• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 282 reviews

Goedkope trekhaakdoppen

Goedkoopste trekhaakdoppen zonder ring

Wil je zoveel mogelijk trekhaakdoppen voor je budget? Neem dan goedkope trekhaakdoppen. Gemaakt van ABS materiaal. De binnenkant van de goedkope trekhaakdoppen is voorzien van schroefdraad, zodat deze perfect op de kogel blijven zitten. Verkrijgbaar in iedere kleur. De goedkope trekhaakdoppen worden meestal bedrukt op een positie, maar eventueel is een bedrukking rondom ook mogelijk!

Kenmerken

Trekhaakdoppen zonder borgring
Gemaakt van ABS materiaal
Verkrijgbaar in iedere kleur
Volledig naar wens bedrukt
Afmetingen 7 x 6 Ø cm | gewicht 29 gram

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over de goedkope trekhaakdoppen zonder borgring

Voordeel van trekhaakdoppen zonder ring

Een trekhaakdop zonder ring is de goedkoopste optie wanneer je op zoek bent naar een trekhaakdop met logo. Doordat wij minder grondstof nodig hebben dan bij onze andere modellen, zoals de doppen in custom-made vorm of doppen met borgring, kunnen wij deze extra voordelig aanbieden. Daarnaast kunnen wij onze trekhaakdoppen zonder borgring groter bedrukken dan trekhaakdoppen met ring. Wij kunnen bij dit model namelijk de bedrukking volledig rondom de trekhaakdop aanbrengen. Bij het model met borgring kan namelijk de ring aan de achterzijde in de weg zitten.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope trekhaakdoppen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
trekhaakdoppen bedrukt
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug