• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 250 reviews

Stuiterballen binnenkant bedrukken

Stuiterballen met papieren kaartje aan binnenkant

Onze meest verkochte stuiterballen hebben een papieren insert/kaartje aan de binnenkant. Groot voordeel is dat dit kaartje/insert full colour bedrukt kan worden. Deze stuiterballen zijn verkrijgbaar met een diameter van 38mm, 49mm of in eigen formaat. We leveren deze stuiterballen in een transparante kleur naar wens, zodat het kaartje ten alle tijden zichtbaar blijft.

Formaat van 38mm, 49mm of op maat
Verkrijgbaar in diverse transparante kleuren
Kaartje/insert met full colour bedrukking

Kaartje laten bedrukken aan beide kanten

Deze stuiterballen bedrukken wij aan de binnenkant door een bedrukt kaartje tussen beide helften te plaatsen. Dit kaartje kan aan beide kanten full colour bedrukt worden met een afzonderlijke opdruk. Een full colour bedrukking maakt het mogelijk om een afbeelding of foto in de stuiterballen te plaatsen. Stuiterballen met bedrukt kaartje aan de binnenkant hebben een levertijd van 2 weken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over stuiterballen met bedrukking aan de binnenkant?

Hoe maak je een stuiterbal?

Stuiterballen worden gemaakt van rubber. Rubber wordt gemaakt van het hars van een rubberboom die groeien in Zuid-Amerika. Deze bomen produceren latex waar het rubber uiteindelijk van gemaakt wordt. De stuiterbal wordt in onze fabrieken gefabriceerd en bedrukt met de door uw gekozen opdruk. Een stuiterbal is gemaakt van een zogenaamd visco elastisch materiaal. Dit betekent dat een deel elastisch is van de stuiterbal en een deel vloeibaar. Wat de stuiterbal doet stuiteren is de elastische eigenschap van de bal. De bal wordt hierdoor weggeduwd als het in aanraking komt met de grond of een muur. Wij raden aan om de stuiterballen niet te gebruiken in een omgeving met breekbare en/of waardevolle spullen om zo eventuele schade te voorkomen. De kracht en richting van een stuiterbal is namelijk onvoorspelbaar.

3d stuiterballen bedrukken

Waar worden stuiterballen voor ingezet en door wie?

Stuiterballen worden voornamelijk gebruikt door kinderen die het leuk vinden om mee te spelen op straat. Ook worden stuiterballen vaak gebruikt in een grabbelton als prijs. Stuiterballen worden veelal bedrukt door bedrijven die gericht zijn op kinderen. Enkele voorbeelden van dit soort bedrijven of instellingen zijn:

  • Scholen
  • Speeltuinen
  • Sportverenigingen

Naast dat bedrijven die zich richten op kinderen worden stuiterballen ook bedrukt door ondernemingen die energie en dynamiek willen uitstralen. Een stuiterbal als promotiemateriaal is een goed product voor dit soort bedrijven. Ook worden stuiterballen bedrukt door fysiotherapeuten die het balletje gebruiken tijdens behandelingen van patiënten.

stuiterballen met 3d object

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor stuiterballen met logo

Heb je interesse gekregen in stuiterballen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste stuiterballen met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug