Telefoonhoes bankpashouders

Slimme telefoonhoes bankpashouder bedrukken

Het is steeds populairder om de belangrijkste pasjes, zoals bankpasjes, bij de smartphone te bewaren. Wij produceren voor iedere smartphone siliconen pashouders met ruimte voor één pas. Met de goed klevende plakstrip dient de pashouder achterop de smartphone aangebracht te worden. De pashouder kan ook gemakkelijk zonder sporen verwijdert worden. De pasjeshouders zijn leverbaar in verschillende populaire basiskleuren, waaronder blauw, rood, wit, groen en zwart. Deze telefoonhoes bankpashouder bedrukken wij met uw logo of tekst. Vanaf 500 stuks leveren wij bedrukte telefoonhoes bankpashouders.

  • Siliconen bankpashouders met plakrand
  • Telefoonhoes bankpashouders hoesje

Custom-made telefoonhoes bankpashouders

Onze siliconen telefoonhoes pashouders kunnen geheel op maat worden geproduceerd, doordat wij deze produceren in onze eigen fabriek. Wij kunnen de siliconen telefoonhoes bankpashouders produceren in iedere gewenste PMS kleur. Omdat pasjes een standaard formaat hebben is het formaat van de bankpashouders gestandaardiseerd. Wij kunnen uw bedrukking aanbrengen op een of meerdere posities, maar ook over het totale oppervlak van de siliconen houder. Wij hebben ook telefoonhoesjes die als pashouders gebruikt kunnen worden.

  • Siliconen pashouders in iedere gewenste kleur
  • Siliconen pashouders bedrukken, ook full colour en all-over

Bent u op zoek naar telefoonhoesjes zonder pashouder, dan hebben wij onze standaard telefoonhoesjes voor iedere merk en model smartphone.


Offerte aanvragen!