• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 250 reviews

Stuiterballen buitenkant bedrukken

Buitenkant stuiterballen volledig bedrukken

Als stuiterballen fabrikant kunnen wij - als enige in Nederland - de volledige buitenkant van de stuiterballen bedrukken. Dit kan zelfs in full colour, zodat je ook afbeeldingen en logo's in hoge kwaliteit op de stuiterballen kunt laten bedrukken. Een full colour bedrukking is ideaal bij een opdruk bestaande uit meer dan 4 kleuren of een verloop van kleuren. De minimale afname van deze stuiterballen is 1.000 stuks.

Volledige buitenkant full colour bedrukt
Verkrijgbaar in iedere gewenste diameter

Stuiterballen in diameter naar wens

Deze volledig bedrukte stuiterballen zijn verkrijgbaar in ieder gewenste diameter, waarbij 38mm het meeste verkocht is. Hoe groter de diameter, hoe duurder de stuiterbal. De basiskleur van deze aan de buitenkant bedrukte stuiterballen is niet van belang, aangezien deze volledig bedrukt zal worden met de door jouw gewenste bedrukking. De levertijd van deze stuiterballen is ongeveer 3 weken, maar dat is het absoluut waard.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over stuiterballen buitenkant bedrukken?

Welke standaard prints hebben jullie?

Onze volledig bedrukte stuiterballen kunnen voorzien worden van een eigen opdruk in iedere gewenste kleur (inclusief PMS). Echter hebben wij al veel standaard sport prints, enkele voorbeelden zijn:

  • Voetbalprint
  • Basketbal
  • Honkbal
  • Een smiley

Wat is het verschil in formaat van de stuiterballen?

Zoals eerder vermeld hebben wij stuiterballen in drie standaard formaten die bedrukt kunnen worden met een logo of afbeelding. Het meest verkochte formaat is de stuiterbal van 38mm, dit is het formaat dat u waarschijnlijk wel kent en het meest ziet. Daarnaast kunnen wij iets kleinere stuiterballen maken van een formaat van 32mm of een grote stuiterbal van zo’n circa 49mm. Hoe groter de stuiterbal, hoe meer uw opdruk zal opvallen. Wij bieden uw tevens de mogelijkheid om stuiterballen van een extra groot formaat te produceren. De stuiterballen zijn de produceren in iedere gewenste PMS kleur.

full colour bedrukte stuiterballen

Hoe verloopt het bestel proces van de stuiterballen?

Wanneer u een keuze gemaakt heeft van wat voor formaat en soort stuiterbal u wilt bedrukken? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij willen van u de volgende informatie weten:

  • Het aantal stuks
  • Het formaat van de stuiterballen
  • Het aantal kleuren opdruk/positie
  • De gewenste levertijd

Op basis van deze informatie zullen wij u een passende offerte toesturen. Het is tevens mogelijk om een digitale drukproef te maken van de stuiterballen met bedrukking. Zo kunt u precies zien hoe de stuiterballen er uit gaan zien na productie. Wanneer u akkoord bent gegaan met de prijs en de digitale drukproef zullen wij de fabricage starten van de stuiterballen. Na productie worden de stuiterballen bij u afgeleverd op uiterlijk de afgesproken leverdatum.

stuiterballen helemaal bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor stuiterballen met logo

Heb je interesse gekregen in stuiterballen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste stuiterballen met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug