• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 234 reviews

Goedkope trekhaakdoppen

Goedkoopste trekhaakdoppen zonder ring

Ben je op zoek naar de goedkoopste trekhaakdoppen? Overweeg dan de goedkope trekhaakdoppen zonder borgring. Deze zijn gemaakt van hard plastic/kunststof. De binnenkant van de trekhaakdoppen is voorzien van schroefdraad, zodat de trekhaakdoppen op de kogel blijven zitten. Deze goedkope trekhaakdoppen beschermen de kogel tegen roest en je kleding tegen vlekken bij het uitladen van de achterbak. Goedkope trekhaakdoppen leveren wij al vanaf 450 stuks.

Goedkope trekhaakdoppen in iedere kleur
Trekhaakdoppen laten bedrukken met reclame
Grote opdruk rondom trekhaakdop

Trekhaakdoppen laten bedrukken

De goedkope trekhaakdoppen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. De populaire kleuren wit en zwart houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Als je de trekhaakdoppen in een andere kleur wilt, zoals een speciale PMS kleur, dan maken wij de trekhaakdoppen op maat. Vervolgens kunnen wij de trekhaakdopppen bedrukken met je logo, stukje tekst of andere bedrukking. Wij kunnen de opdruk aan brengen op een vaste positie in 1-4 drukkleuren, geheel rondom of met een full colour bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over de goedkoopste trekhaakdoppen met logo

Voordeel van trekhaakdoppen zonder ring

Een trekhaakdop zonder ring is de goedkoopste optie wanneer je op zoek bent naar een trekhaakdop met logo. Doordat wij minder grondstof nodig hebben dan bij onze andere modellen, zoals de doppen in custom-made vorm of doppen met borgring, kunnen wij deze extra voordelig aanbieden. Daarnaast kunnen wij onze trekhaakdoppen zonder borgring groter bedrukken dan trekhaakdoppen met ring. Wij kunnen bij dit model namelijk de bedrukking volledig rondom de trekhaakdop aanbrengen. Bij het model met borgring kan namelijk de ring aan de achterzijde in de weg zitten.

trekhaakdoppen bedrukt

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor trekhaakdoppen met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope trekhaakdoppen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug