• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Tassen bedrukken

Goedkope tassen met logo als promotiemateriaal

Wil je op een leuke manier reclame maken? Kies dan voor bedrukte tassen! Je hebt de keuze uit diverse soorten tassen: van boodschappentassen tot toilettassen en van sporttassen tot laptoptassen en nog veel meer. Naast een aantal standaard modellen kunnen wij tassen op maat maken, bijvoorbeeld in eigen afmetingen en materiaal naar keuze. Ook de kleur kun je zelf kiezen, bijvoorbeeld een kleur die bij je huisstijl of campagne past. Wij kunnen de tassen bedrukken met een logo, naam of andere opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over tassen met bedrukking

Als groothandel en fabrikant kunnen wij bedrukte tassen leveren van verschillende materialen, in alle denkbare kleuren en met een bedrukking naar wens. De mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt zelfs tassen op maat laten maken. Onderstaande informatie geeft je een beeld van de mogelijkheden bij de tassen met bedrukking.

Tassen met opdruk van diverse materialen

Als tassen fabrikant kunnen wij tassen bedrukken van verschillende materialen, zoals polyester, papier, plastic, canvas, jute, vilt en non woven. De meeste tassen worden gemaakt van non-woven materiaal. Dit materiaal is sterk, duurzaam en goedkoop. Materialen als canvas, vilt en jute zijn iets duurder, daarvoor krijg je wel stijlvolle tassen met luxe uitstraling. Met eco tassen van milieuvriendelijke materiaal, zoals gerecycelde PET flessen, hergebruikt katoen of kurk, laat je zien dat je maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda hebt staan. Wij kunnen alle draagtassen bedrukken met een logo of andere opdruk!

diverse materialen tassen met bedrukking

Tassen personaliseren in eigen kleur

Vrijwel alle materialen tassen kunnen geleverd worden in eigen kleur of een combinatie van kleuren, bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl of marketingcampagne. Alleen de tassen van jute worden altijd geleverd in de kleur van het materiaal, dit kan variëren van gebroken wit tot bruin. Als je snel bedrukte tassen nodig hebt, dan heb je meestal de keuze uit enkele basiskleuren, zoals blauw, rood, wit, zwart, groen en oranje. Je kunt de gekleurde tassen laten drukken met een eigen ontwerp opdruk.

gepersonaliseerde tassen in eigen kleur

Tassen laten bedrukken

Je kunt alle materialen en kleuren tassen laten bedrukken met een logo, stukje tekst, naam, afbeelding, slogan, reclame-boodschap of andere gewenste opdruk. Wij kunnen tassen goedkoop bedrukken met 1 tot 8 drukkleuren, maar vaak is ook een full colour bedrukking mogelijk. Soms kunnen wij ook tassen borduren of tassen graveren. De opdruk plaatsen wij doorgaans zo groot mogelijk op een duidelijk zichtbare plek, zodat mensen de grootste kans hebben om de reclame waar te nemen, maar uiteraard mag je zelf bepalen waar de opdruk komt te staan. Als je custom made tassen laat maken, zoals bedrukte tassen op maat in eigen afmetingen of vorm, dan is een all-over bedrukking mogelijk.

bedrukte tassen

Kleine oplage tassen bedrukken

Ben je op zoek naar tassen met logo, maar heb je maar een kleine oplage nodig? Ook dan kunnen wij helpen! Je kunt bij ons een kleine oplage tassen bedrukken. Wij hanteren een minimale afname van 50 stuks voor bedrukte tassen. Bij deze kleine aantallen tassen maken wij gebruik van onze Nederlandse voorraad, zodat wij ook nog eens extra snel kunnen leveren.

kleine oplage-tassen bedrukken met logo

Tassen met logo bestellen

Heb je interesse gekregen in goedkope tassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de soort tassen, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste tassen met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug