TREKHAAKDOPPEN BEDRUKKEN

Zoekt u goedkope trekhaakdoppen met logo?

Dan bent u bij JM Promotions aan het juiste adres, want wij zijn een van de bekendste leveranciers van trekhaakdoppen met logo. Wij produceren trekhaakdoppen met borgring en trekhaakdoppen zonder borgring die op iedere trekhaakkogel passen. In onze trekhaakdoppen zit schroefdraad verwerkt zodat deze goed bevestigd blijft op de trekhaakkogel. Een bedrukte trekhaakdop is leuke en populaire manier om reclame te maken voor uw bedrijf en de trekhaak van uw relaties te beschermen tegen roest en viezigheid. Trekhaakdoppen bedrukken wij al vanaf 500 stuks.

Bedrukte trekhaakdop met logo

Wij kunnen trekhaakdoppen bedrukken met logo, tekst of afbeelding. Populair is de goedkope trekhaakdop zonder borgring, want die kan volledig rondom bedrukt worden. In tegenstelling tot de trekhaakdop met borgring, waarbij de trekhaakhop bedrukt wordt op één of twee posities en niet volledig rondom.

Wij produceren ook trekhaakdoppen in een speciale vorm, zoals custom-made towbar caps met logo in de vorm van een kroontje of petje. U kunt ook kiezen voor een op maat gemaakte vorm of formaat. Kies bijvoorbeeld voor een beschermdop in de vorm van uw eigen product.


Offerte aanvragen!