• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 133 reviews

Goedkope trekhaakdop

Goedkoopste trekhaakdop met logo

De goedkoopste trekhaakdop is de trekhaakdop zonder borgring. De trekhaakdoppen zijn gemaakt van hard plastic. Aan de binnenkant van de dop is schroefdraad verwerkt zodat de dop goed op de kogel van de trekhaak blijft zitten. De meeste verkochte kleuren wit en zwart hebben wij op voorraad liggen en kunnen wij snel leveren. Liever een andere kleur trekhaakdop, zoals geel, groen, rood of uw eigen PMS kleur? Dan is dat ook mogelijk en produceren wij een trekhaakdop op maat.

  • Standaard trekhaakdop, goedkoopste optie
  • Keuze uit verschillende kleuren of uw eigen PMS kleur

Trekhaakdop met logo of tekst bedrukken

Wij kunnen de goedkope trekhaakdoppen bedrukken met uw logo of tekst door middel van een tampondruk in één of twee kleuren. Standaard doen wij dit op één positie. Wilt u de trekhaakdop rondom bedrukken, dan gebruiken wij de zeefdruk techniek. Wilt u de trekhaakdop full colour bedrukken? Dan doen wij dit met een stickerprint, welke is voorzien van een waterafstotende coating zodat deze ook bij slecht weer goed op de dop blijft zitten. Wij bedrukken trekhaakdoppen standaard op de positie waar de opdruk het beste zichtbaar is.
Vraag hieronder direct de meest actuele prijs aan:

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over de voordeligste trekhaakdoppen

Voordeel van trekhaakdoppen zonder ring

Een trekhaakdop zonder ring is de goedkoopste optie wanneer u op zoek bent naar een trekhaakdop met logo. Doordat wij minder grondstof nodig hebben dan bij onze andere modellen, zoals de doppen in custom-made vorm of doppen met borgring, kunnen wij u deze extra voordelig aanbieden. Daarnaast kunnen wij onze trekhaakdoppen zonder borgring groter bedrukken dan trekhaakdoppen met ring. Wij kunnen bij dit model namelijk de bedrukking volledig rondom de trekhaakdop aanbrengen. Bij het model met borgring kan namelijk de ring aan de achterzijde in de weg zitten.

Offerte aanvragen!
trekhaakdoppen  bedrukken
scroll top arrow