• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 234 reviews

Trekhaakdoppen met borgring

Trekhaakdoppen met bevestigingsring

Ben je op zoek naar trekhaakdoppen die om de hals van trekhaak blijven hangen? Overweeg dan de bedrukte trekhaakdoppen met borgring. De ring is erg handig als er vaak een aanhanger los- of aangekoppeld moet worden. Het zorgt er bovendien voor dat je de trekhaakdoppen niet snel verliest, bijvoorbeeld tijdens het rijden. Ook beschermen deze trekhaakdoppen de trekhaakkogel tegen vuil en roest, maar ook je kleding bij het in- of uitladen van de auto.

Trekhaakdoppen met borgring tegen verlies
Verkrijgbaar in iedere kleur
Trekhaakdoppen laten bedrukken met je logo

Bedrukte trekhaakdoppen met borgring

De trekhaakdoppen met borgring zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Naast de bekende basiskleuren zwart en wit kunnen wij de trekhaakdoppen met bevestigingsring leveren in vrolijke kleuren zoals geel, blauw, oranje of in eigen PMS kleur. Als je de trekhaakdoppen wilt gebruiken voor reclame- en promotiedoeleinden, laat de trekhaakdoppen dan bedrukken met je logo, tekst of andere reclame-uiting. Dit kan goedkoop met 1-2 drukkleuren op een vaste positie, maar ook op meerdere posities of met full colour bedrukking. Vraag hier direct de beste prijs op:


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over trekhaakdoppen met borgring

Wie bestellen bedrukte beschermdoppen met borgring?

Veel bedrijven maken gebruik van onze trekhaakdoppen met borging voor de promotie van hun bedrijf. Het zijn voornamelijk transportbedrijven, bouwbedrijven, automerken, autodealers en garagebedrijven die trekhaakdopen kopen met logo en vervolgens trekhaakdoppen gratis uitdelen aan relaties.

trekhaakdoppen bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor trekhaakdoppen met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope trekhaakdoppen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug