• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 133 reviews

Trekhaakdoppen met borgring

Trekhaakdop met ring voor bevestiging aan trekhaak

Bent u op zoek naar een trekhaakdop met ring? Dan bent u hier op de juiste plek. Een ring maakt het mogelijk om de trekhaakdop aan de trekhaak te bevestigen. De ring zorgt er voor dat de trekhaakdop beter blijft zitten tijdens het rijden. De borging is ook erg handig voor mensen die vaak een aanhanger los- of aankoppelen. De trekhaakdop kan dan gewoon om de hals van het trekhaaksysteem blijven hangen en zal de trekhaakdop ook minder snel zoekraken. Naast de witte en zwarte trekhaakdoppen houden wij ook andere basiskleuren op voorraad zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Bij grote afname kunnen wij trekhaakdoppen leveren in uw eigen PMS kleur.

  • Trekhaakdop met ring in veel verschillende kleuren
  • Trekhaakdop bedrukken, ook in full colour

Bedrukkingsopties trekhaakdop met ring

Wij kunnen de trekhaakdop bedrukken met uw bedrijfslogo en/of contactgegevens in één tot en met vier kleuren of in full colour. De goedkoopste optie is dat het logo wordt bedrukt op één positie in één kleur. Wij kunnen ook op meer posities of rondom bedrukken, zodat de kans nog groter is dat de bedrukking gezien wordt. Wij bedrukken trekhaakdoppen door middel van een zeefdruk, tampondruk of stickerprint. De bedrukking wordt afgewerkt met een coating ter bescherming van de opdruk, zodat uw reclame-uiting voor lange tijd zichtbaar blijft.
Nieuwsgierig naar de prijs? Vraag hieronder direct een offerte op maat aan:


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over trekhaakdoppen met borgring

Wie bestellen bedrukte beschermdoppen met borgring?

Veel bedrijven maken gebruik van onze trekhaakdoppen met borging voor de promotie van hun bedrijf. Het zijn voornamelijk transportbedrijven, bouwbedrijven, automerken, autodealers en garagebedrijven die trekhaakdopen kopen met logo en vervolgens trekhaakdoppen gratis uitdelen aan relaties.

Offerte aanvragen!
trekhaakdoppen  bedrukken
scroll top arrow