• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 234 reviews

Tandenborstel bekertjes bedrukken

Leuke persoonlijke tandenpoetsbekers

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor leuke en sfeervolle tandenborstelbekers of tandenpoetsbekers. Onze goedkope tandenborstelbeker zorgt ervoor dat je tandenborstel schoon blijft. Er is genoeg ruimte voor meerdere tandenborstels en een tube tandpasta. De bekers kunnen ook gebruikt worden om de mond te spoelen na het poetsen. De inhoud van de beker is ca. 0.3 liter en is 9 cm hoog en een doorsnede van 7,2 cm. De bekers hebben we in verschillende basiskleuren, waaronder transparant wit, rood, blauw en groen. Wij kunnen de gekleurde tandenborstelbekers bedrukken met logo of tekst.

Kunststof tandenpoetsbekers in diverse basiskleuren
Bedrukken met logo/tekst
Bekijk alle tandenborstel bekers »

Bedrukte tandenborstelbekers op maat

Als fabrikant kunnen wij de gewenste tandenborstelbekers op maat produceren. Het is mogelijk om een tandenpoetsbeker in eigen PMS kleur te laten produceren. Naast onze standaard tandenborstelbekers kunnen wij ook bekers produceren in eigen vorm en afmeting. Standaard bedrukken wij de bekers op één positie, maar bij custom-made tandenborstelbekertjes kunnen wij ook all-over en full colour bedrukken. Bedrukte tandenborstelbekers zien wij vaak terug als give-away bij tandartspraktijken en bedrijven in de gezondheidszorg.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte tandenborstelbekers

Het opbergen van je tandenborstel is nog nooit zo makkelijk geweest met de bedrukte tandenborstelbekers. De goedkope tandenborstelbekers worden voorzien van een logo, tekst of andere bedrukking en zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Zo vind je bij ons de tandenpoetsborstel bekerhouders, tandenborstel muurhouders en tandenborstel cups. Alle tandenborstel spoelbekers zijn op maat te maken en verkrijgbaar in iedere kleur met bedrukking.

tandenborstel bekerhouders

Tandenborstel bekerhouders

De tandenborstel bekerhouders zijn onmisbaar in iedere badkamer. De tandenpoetsborstel bekerhouders worden niet alleen gebruikt om je tandenborstel in te stoppen, maar kunnen na het tanden poetsen ook gebruikt worden om je mond te spoelen. De bekerhouders zijn gemaakt van plastic, zijn 9 x 14,5 en kunnen in iedere kleur worden besteld. Wij voorzien de tandenborstel bekerhouders van een logo of tekst.

tandenborstel muurhouders

Tandenborstel muurhouders

Handig voor aan de muur: de tandenpoetsborstel muurhouders. Met deze handige muurhouders kun je alle tandenborstels netjes opbergen. Daarnaast heeft deze handige tandenborstelhouder een dispenser voor tandpasta. Houd de tandenborstel onder de dispenser en er wordt automatisch de juiste hoeveelheid tandpasta op de tandenborstel aangebracht. Bestel de dispenser met tandenborstelhouder in iedere kleur met bedrukking.

tandenborstel cups

Tandenborstel cups

Optimale hygiëne met de tandenborstel cups. Deze cups hebben verschillende gaten waarin tandenborstel opgeborgen kunnen worden na gebruik. Door de ruimte tussen de gaten in de cups, kunnen de tandenborstelkopjes elkaar niet raken. Dit is ontzettend hygiënisch. Laat de tandenborstel cups gemaakt van bamboe bedrukken met een logo of tekst. De cups zijn verkrijgbaar in iedere kleur en worden op maat gemaakt.

tandenborstel cups

Tandenborstel bekertjes in eigen vorm

In het uitgebreide assortiment met tandenborstel bekertjes heb je de mogelijkheid om naast onze andere tandenborstel bekertjes, de bekertjes in eigen vorm en maat te maken. Het eigen ontwerp wordt bedrukt met een logo, tekst of andere bedrukking. De kunnen de tandenborstel bekertjes ontwerpen in vele vormen en in iedere kleur.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug