• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 250 reviews

Tandenborstel doosjes bedrukken

Reistandenborstel doosjes of kapjes bedrukken

Bij ons bent u aan het juiste adres voor goedkope tandenborsteldoosjes en tandenborstelbeschermers. Onze goedkope tandenborsteldoosjes hebben een hygiënische functie en zijn bovendien handig voor op reis of onderweg. U heeft de keuze een 2-delig tandenborsteldoosje die de gehele tandenborstel beschermt of alleen een tandenborsteldoosjes die alleen de borstel beschermt. Wij kunnen de kunststof tandenborsteldoosjes leveren in verschillende basiskleuren, waaronder blauw, rood, wit, geel en groen. Wij kunnen tandenborsteldoosjes bedrukken met logo, tekst of andere gewenste opdruk.

Tandenborstel doosjes voor gehele tandenborstel
Tandenborstel kapje van ongeveer 4x2x2cm
Bekijk alle tandenborstel doosjes

Hygiënische bescherming voor tandenborstels

Als producent van de tandenborsteldoosjes en tandenborstelbeschermers kunnen wij producties op maat maken. Wij kunnen de bescherming produceren in iedere gewenste kleur, dus ook in uw eigen PMS kleur. Het formaat en afmetingen van de beschermers zijn gestandaardiseerd zodat de beschermers om vrijwel iedere tandenborstel passen. Zoekt u naar kapjes in een speciale vorm of in andere afmetingen? Dan is dat ook mogelijk.

Voor extra hygiëne kunt u ook bedrukte tandenborstel bekers bij ons bestellen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Tandenborstel doosjes bedrukken

Staat hygiëne bij jou hoog in het vaandel? Dan mogen de tandenborstel doosjes bij jou thuis absoluut niet ontbreken. De tandenborstel doosjes zijn goedkoop en worden bedrukt met een gepersonaliseerde logo of tekst. De gepersonaliseerde tandenborstel hoesjes zijn daarmee een leuk relatiegeschenk om weg te geven aan personeel en klanten. In onze collectie zijn de tandenborstel cases, kapjes, elektrische tandenborstel hoesjes en de 2-delige tandenborstel doosjes terug te vinden. Alle tandenborstel doosjes zijn op maat verkrijgbaar en kunnen in iedere kleur met bedrukking worden besteld.

tandenborstel case

Tandenborstel case

Ik ga op reis en ik neem mee: een tandenborstel. Je tandenborstel berg je netjes en hygiënisch op in de stijlvolle tandenborstel case. Deze case is gemaakt van plastic en heeft een standaard formaat van 20 x 5 x 2,5 centimeter waarin je zowel je tandenborstel als tandpasta in kunt meenemen. Wil je de tandenborstel case op maat laten maken? Geef ons jou gewenste maten, kleur en bedrukking door!

tandenborstel kapjes

Tandenborstel kapjes

Met deze handige en duurzame tandenborstel kapjes weet je zeker dat het uiteinde van je tandenborstel altijd schoon blijft. De kapjes zijn gemaakt van plastic en zijn voor ieder formaat tandenborstel kopje geschikt. De kapjes worden vaak tijdens vakantie gebruikt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties. Daarnaast zijn de kapjes met bedrukking een leuk relatiegeschenk.

elektrische tandenborstel hoesjes

Elektrische tandenborstel hoesjes

De elektrische tandenborstel hoes bestaat uit 2 delen waarin je de tandenborstel netjes kunt opbergen. De case is standaard 22 x 6 x 3,5 centimeter groot en kan ook in iedere andere maat gemaakt worden. Daarnaast is het hoesje voor de elektrische tandenborstel gemaakt van duurzaam ABS materiaal en verkrijgbaar in iedere kleur. Laat de tandenborstel case bedrukken met een logo of tekst.

2-delige tandenborstel doosjes

2-delige tandenborstel doosjes

Met dit handige en functionele hoesje neem je je tandenborstel overal mee naar toe. Dit hoesje bestaat uit 2 delen die je in- en uitelkaar kan schuiven. Deze natuurvriendelijke tandenborstel koker is gemaakt van tarwestro en wordt standaard geleverd in 21 x 3 centimeter. De 2-delige tandenborstel koker wordt voorzien van een gepersonaliseerde tekst of logo.

tandenborstel reisset doosjes

Tandenborstel reisset doosjes

Ben je op zoek naar een doosje waarin je je tandenborstel, tandpasta en kam in kunt meenemen? Kies dan voor de tandenborstel reisset doosjes. Met deze handige doosjes heb je alles dat je in de ochtend nodig hebt direct bij de hand. Het doosje is gemaakt van plastic en heeft het formaat van 19,5 x 6,5 centimeter. De reisset koker is leverbaar in iedere kleur en bedrukken wij met een logo, tekst of andere bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug