het kiezen voor een trolley, kan er gekozen worden voor een trolley met twee of met vier wieltjes. Bij vier wieltjes kan de trolley rechtopstaand voortgeduwd worden. Bij twee wieltjes moet deze achter de gebruiker aan gesleept worden. Daarnaast zitten er vaak één of twee handvatten aan de trolley. Dit is handig wanneer de trolley bijvoorbeeld een trap opgetild dient te worden.

Inhoud

De inhoud van een trolley wordt vaak aangeduid met liters. Hoeveel liter dit dient te zijn, hangt af van de reisbestemming, de duur van de reis of waar de trolley voor gebruikt gaat worden. Vaak zitten er ook handige extra’s in het interieur van de trolley. Denk bijvoorbeeld aan elastieken banden om de bagage secuur te houden. Naast het hoofddeel van de trolley, zitten er vaak ook extra vakken in. Deze extra vakken zorgen er voor dat de inhoud van de trolley goed verdeelt kan worden.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor trolleys met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope trolleys met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste trolleys met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug