4.7 /5
van
118 reviews

Gummiballen bedrukken

Goedkope gummiballen met logo voor promotionele doeleinden

Zoekt u naar een leuke en ludieke manier om promotie te maken voor uw merk of bedrijf? Dan bent u bij JM Promotions op het goede adres. Wij zijn fabrikant van de goedkoopste gummiballen met logo bedrukking. U heeft bij ons de mogelijkheid om gummiballen op maat te produceren in iedere gewenste kleur. In ons assortiment hebben wij voor u gummiballen met bedrukte buitenkant en gummiballen met bedrukte binnenkant. Bij een bedrukking aan de binnenkant wordt er een kaartje met een opdruk gezet in de gummibal. Bij een opdruk aan de buitenkant wordt uw opdruk gedrukt op de gummibal zelf. Voor een snelle levering van stuiterballen is ons advies te kiezen voor de goedkope gummiballen. Deze gummiballen zijn één of tweekleurig en in een aantal standaard kleuren of in een kleurenmix te bestellen. Daarnaast beschikken wij over lichtgevende gummiballen die voorzien zijn van twee led-lampjes aan de binnenkant. Bij het stuiteren zal de lichtgevende gummibal licht gaan geven. Vanaf 500 stuks zijn onze bedrukte gummiballen al te bestellen in iedere gewenste kleur.

Gummiballen bedrukken met een eigen opdruk?

Naast dat wij fabrikant zijn van de meest goedkope gummiballen, zijn wij tevens de bedrukker. Wij kunnen hierdoor de gummiballen tegen de laagste tarieven bedrukken met uw logo of tekst. Wij bieden u de mogelijkheid op de gummiballen te bedrukken in één kleur tot een maximum van vier kleuren. Wanneer u een opdruk wilt plaatsen dat bestaat uit meer dan vier kleuren, dan is het mogelijk om de gummiballen te voorzien van een full colour opdruk. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de gummiballen kan bedrukt worden.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over bedrukte gummiballen?

Hoe stel ik een bedrukte gummibal met logo samen?

Wanneer u kiest voor het bedrukken van gummiballen dan moet u met een aantal dingen rekening houden bij het samenstellen. Als eerste moet u de keuze maken wat voor soort gummibal u wilt bedrukken en hoeveel stuks u wilt. Zoals eerder vermeld heeft u de keuze uit de volgende gummiballen, dit zijn:

  • Goedkope gummiballen
  • Gummiballen aan de buitenkant bedrukt
  • Gummiballen aan de binnenkant bedrukt
  • Lichtgevende stuiterballen
Goedkope stuiterballen bedrukken

De volgende stap is op te bepalen wordt voor soort bedrukking u wilt en/of het aantal drukkleuren. De gummiballen kunnen bedrukt worden in één kleur tot een gehele full colour opdruk. Bij ons geldt de regel dat hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper de gummiballen worden. Het is tevens mogelijk om de gummiballen aan de binnenkant te voorzien van een 3d figuurtje of een kaartje. Als laatste is het belangrijke om de gewenste levertijd te bepalen van de gummiballen met logo. Wanneer u deze stappen heeft doorlopen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een offerte voor u opstellen tegen de beste prijs. Heeft u hulp of advies nodig voor het samenstellen van de gummiballen, dan kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers zult u advies geven over, hoe de gummibal het beste samen te stellen is, zodat deze bij uw wensen past. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 023-230 2183.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
gummiballen