• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Lichtgevende stuiterballen

Lichtgevende stuiterballen met gekleurde lampjes

Ben je op zoek naar lichtgevende stuiterballen voor in het donker? Of leuke stuiterballen voor kinderen? Overweeg dan deze flashing stuiterballen met led lampjes aan de binnenkant. Deze stuiterballen geven licht zodra deze stuiteren. Deze led stuiterballen hebben een diameter van 38mm, 49mm of 58mm en kunnen geleverd worden met verschillende kleuren led lampjes.

Minimale diameter van 38mm
Verkrijgbaar in transparante kleuren
Opdruk aan de buitenkant op 1-2 posities

LED stuiterballen met logo laten bedrukken

De LED stuiterballen hebben een transparante PMS kleur naar wens, zodat je de lampjes kunt zien branden als je met de stuiterballen stuitert. Deze transparante stuiterballen met led lampjes kunnen wij bedrukken op de buitenkant. De opdruk, zoals een naam of logo, plaatsen wij op 1 of 2 posities in 1 tot 4 drukkleuren. Bedrukte lichtgevende stuiterballen zijn leuk als give-away en dragen op een leuke manier bij aan de naamsbekendheid van je bedrijf.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over bedrukte stuiterballen met lichtjes

Wat is het voordeel van lichtgevende stuiterballen?

De lichtgevende stuiterballen is een luxere variant vergeleken met de standaard stuiterballen. Het voordeel van de lichtgevende stuiterballen is, dat deze van een groter formaat is. Hierdoor zal je opdruk meer opvallen vergeleken met de kleinere modellen. Een ander groot voordeel is dat deze stuiterballen lichtgeven in het donker bij het stuiteren waardoor je reclame in het donker ook zichtbaar zal zijn.

lichtgevende stuiterballen met logo

Hoe werkt een lichtgevende stuiterbal?

De binnenzijde van de transparante stuiterbal wordt voorzien van twee led-lampjes. De stuiterbal met licht kan aan de buitenkant bedrukt worden met een logo. Bij aanraking met de grond of een ander hard object zullen de led lichtjes gaan branden en knipperen. Dit geeft een mooie uitstraling aan de stuiterballen. De led-lampjes zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

blauwe lichtgevende stuiterbal

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor lichtgevende stuiterballen met logo

Heb je interesse gekregen in lichtgevende stuiterballen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste lichtgevende stuiterballen met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug