Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Stressballen bedrukken

Stressballen met logo of tekst

Ervaart u ook wel eens stress? Bij uzelf of bij uw collega's? Met onze bedrukte ballen vermindert u stress bij uzelf of relaties. Het zorgt voor ontspanning in stressvolle situaties. Naast kleine stressballen en grote stressballen hebben wij ook anti-stress sleutelhangers. Laat het stressballetje bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een andere leuke tekst en profiteer van een groot bereik door uw logo op de stressbal te plaatsen. Bij een afname van minimaal 1000 voorzien wij u van goedkope bedrukte stressballen.

Stressballen in groot of klein formaat
Anti-stress sleutelhangers
Bekijk alle stressballen »

Stress artikelen in eigen vorm

Als fabrikant van de stressballen kunnen wij ook een andere vorm stressbal ontwerpen. Dat betekent dat wij de stress artikelen kunnen produceren in iedere gewenste kleur en tevens in eigen vorm. Populaire vormen zijn de anti-stress bouwhelm voor in de bouw, de stressbal dokter figuur voor in de zorg en de anti-stress voetbal voor voetballers. Wij raden aan om te kiezen voor een vorm die in lijn is met uw bedrijf zodat de boodschap nog sterker overkomt op de doelgroep. Een stressbal relatiegeschenk bedrukt met logo of tekst heeft een grote impact op uw relaties.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Stressballen bedrukt met bedrijfslogo

Ben je als bedrijf op zoek naar promotieartikelen? Denk dan eens na over de stressballen met bedrukte tekst of bedrijfslogo. Deze goedkope stressballen zorgen niet alleen voor een goede naamsbekendheid, maar hebben daarnaast ook nog eens een goede functie voor in je bedrijf. Deze ballen verminderen stress wat de kwaliteit op de werkvloer bevorderd. In onze collectie vind je verschillende stressballen. Zo kun je ervoor kiezen om hoogspanningsballen met bedrukking te bestellen in een eigen vorm, met een sleutelhanger, gel stressballen en Chinese stressballen.

stressballen in eigen vorm

Stressballen in eigen vorm

Een gepersonaliseerde stressball in de vorm die je nodig hebt. Bij ons is alles mogelijk op het gebied van op maat gemaakte artikelen. Bestel de anti-stressballen met bedrukking, in de door jou gewenste kleur en formaat. Erg populair zijn hoogspanningsballen met smileys. Deze stressballen zijn gemaakt van polyurethaan en liggen comfortabel in de hand. Een stressbal kip is een veel gebruikte vorm.

stressballen met sleutelhanger

Stressballen met sleutelhanger

Het ideale relatiegeschenk is de stressbal met sleutelhanger. In momenten van stress heb je altijd een stressbal aan je sleutelbos. De stressballen zijn gemaakt van polyurethaan en hebben een hangertje dat gemakkelijk aan de sleutelbos is vast te maken. De sleutelhanger stressballen zijn verkrijgbaar in iedere maat, vorm en kleur en worden bedrukt.

gel stressballen

Gel stressballen

Gemaakt van hoge kwaliteit plastic en rubber materiaal. Aan de binnenkant van de stressbal zit gel waardoor de stressbal heerlijk kneedbaar is. Na het kneden behoudt de gel stressbal zijn vorm. De stressballen met gel worden bedrukt met tekst of logo en zijn verkrijgbaar in ieder mogelijk formaat. De hoogspanningsballen hebben een standaard diameter van 5-7 centimeter. Iedere kleur en vorm is kan besteld worden.

chinese stressballen

Chinese stressballen

Chinese stressballen, of ook wel mediaankogels zorgen voor optimale ontspanning. De goedkope Chinese stressballen werken als volgt: draai de kogels met je vingers in je hand zonder dat de kogels elkaar aanraken. Dit stimuleert de energiestromen in het lichaam. De kogels hebben een diameter van 3,5 cm en zijn gemaakt van metaal. Laat de Chinese stressballen bedrukken. Leuk en effectief om weg te geven als relatiegeschenk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug