4.7 /5
van
132 reviews

Stuiterballen buitenkant bedrukken

De stuiterballen voorzien van een opdruk aan de buitenkant?

Wilt u stuiterballen voorzien van een opdruk op de buitenkant van de bal? JM Promotions is fabrikant van stuiterballen in iedere gewenste kleur met een opdruk aan de buitenkant. Qua bedrukking is de goedkoopste optie om een logo goedkoop op één of twee posities te plaatsen. Daarnaast beschikken wij over stuiterballen met volledig bedrukte buitenkant. Onze stuiterballen zijn verkrijgbaar in de volgende standaard formaten:

 • 38mm (meest verkocht)
 • 32mm (kleinste)
 • 49mm (grote stuiterballen)
 • Extra groot formaat (mega stuiterballen)

Stuiterballen aan de buitenkant bedrukken met logo?

Als bedrukker van de stuiterballen kunnen wij de stuiterballen voorzien van een opdruk. Onze goedkoop bedrukte stuiterballen zijn te bedrukken met één of twee kleuren opdruk op één positie (goedkoopste optie). De volledig bedrukte stuiterballen worden volledig rondom bedrukt met een opdruk in iedere gewenste kleur. De opdruk kan zelfs geheel in full colour geplaatst worden op de stuiterballen. Een full colour opdruk wordt geplaatst wanneer uw opdruk bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft. Onze stuiterballen zijn al te bedrukken op de buitenkant vanaf 1000 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over stuiterballen buitenkant bedrukken?

Welke standaard prints hebben jullie?

Onze volledig bedrukte stuiterballen kunnen voorzien worden van een eigen opdruk in iedere gewenste kleur (inclusief PMS). Echter hebben wij al veel standaard sport prints, enkele voorbeelden zijn:

 • Voetbalprint
 • Basketbal
 • Honkbal
 • Een smiley

Wat is het verschil in formaat van de stuiterballen?

Zoals eerder vermeld hebben wij stuiterballen in drie standaard formaten die bedrukt kunnen worden met een logo of afbeelding. Het meest verkochte formaat is de stuiterbal van 38mm, dit is het formaat dat u waarschijnlijk wel kent en het meest ziet. Daarnaast kunnen wij iets kleinere stuiterballen maken van een formaat van 32mm of een grote stuiterbal van zo’n circa 49mm. Hoe groter de stuiterbal, hoe meer uw opdruk zal opvallen. Wij bieden uw tevens de mogelijkheid om stuiterballen van een extra groot formaat te produceren. De stuiterballen zijn de produceren in iedere gewenste PMS kleur.

Stuiterballen buitenkant bedrukken

Hoe verloopt het bestel proces van de stuiterballen?

Wanneer u een keuze gemaakt heeft van wat voor formaat en soort stuiterbal u wilt bedrukken? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij willen van u de volgende informatie weten:

 • Het aantal stuks
 • Het formaat van de stuiterballen
 • Het aantal kleuren opdruk/positie
 • De gewenste levertijd

Op basis van deze informatie zullen wij u een passende offerte toesturen. Het is tevens mogelijk om een digitale drukproef te maken van de stuiterballen met bedrukking. Zo kunt u precies zien hoe de stuiterballen er uit gaan zien na productie. Wanneer u akkoord bent gegaan met de prijs en de digitale drukproef zullen wij de fabricage starten van de stuiterballen. Na productie worden de stuiterballen bij u afgeleverd op uiterlijk de afgesproken leverdatum.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
stuiterballen
scroll top arrow