4.7 /5
van
132 reviews

Goedkope stuiterballen bedrukken

De goedkoopste stuiterballen bedrukken met logo of afbeelding?

Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste stuiterballen die te bedrukken zijn met logo of afbeelding? Dan bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Wij hebben voor u goedkope eenkleurige en tweekleurige stuiterballen, uitsluitend in kleurenmix leverbaar. De stuiterballen hebben een doorsnee van circa 4 centimeter. U heeft de mogelijkheid om de stuiterballen te bedrukken met logo of afbeelding met één of twee kleuren opdruk. Hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper de stuiterballen worden. Deze goedkope stuiterballen kunnen wij snel uit voorraad leveren en al vanaf 500 stuks.

Wanneer u iets langer de tijd heeft kunnen we de stuiterballen in elke gewenste PMS-kleur voor u maken, waarbij wij de opdruk kunnen aanbrengen op de buitenzijde of aan de binnenzijde.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over goedkope stuiterballen?

Waarom zijn de goedkope stuiterballen zo goedkoop?

De goedkope stuiterballen zijn zo goedkoop, omdat wij deze aan u direct uit voorraad kunnen leveren aan u. Ook het aantal drukkleuren is beperkt vergeleken met de andere stuiterballen. De stuiterballen zijn het goedkoopst wanneer u kiest voor één kleur opdruk. Wanneer u het aantal kleuren opdruk beperkt, zal de prijs van de stuiterballen ook lager worden.

stuiterballen

Wat is een stuiterbal?

Een stuiterbal is een rubber klein balletje dat wanneer u deze op de grond gooit weer omhoog stuitert. Hoe meer kracht u gebruikt bij het werpen van de stuiterbal, hoe hoger de stuiterbal weer omhoog zal stuiteren. Het is raadzaam om de frosted stuiterbal niet te gebruiken op plekken waar breekbare voorwerpen zijn. Ook raden wij aan om de stuiterballen weg te houden bij zeer kleine kinderen, dit wegens inslikgevaar.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Goedkope stuiterballen bedrukken
scroll top arrow