Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Tandenborstels bedrukken

Tandenborstels laten bedrukken met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte tandenborstels met logo. Je hebt de keuze uit bamboe tandenborstels, reistandenborstels, kinder tandenborstels en tandenborstel reisset. Daarnaast ook diverse tandenborstelhouders, tandenborstelbekers en tubeknijpers. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Je kunt de tandenborstels laten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. De bedrukte tandenborstels worden vaak ingezet voor promotie- en reclamedoeleinden!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte tandenborstels in enkele stappen

Wil je bedrukte tandenborstels met logo inzetten als promotiemateriaal? Laat dan tandenborstels bedrukken! De bedrukte tandenborstels worden bijvoorbeeld uitgedeeld aan bezoekers of weggegeven als relatiegeschenk. Het bedrukken van tandenborstels is een effectieve manier om reclame te maken voor je bedrijf en is een populaire en veel gebruikte give-away. Wil je ook tandenborstels bedrukken? Doorloop dan onderstaande stappen.

tandenborstels bedrukken

Stap 1. Keuze uit diverse soorten producten

Je hebt de keuze uit diverse soorten tandenborstels, zoals de bamboe tandenborstels, reistandenborstels, kinder tandenborstels. Zoek je iets om de tandenborstels in te plaatsen? Ga dan voor de tandenborstelhouder of de tandenborstelbekers. Voor het gemak hebben wij ook een tandenborstel reisset, een complete set die handig is om mee op reis te nemen. Als laats bieden wij nog tubeknijpers, hiermee krijg je makkelijk het product uit de tube.

 • bamboe tandenborstels bedrukken
  Bamboe tandenborstels
 • reis tandenborstels bedrukken
  Reistandenborstels
 • kinder tandenborstels bedrukken
  Kinder tandenborstels
 • tandenborstelhouder bedrukken
  Tandenborstelhouder
 • tandenborstel reisset bedrukken
  Tandenborstel reisset
 • tubeknijpers bedrukken
  Tubeknijpers
 • Stap 2. Tandenborstels in alle kleuren

  Onze tandenborstels zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Meest verkocht zijn de bamboe tandenborstels, met een tweekleurig design van bamboe en een kleur. De tandenborstels worden aangeboden in verschillende kleuren. Daarnaast kunnen ze gemaakt worden in een speciale PMS kleur, zoals de kleuren van je huisstijl of campagne. Je kunt ook kiezen voor verschillende kleuren tandenborstels.

  • zwarte tandenborstels bedrukken
   Zwarte
  • groene tandenborstels bedrukken
   Witte
  • blauwe tandenborstels bedrukken
   Blauwe
  • roze tandenborstels bedrukken
   Roze
  • oranje tandenborstels bedrukken
   Oranje
  • rode tandenborstels bedrukken
   Rode

  Stap 3. Tandenborstels laten bedrukken

  Onze tandenborstels kunnen geleverd worden in een PMS basiskleur bijvoorbeeld die van je huisstijl of marketingcampagne. Vervolgens kunnen de tandenborstels bedrukt worden met een logo, stukje tekst, afbeelding of combinatie daarvan. Je kunt de tandenborstels laten bedrukken aan weerskanten, waarbij de bedrukking aan beide zijden verschillend mogen zijn. De bedrukking is standaard full colour, zodat ook foto's in hoge kwaliteit op de tandenborstels bedrukt kunnen worden.

  bedrukte tandenborstels uit voorraad

  Bedrukte tandenborstels uit voorraad

  Je kunt tandenborstels uit voorraad laten bedrukken met je logo, stukje tekst of opdruk. Deze bedrukking plaatsen wij op een vaste positie van de tandenborstels, dit verschilt per tandenborstel. De opdruk mag bestaan uit maximaal 2 drukkleuren.

  tandenborstels goedkoop bedrukken

  Tandenborstels goedkoop bedrukken

  Wij kunnen de tandenborstels bedrukking in eigen gewenste kleuren met logo of tekst en mag bestaan uit 4 drukkleuren. Per tandenborstel verschil dit waar de opdruk zal geplaatst worden.

  volledige tandenborstels full colour bedrukt

  Volledig tandenborstels bedrukken

  Het is mogelijk om de volledige tandenborstels te bedrukken. Bij custom-made tubeknijpers kunnen wij de tubeknijpers ook all-over en full colour bedrukken, of in eigen vorm. Bij de tandenborstel reisset is het mogelijk om de volledige bovenkant te bedrukken. Naast onze standaard tandenborstelbekers kunnen wij ook bekers produceren in eigen kleur, vorm en afmeting.

  Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor tandenborstels met logo

  Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in tandenborstels met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort tandenborstel en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor tandenborstels bedrukken.

  Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

  Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

  Binnen 2 uur reactie
  Vrijblijvende offerte
  Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

  Veilige betaling en levering
  vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over tandenborstels met logo

Wat zijn de goedkoopste tandenborstels met logo?

Onze goedkoopste tandenborstels zijn de bamboe tandenborstels. Voor de productie van deze tandenborstels is het minste materiaal nodig en bovendien is er dan ook gekozen voor het goedkoopste materiaal. Wij kunnen deze tandenborstels bedrukken in full colour aan weerskanten en de opdruk mag aan beiden zijden van elkaar afwijken. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

bedrukte bamboe tandenborstels met logo

Kan ik een kleine oplage tandenborstels bedrukken?

Ja, wij leveren al bedrukte tandenborstels bij een kleine oplage van minimaal 250 stuks. Normaal gesproken richten bij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de bedrukte tandenborstels ook geschikt voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt. Tandenborstels bedrukken in kleine oplage is ook populair bij kleine reclamecampagnes of marketingactiviteiten.

bedrukte kinder tandenborstels

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte tandenborstels

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte tandenborstels? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort tandenborstels en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor tandenborstels bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug