• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 140 reviews

Custom-made trekhaakdoppen

Trekhaakdoppen op maat gemaakt

Wij zijn de producent van custom-made trekhaakdoppen en bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor een trekhaakdop op maat. Wij hebben diverse stansvormen op voorraad, zoals trekhaakdoppen in de vorm van een pet en trekhaakdoppen in de vorm van een kroon. Wij kunnen ook de stansvorm van de trekhaakdop in uw eigen vorm produceren, zoals een trekhaakdop in de vorm van uw eigen product. De minimale afname van onze twee standaard custom-made trekhaakdop stansvormen is 1000 stuks. Wilt u echter trekhaakdoppen in uw eigen speciale vorm, dan is dit op aanvraag.

  • Bij grote afname trekhaakdoppen iedere gewenste vorm
  • Laat de custom-made trekhaakdoppen bedrukken in full colour

Custom made trekhaakdop met logo

Herinnert u zich de oranje trekhaakdop in de vorm van een voetbal tijdens verschillende voetbalevenementen? Het is een voorbeeld van een opvallende custom-made trekhaakdop. Soms is alleen de trekhaakdop niet voldoende om een boodschap over te brengen, daarom raden wij het aan om een trekhaakdop met logo te bedrukken. Wij kunnen custom-made trekhaakdoppen bedrukken op één of twee goed zichtbare positie of zelfs volledig bedrukken. Wij kunnen uw trekhaakdop bedrukken met uw logo vanaf één kleur tot en met full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over custom made trekhaakdoppen in eigen vorm

Hoe worden custom made trekhaakdoppen geproduceerd?

Bij JM Promotions is er veel mogelijk wat betreft het custom-made produceren van trekhaakdoppen met logo. Zo is het bij grote oplage mogelijk de doppen geheel in uw eigen gewenste vorm of formaat te laten produceren. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van uw eigen product. Wij maken dan een mal of stansvorm die wij vullen met verhit plastic, waarna het plastic kan stollen en de gewenste vorm aanneemt. Nadat het afkoelen van de custom-made trekhaakdoppen kunnen wij uw logo aanbrengen op de trekhaakdop. Dit kan door middel van tampondruk of zeefdruk, maar ook met een stickerprint in full colour.

trekhaakdoppen  bedrukken
scroll top arrow