Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Vilten tassen bedrukken

Vilten tassen hebben een luxe uitstraling

Ben je op zoek naar stijlvolle tassen? Overweeg dan onze vilten tassen! Vilt gaat lang mee, ademt goed, isoleert en is bestand tegen lage en hoge temperaturen. Doordat vilt een combinatie van wol en natuurlijke haren is, bevat de stof natuurlijke oliën die het textiel goed beschermen tegen vuil. Veel tassen worden gemaakt van vilt, zoals big shoppers, tote bags en boodschappentassen.

Gekleurde vilten tassen laten bedrukken

Onze meest verkocht vilten tassen worden geleverd in de lichtgrijze kleur van het materiaal. Dit geeft de tassen een mooie en herkenbare uitstraling. Eventueel kunnen wij het materiaal van een kleur voorzien, zoals je PMS kleur. Je kunt de vilten tassen laten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere gewenste bedrukking!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer informatie over bedrukte vilten tassen

Bedrukken vilten tas

Onze vilten tassen kunnen geproduceerd worden in iedere basiskleur. Bij bedrukken van vilten tassen dient er rekening gehouden te worden met deze basiskleur. De goedkoopste manier van bedrukking is om te kiezen voor één kleur. Een jute tas bedrukken is mogelijk op de voorkant, maar wij raden aan om dubbelzijdig te bedrukken, zodat uw promotionele boodschap in de vorm van tekst of logo te allen tijde goed zichtbaar is.

Waarom vilten tassen?

Vilten tassen hebben een specifiek aantal voordelen. Vilt is een materiaalsoort, wat bekend staat om de stevige eigenschappen. De vorm van vilten tassen blijft zeer lang, goed bewaard. Het kan gesneden worden in verschillende diktes en de stof rafelt niet. Daarnaast wordt vilt gemaakt van natuurlijk materiaal, waardoor jute tassen gratis uitgedeeld mogen worden.

Redenen om voor een vilten tas te kiezen

Tassen van vilten materiaal hebben een aantal unieke eigenschappen. Hieronder wordt besproken welke kenmerken tekenend zijn voor vilten tassen.

Waterafstotend

Vilt is een materiaalsoort die van origine waterafstotend is. Dit zorgt er voor dat een vilten tas gemakkelijk tijdens regenachtige dagen gebruikt kan worden. Een vilten tas is echter niet volledig waterdicht. Hiervoor zou de tas ingespoten moeten worden met een waterafstotende stof.

vilten tassen bedrukken

Vuilafstotend

Vilt heeft een zelfreinigende werking. Meestal kan het vuil al verwijderd worden door de tas enkel te laten luchten. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kan de tas met een koude, vochtige doek schoongemaakt worden.

Kreukvrij

Vilten materiaal is zeer stevig en niet flexibel. Dit zorgt er voor dat een vilten tas geen kreukels kan krijgen. Hoe vaak de tas ook gebruikt wordt, het zal nooit gaan kreukelen.

Stevig

Vilten tassen staan bekend om hun stevigheid. Ze worden dan ook vaak gebruikt om zware spullen in te bewaren of in te vervoeren. Vilten tassen worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld kranten, magazines of zelfs openhaard hout in te bewaren.

Wat is vilt eigenlijk?

Vilt is een niet-geweven materiaalsoort gemaakt van wol. Vermoedelijk was vilt één van de eerste textielsoorten gemaakt door de mens. Vilt wordt van origine gemaakt door wol met heet water te mengen en vervolgens te wrijven. Oorspronkelijk wordt geloofd dat vilt uit Klein-Azië komt.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor vilten tassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope vilten tassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het formaat en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste vilten tassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug