• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Telefoonhoes goedkoop bedrukt

Goedkope hoesjes volledig bedrukt

Wil je zoveel mogelijk telefoonhoesjes voor je budget? Kies dan goedkope telefoonhoesjes. Je hebt de keuze uit softcases en hardcases. Verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Laat de volledige achterkant van deze telefoonhoesjes goedkoop bedrukken met maximaal 4 drukkleuren, bijvoorbeeld met een logo, naam of stukje tekst!

Veel telefoonhoesjes voor je geld
Keuze uit softcases en hardcases
Verkrijgbaar in iedere PMS kleur
Volledige achterkant bedrukken
Matte of glanzende afwerking


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer vragen over het goedkoop bedrukken van telefoonhoesjes

Wat zijn voorbeelden van goedkoop opdrukken?

Het goedkoop bedrukken van de telefoonhoesjes met maximaal 4 PMS kleuren biedt u voldoende mogelijkheden wat opdrukken betreft. Deze hoesjes verkopen wij het meeste omdat onze meeste klanten toch kiezen voor een relatief simpele opdruk bestaande uit weinig kleuren. Voorbeelden zijn stukjes tekst, zoals een slogan, bedrijfsnaam, slogan of contactgegevens, of logo’s bestaande uit maximaal 4 kleuren.

Welke printtechnieken worden gebruikt?

Om de telefoonhoesjes goedkoop te bedrukken gebruiken wij de zeefdruktechniek. Deze techniek wordt ook wel de doordruk techniek genoemd en is uitstekend geschikt voor vlakke ondergronden. De opdruk wordt als het ware op het hoesje gestempeld. De stempel zal de door uw gewenste opdruk bevatten in maximaal 4 kleuren. Minder kleuren mag natuurlijk ook.

Wat is het verschil tussen een glanzende en matte afwerking?

De bedrukte telefoonhoesjes kunnen voorzien worden van een olie die ervoor zorgt dat het hoesje een glanzende of juist matte uitstraling krijgt. De glans is een soort van soort laklaag. De mat is met een speciale rubber olie finish. Glans zorgt voor een gladde hoes en rubber zorgt voor een stroeve hoes. Het is maar net wat u mooi vind.

Is het mogelijk om de binnenkant van het hoesje te bedrukken?

Ja, dat is zeker mogelijk. Dit kan het bedrukte telefoonhoesje nog een extra boodschap meegeven. Vooral leuk als de hoesjes worden weggeven, want dat is waarschijnlijk één van de weinige momenten dat de ontvanger met de opdruk in aanraking komt. De opdruk zit, als deze in de hoes zit, achter de telefoon verstopt.

Kunnen de telefoonhoesjes verpakt worden als relatiegeschenk?

Ja, dat is mogelijk. Dit kan een leuke toevoeging zijn wanneer bedrijven ervoor kiezen om bedrukte telefoonhoesjes in te zetten als relatiegeschenk. Maar kan ook van belang zijn al bedrijven de telefoonhoesjes gaan verkopen in een winkel. De verpakking kan naar wens worden ingevuld en het is tevens mogelijk om deze te bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug