• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Telefoonhoesjes full colour bedrukt

Telefoonhoesjes bedrukt tot over de rand

Wil je telefoonhoesjes volledig tot over de rand bedrukken? Kies dan voor full colour telefoonhoesjes. Je hebt de keuze uit softcases en hardcases. Er zijn geen beperkingen qua drukkleuren en -formaat. Het is mogelijk om gedetailleerde opdrukken, zoals een afbeelding met kleurenverloop, in hoge kwaliteit op de hoesjes te drukken. Je kunt de bedrukking laten doorlopen over de randen (zie afbeeldingen).

Bedrukking doorlopend over de randen
Keuze uit softcase of hardcase
Standaard full colour bedrukking
Matte of glanzende afwerking


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer vragen over het full colour bedrukken van telefoonhoesjes

Welke printtechnieken worden gebruikt?

Voor het full colour bedrukken, of volledig bedrukken tot op de zijkanten, maken wij gebruik van twee verschillen printtechnieken: waterprint techniek en IMD injectie (digitaal). Er is een duidelijk verschil tussen deze twee technieken.

1. IMD printtechniek

Bij deze printtechniek kan vlakke achterkant full colour bedrukt worden (niet te randen). Dit gebeurt op een wit, zwart of transparant hoesje. De print voel je niet zitten en kan er dus ook niet afslijten. Naar onze mening is dit kwalitatief het mooiste hoesje.

2. Speciale waterprint techniek

Hier wordt een speciaal soort vel bedrukt welke met hoge waterdruk vervolgens op het hoesje wordt aangebracht. Hierdoor kan je de zijranden van het hoesje bedrukken. Bij deze wijze bedrukkingstechniek wordt er standaard een wit hoesje gebruikt. De binnenkant blijft altijd wit, maar dat is toch niet zichtbaar wanneer er een telefoon in het hoesje zit.

Wat zijn voorbeelden van full colour opdrukken?

Zoals aangegeven bestaan full colour opdrukken uit meer dan vier kleuren of een kleurenverloop. Voorbeelden van full colour bedrukkingen zijn: afbeeldingen en foto’s, meerkleurige logo’s en hoesjes met een patroon en opdruk.

Wat is het verschil tussen een glanzende en matte afwerking?

Na het bedrukkingsproces kunnen de hoesjes worden afgewerkt met een matte of glanzende afwerking. Voordeel van glans is dat het hoesje glad wordt waardoor de telefoon makkelijk de broekzak en of tas in en uit glijdt. De opdruk slijt hierdoor minder snel of niet. Voordeel van mat rubber afwerking is dat de hoesje een luxe dure uitstraling krijgen en goed in de hand ligt want door de rubber laag wordt het hoesje wat ruwer en stroever.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug