• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 189 reviews

Toilettassen bedrukken

Goedkope toilettassen met logo

JM Promotions is één van de grootste aanbieder van goedkope met logo te bedrukken toilettasjes. Toilettasjes zijn tasjes die de mogelijkheid bieden om verschillende toiletartikelen op te bergen. Vaak worden de tasjes gebruikt tijdens reizen of vakanties. Iedereen gebruikt weleens een toilettas en het is daarom een geschikt tasje om uw promotionele boodschap of afbeelding op te laten drukken. Wij leveren verschillende goedkope toilettasjes in verschillende formaten.

Goedkope en luxe toilettassen
In eigen kleur verkrijgbaar
Met bedrukking, ook in full colour

Bedrukte toilettassen

Mocht u specifieke wensen hebben met betrekking tot het formaat of het model van de toilettas, dan kunnen wij deze op maat laten maken in onze eigen fabriek. Zo kunnen wij voldoen aan ieder verlangen, zoals: concept, maat, kleur en extra's. Uit onze Nederlandse voorraad leveren wij de goedkoopste transparante toilettassen, non-transparante toilettassen en ophangbare toilettassen. De meest populaire tasjes die wij verkopen zijn de transparante en de non-transparante toilettassen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Welke soorten toilettassen bieden wij?

1. Transparante toilettasjes

Onze transparante toilettassen hebben als grote voordeel dat het meteen duidelijk is wat er precies, waar in de toilettas zit. De toilettasjes zijn gemaakt van PVC materiaal en zijn afsluitbaar via een rits. Het formaat van deze tasjes is 17x11x4.6 centimeter. Deze toilettasjes zijn beschikbaar in de basiskleuren: rood, oranje en lichtblauw.

2. Non-transparante toilettasjes

Bent u op zoek naar een toilettas die niet transparant is en gemaakt is van stevig polyester materiaal, dan raden wij het aan om te kiezen voor onze non-transparante toilettassen. Deze tasjes zijn beschikbaar in verschillende basiskleuren en hebben standaard een ritssluiting aan de bovenzijde. Het formaat van dit type toilettas bedraagt 21x14x6.5 centimeter.

3. Ophangbare toilettasjes

Indien u op zoek bent naar een luxer soort toilettas met meer opbergingsmogelijkheden, dan raden wij aan om te kiezen voor onze ophangbare toilettasjes. Deze tasjes zijn op te hangen via een metalen haak. Hierdoor kan de gehele inhoud overzichtelijk en uitgestrekt opgehangen worden. Het formaat van deze toilettassen is 27x19x8 centimeter. Via twee gescheiden vakken, kunnen de toiletartikelen goed verdeelt worden. De basiskleur van deze toilettasjes is donkergrijs.

ophangbare toilettas

Bedrukking van toilettassen

De goedkoopste manier van toilettassen bedrukken is bedrukking met één kleur. Een toilettas bedrukken kan ook gedaan worden met opdruk in meer kleuren willen. Bedrukking is mogelijk tot vier kleuren, bij meer kleuren wordt er bedrukt in full-colour. De toilettassen zijn zowel op de voor- als achterkant te bedrukken.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor toilettassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope toilettassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste toilettassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over toilettassen laten bedrukken

Waar op letten bij het kiezen van een toilettas?

Bij het kiezen voor een toilettas zijn er verschillende factoren, waar rekening mee gehouden dient te worden. Waar wordt de toilettas voor gebruikt, hoe vaak wordt de toilettas gebruikt en hoelang wordt de toilettas achter elkaar gebruikt. Deze vragen geven antwoord op het formaat, het materiaal en de functionaliteit van de toilettas.

Formaat

Hoe groot het formaat van de toilettas is hangt af van wat er allemaal meegenomen dient te worden. Wanneer de gebruiker enkel een tandenborstel, tandpasta en minidouchegel meeneemt, kan deze prima af met een simpele toilettas. Wordt de toilettas echter langere tijd achter elkaar gebruikt tijdens een lange reis, dan wordt er aangeraden om te kiezen voor een uitgebreide toilettas met meerdere compartimenten.

Extra vakken

Verschillende compartimenten in een toilettas zijn handig om de inhoud gescheiden te houden. Dit geeft overzicht en duidelijkheid met betrekking tot wat waar zit. Mocht er toch gekozen worden voor een simpele toilettas. Kies dan voor een transparant toilettasje.

Haak

Het opbergen van een toilettas kan weleens lastig zijn wanneer er weinig ruimte in de accommodatie is. Een toilettas met haak, geeft een goede uitkomst tijdens bijvoorbeeld het douchen of bij opmaak voor een spiegel.

Materiaalkeuze

Bij het kiezen voor een toilettas is het belangrijk om te weten welk materiaal past bij het doel van de tas. Wanneer de toilettas langdurig achter elkaar gebruikt wordt, is het verstandig om te kiezen voor een toilettas gemaakt van stevig materiaal (zoals cordura of polyester 600D). Mocht de toilettas zelden gebruikt worden, dan voldoet een simpelere materiaalsoort.

Tips voor het inpakken van toilettassen

Het inpakken van de toilettas is voor veel mensen lastig, omdat er in een relatief klein tasje vaak veel spullen gepropt worden. Niet goed ingepakte toilettasjes kunnen zorgen voor het opnemen van te veel ruimte in de trolley of koffer. Hieronder worden een aantal belangrijke tips beschreven die voor overzicht en gemak moeten dienen bij het inpakken van toilettassen.

Gebruik een brillendoos als extra vak

Het gebruik van een brillendoosjes als extra compartiment in de toilettas, kan voor overzicht zorgen, maar het kan ook als bescherming dienen. Een brillendoos is vaak gemaakt van hard kunststof, waardoor het een ideaal beschermingsmiddel is van glazen flesjes. Gebruik deze dan ook om kleine parfumflesje of andere breekbare spulletjes in weg te stoppen.

Scherm scheermesjes af

Het komt onwillens weleens voor dat scheermesjes in de stof van toilettasjes snijden. Daarnaast komt het voor dat de gebruiker in zijn of haar eigen handen snijdt, wanneer deze iets uit het toilettasje probeert te pakken. Dit kan simpel voorkomen worden door het gedeelte met het mes af te schermen. Gebruik hiervoor een papierklem of ander handig klemmetje.

Bescherm make-up doosjes

Na een lange, turbulente reis, komt het maar al te vaak voor dat bij het openen van je make-up doosje, blijkt dat de inhoud gebroken is. Dit kan simpelweg voorkomen worden door een wattenschijfje in het doosje te proppen. Zo wordt het doosje schokabsorberend en zal de make-up nooit meer breken.

Droog tandpasta

Een grote ergernis van veel mensen is, dat ze niet meer dan 100ml aan vloeistoffen mogen meenemen in hun handbagage. Dit betekent dat er miniversies van bijvoorbeeld tandpasta gekocht moet worden. Een manier om dit op te lossen is door voor de reis, tandpasta op zilverfolie te spuiten en te laten drogen. Dit mag meegenomen worden tijdens de vlucht en wanneer de tanden gepoetst worden, kan er simpelweg een opgedroogd blokje tandpasta in de mond gedaan worden. Dit werkt net zo goed.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor toilettassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope toilettassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste toilettassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!