Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Non woven tassen bedrukken

Goedkoopste tassen van non-woven materiaal

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor goedkope tassen van non-woven materiaal! Non-woven is imitatiestof gemaakt van kunstvezels. Dit materiaal is ontzettend sterk, duurzaam, herbruikbaar en goedkoop. Veel tassen worden gemaakt van non-woven, zoals big shoppers, draagtassen, koeltasjes en ga zo maar door.

Non woven tassen laten bedrukken met logo

Onze tassen van non-woven materiaal zijn niet alleen erg goedkoop, maar kunnen ook gemakkelijk in eigen kleur gemaakt worden, bijvoorbeeld een kleur die past bij je huisstijl. Je kunt de non-woven tassen laten bedrukken met een logo, stukje tekst of ander ontwerp opdruk. Met bedrukte non woven tassen heb je promotiemateriaal dat voor langere tijd gebruikt kan worden!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer informatie over bedrukte non-woven tassen

Bedrukking van non-woven tassen

Aangezien wij producent zijn van verschillende non-woven tassen, kunnen wij de bedrukking volledig gebaseerd op uw wensen doen. Een non-woven tas bedrukken kan gedaan worden in één tot vier kleuren. Mocht u een glad verloop in kleuren willen hebben, dan raden wij aan om te kiezen voor bedrukking in full-colour.

Wat is non-woven?

Non-woven of vlies is een stof die niet gewoven en niet gebreid wordt. Er hoeven geen garen van de vezels gemaakt te worden. Dit zorgt er voor dat er een stap in het productieproces kan worden overgeslagen. Dit zorgt er dan weer voor dat de prijs lager wordt. De vezels van non-woven stoffen kunnen zowel natuurlijk als synthetisch zijn. Deze worden samengevoegd door te lijmen of door te smelten. Producten gemaakt van non-woven materialen zijn onder andere:

  • Kleding
  • Tassen
  • Bekleding van voertuigen

Milieuvriendelijke non-woven tassen

Zowel plastic als papieren tassen zijn grote bijdragers als het aankomt op verspilling van water. Gelukkig zijn er verschillende milieubewuste alternatieven. Eén alternatief is de non-woven tas. Non-woven tasjes zijn een groen alternatief, omdat ze bepaalde positieve eigenschappen hebben. Non-woven tasjes zijn:

Her te gebruiken

De tassen zijn veelvuldig te gebruiken, waardoor er niet steeds een nieuwe wegwerptas gebruikt hoeft te worden.

non woven rugtasjes

Recyclebaar

De non-woven tassen zijn te maken van recyclebaar materiaal, maar na gebruik kunnen ze ook zelf gerecycled worden. Dit zorgt er voor dat er geen restafval overblijft bij de productie van non-woven tassen.

Gemakkelijk schoon te houden

Non-woven tassen zijn zeer eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is redelijk vuilafstotend en kan indien nodig, gemakkelijk in de wasmachine.

opvouwbare tasjes bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor non-woven tassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope non-woven tassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het formaat en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste non-woven tassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug