4.7 /5
van
132 reviews

Stuiterballen bedrukken

Goedkoopste bedrukte stuiterballen

Op een goedkope manier reclame maken voor uw onderneming? JM Promotions is één van de grootste internet-aanbieders van bedrukte stuiterballen met logo. Wij bieden u de mogelijkheid om stuiterballen bedrukt op maat te fabriceren in iedere gewenste kleur. De op maat gemaakte stuiterballen met bedrukte buitenkant en stuiterballen met bedrukte binnenkant kunnen worden voorzien van een logo of afbeelding (iedere kleur). Bij de stuiterbal met bedrukte buitenkant wordt er op de stuiterbal een opdruk geplaatst en bij het bedrukken van de binnenkant wordt er een kaartje in de binnenkant van de stuiterbal bedrukt. Wanneer u stuiterballen met opdruk snel geleverd wilt hebben, dan raden wij u onze goedkope stuiterballen aan. Deze één of tweekleurige stuiterballen zijn te verkrijgen in een aantal standaard kleuren of in een kleurenmix. Tevens is het mogelijk om lichtgevende stuiterballen met 2 led-lampjes aan de binnenkant te bedrukken, die oplichten als de stuiterbal stuitert. Goedkoop stuiterballen bedrukken doen wij al vanaf 500 stuks in iedere gewenste kleur.

Stuiterballen bedrukken met logo

JM Promotions is behalve de producent van de stuiterballen, tevens de bedrukker. U kunt bij ons de stuiterballen bedrukken aan zowel de buitenkant als aan de binnenkant (op een papiertje). Onze stuiterballen met bedrukking zijn te bedrukken in één tot en met vier kleuren of zelfs geheel in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Goedkope stuiterballen bedrukken?

Waarom is stuiterballen bedrukken zo goedkoop?

Doordat wij niet alleen verantwoordelijk zijn voor de bedrukking van de stuiterballen, maar ook het fabriceren, kunnen wij zeer lage tarieven hanteren. Doordat onze bedrukte stuiterballen met logo direct uit onze fabriek worden geleverd, is er geen sprake van een derde partij. Daarnaast krijgen wij iedere week bestellingen vanuit onze fabriek. Doordat wij wekelijks vrachtzendingen hebben vanuit China, kunnen wij de transportkosten verspreiden over meerdere bestellingen. Dit berekenen wij uiteraard door in onze tarieven!

Hoe stuiterballen bedrukken met een opdruk?

JM Promotions kan gummiballen bedrukken met uw eigen logo of tekst. Wij bedrukken de balletjes in iedere gewenste kleurcombinatie. Een opdruk kan variëren van 1 tot meerdere kleuren opdruk, tot een full-colour bedrukking. Hoe minder verschillende kleuren opdruk, hoe lager onze tarieven. Wij kunnen de ballen op diverse manieren bedrukken. Het is namelijk zowel mogelijk de binnenzijde als de buitenzijde van de bal te bedrukken. Het voordeel van een opdruk aan de binnenzijde is dat wij goedkoop een full-colour opdruk kunnen aanbrengen op het papercard.

Stuiterballen bedrukken

Waarmee gekleurde stuiterballen bedrukken?

Stuiterballen bedrukken kan met verschillende soorten opdrukken. Met wat voor soort opdruk u de stuiterballen wilt bedrukken ligt ten eerste aan de doelgroep die u wilt bereiken met de actie. Veel ondernemingen die zich op kinderen richten kiezen ervoor om een afbeelding van een strip of een cartoon om de swirl stuiterballen te drukken. Dit kan op de buitenkant of in de binnenkant van de stuiterbal. Wanneer de stuiterballen voor een oudere doelgroep is, wordt er vaak gekozen om een logo op de stuiterballen te drukken. Het is tevens mogelijk om een 3D-figuurtje in de stuiterballen te plaatsen. Qua stuiterballen bedrukken heeft u zeer veel mogelijkheden bij ons.

Heeft u nog overige vragen over stuiterballen met logo bedrukken?

Heeft u na aanleiding van de voorafgaande antwoorden nog andere vragen? U kunt via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers zal zijn best doen om al uw vragen over stuiterballen bedrukken te beantwoorden, zodat u een juiste beslissing kunt nemen. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 023-2302183. Aarzel niet en bel ons gerust over stuiterbal bedrukken!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Stuiterballen bedrukken
scroll top arrow