4.7 /5
van
132 reviews

Lichtgevende stuiterballen bedrukken

Stuiterballen die lichtgeven in het donker bedrukken?

Bent u op zoek naar stuiterballen die voorzien zijn van led-lampjes die te bedrukken zijn met uw logo? JM Promotions produceert lichtgevende stuiterballen met een bedrukking. De lichtgevende stuiterballen geven licht wanneer deze stuitert op de grond. De twee led-lichtjes zullen bij aanraking met de grond gaan knipperen. De transparant lichtgevende stuiterballen hebben een formaat van circa 45mm zodat er voldoende ruimte is om de led-lampjes aan de binnenzijde te plaatsen.

De lichtgevende stuiterballen kunnen worden voorzien van een opdruk naar keuze. De opdruk kan geplaatst worden in één kleur tot maximum vier kleuren. Het is tevens mogelijk om een full colour opdruk van een logo of afbeelding te plaatsen op de bal. Onze lichtgevende stuiterballen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en al te bestellen vanaf 1000 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over lichtgevende stuiterballen?

Wat is het voordeel van lichtgevende stuiterballen?

De lichtgevende stuiterballen is een luxere variant vergeleken met de standaard stuiterballen. Het voordeel van de lichtgevende stuiterballen is, dat deze van een groter formaat is. Hierdoor zal uw opdruk meer opvallen vergeleken met de kleinere modellen. Een ander groot voordeel is dat deze stuiterballen lichtgeven in het donker bij het stuiteren waardoor uw reclame in het donker ook zichtbaar zult zijn. Een ander voordeel is dat de stuiterballen lastig kwijt zijn te raken in het donker.

Lichtgevende stuiterballen bedrukken

Hoe werkt een lichtgevende stuiterbal?

De binnenzijde van de transparante stuiterbal wordt voorzien van twee led-lampjes. De stuiterbal met licht is op de bovenzijde te voorzien van een logo. Bij aanraking met de grond of een ander hard object zullen de led lichtjes gaan branden en knipperen. Dit geeft een mooie uitstraling aan de stuiterballen. De led-lampjes zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
stuiterballen
scroll top arrow