4.7 /5
van
132 reviews

Stuiterballen binnenkant bedrukken

De stuiterballen voorzien van een opdruk in de binnenkant?

JM Promotions kan de stuiterballen voorzien van een opdruk aan de binnenkant van de stuiterballen. Wij kunnen voor u stuiterballen met een kaartje in full colour bedrukken die geplaatst wordt in de binnenkant van de stuiterbal. Daarnaast is het mogelijk om een 3D-figuurtje te plaatsen in de stuiterbal. De stuiterballen met een 3D-figuurtje zijn gemaakt van transparant materiaal en verkrijgbaar in diverse transparante kleuren. Onze stuiterballen die aan de binnenkant bedrukt worden zijn verkrijgbaar in de formaten van circa 38mm en 49mm.

Stuiterballen aan de binnenkant bedrukken?

Wij kunnen de stuiterballen bedrukken aan de binnenkant van de stuiterballen. Als eerste kan er een full colour kaartje geplaatst worden in de stuiterbal. Dit wordt veel gebruikt voor het bedrukken van een afbeelding of foto. Het tweezijdig full colour bedrukken met het kaartje in het midden van de stuiterbal is de goedkoopste wijze. Daarnaast kunnen wij een 3D-figuurtje plaatsen in een transparante stuiterbal. Onze stuiterballen met bedrukking aan de binnenzijde zijn verkrijgbaar vanaf 1000 stuks. Bij een grotere afname kunnen wij tevens een eigen object in de stuiterbal plaatsen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen?

Wat zijn stuiterballen met een 3D-figuurtje?

Een stuiterbal met een 3d-figuurtje is een stuiterbal met een figuurtje in de binnenzijde van de bal. Deze stuiterballen zijn transparant zodat u het figuurtje goed kan zien zitten. Een stuiterbal met een 3D-figuurtje is leuk voor kinderen. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten 3D-figuurtjes, dit zijn:

  • Diverse beesten
  • Diverse producten
  • Diverse sterren

Daarnaast hebben wij nog meer objecten en figuurtjes die geplaatst kunnen worden in de stuiterbal. Een stuiterbal met een 3d object geeft een luxere uitstraling aan de stuiterbal en is zeer geschikt als promotiemateriaal voor kinderen.

Stuiterballen binnenkant bedrukken

Waar worden stuiterballen voor ingezet en door wie?

Stuiterballen worden voornamelijk gebruikt door kinderen die het leuk vinden om mee te spelen op straat. Ook worden stuiterballen vaak gebruikt in een grabbelton als prijs. Stuiterballen worden veelal bedrukt door bedrijven die gericht zijn op kinderen. Enkele voorbeelden van dit soort bedrijven of instellingen zijn:

  • Scholen
  • Speeltuinen
  • Sportverenigingen

Naast dat bedrijven die zich richten op kinderen worden stuiterballen ook bedrukt door ondernemingen die energie en dynamiek willen uitstralen. Een stuiterbal als promotiemateriaal is een goed product voor dit soort bedrijven. Ook worden stuiterballen bedrukt door fysiotherapeuten die het balletje gebruiken tijdens behandelingen van patiënten.

Stuiterballen binnenkant bedrukken

Hoe maak je een stuiterbal?

Stuiterballen worden gemaakt van rubber. Rubber wordt gemaakt van het hars van een rubberboom die groeien in Zuid-Amerika. Deze bomen produceren latex waar het rubber uiteindelijk van gemaakt wordt. De stuiterbal wordt in onze fabrieken gefabriceerd en bedrukt met de door uw gekozen opdruk. Een stuiterbal is gemaakt van een zogenaamd visco elastisch materiaal. Dit betekent dat een deel elastisch is van de stuiterbal en een deel vloeibaar. Wat de stuiterbal doet stuiteren is de elastische eigenschap van de bal. De bal wordt hierdoor weggeduwd als het in aanraking komt met de grond of een muur. Wij raden aan om de stuiterballen niet te gebruiken in een omgeving met breekbare en/of waardevolle spullen om zo eventuele schade te voorkomen. De kracht en richting van een stuiterbal is namelijk onvoorspelbaar.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
stuiterballen
scroll top arrow