• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 234 reviews

Grappige trekhaakdoppen
in eigen vorm

Eigen vorm trekhaakdoppen ontwerpen

Ben je op zoek naar leuke of grappige trekhaakdoppen? Overweeg dan eens om trekhaakdoppen in eigen vorm te laten maken, zoals trekhaakdoppen in de vorm van een product of dienst. Van diverse trekhaakdoppen, zoals de trekhaakdoppen pet en trekhaakdoppen kroontje, liggen de stansvorm reeds klaar en kunnen wij bij een minimale afname van 1.000 stuks al een productie starten. Als wij een stansvorm op maat moeten maken, dan bedraagt de minimale afname 2.000 stuks.

Ontwerp je eigen vorm trekhaakdoppen
Volledig rondom bedrukt met je reclame

Custom made trekhaakdoppen bedrukt

Je kunt de custom-made trekhaakdoppen laten bedrukken met je logo of andere opdruk. Misschien herinner je je de oranje trekhaakdoppen in de vorm van een voetbal nog wel? Deze werden bedrukt en verspreid in de periode van het EK en WK voetbal. Het is een voorbeeld van een opvallende campagne met custom-made trekhaakdoppen in eigen vorm. Soms zijn standaard bedrukte trekhaakdoppen niet voldoende en is het slim om voor een opvallende vorm te kiezen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over leuke trekhaakoppen in eigen vorm

Hoe worden custom made trekhaakdoppen gemaakt?

Bij ons is er veel mogelijk wat betreft het custom-made produceren van trekhaakdoppen met logo. Zo is het bij grote oplage mogelijk de trekhaakbeschermers geheel in je vorm of formaat te laten produceren. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van je eigen product. Wij maken dan een mal of stansvorm die wij vullen met verhit plastic, waarna het plastic kan stollen en de gewenste vorm aanneemt. Nadat het afkoelen van de custom-made trekhaakdoppen kunnen wij je logo aanbrengen op de trekhaakdop.

trekhaakdoppen bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor trekhaakdoppen met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope trekhaakdoppen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug