• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 189 reviews

Strandtassen bedrukken

Goedkope strandtassen met logo

Op zoek naar de goedkoopste bedrukbare strandtassen? JM Promotions is één van de grootste Nederlandse fabrikanten van strandtassen in verschillende modellen en formaten. Strandtassen zijn tassen, die vaak gebruikt worden om spullen van en naar het strand te vervoeren. Als fabrikant kunnen wij strandtassen helemaal op maat fabriceren in eigen kleur en maat.

Standaard model of op maat gemaakt
In eigen kleur verkrijgbaar
Met bedrukking, ook in full colour

Bedrukte strandtassen in eigen kleur

Het maken van een strandtas op maat hoeft zeker niet duur te zijn. Bij meerdere kleuren opdruk en meerdere aantallen, ligt de prijs al snel een stuk lager dan wanneer u een tas met spoed uit onze Nederlandse voorraad koopt. Mocht u met spoed op zoek zijn naar een strandtas, dan raden wij u aan om te kiezen voor één van onze modellen die uit voorraad leverbaar zijn.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Welke soorten strandtassen bieden wij?

1. Non-woven strandtas

Onze goedkoopste strandtas is de non-woven tas. Dit is een tweekleurige tas, waarbij de bovenkant standaard wit is en de onderkant als basiskleur rood, blauw of oranje is. Deze goedkope strandtas heeft de optie om afgesloten te worden via een knoopsluiting. Het formaat van deze tas is: 45x35x10 centimeter. Om de tas handig mee te nemen heeft de tas twee hengsels, die zowel om de schouder als in de hand te dragen zijn.

2. Polyester strandtas

Naast de non-woven tas hebben wij een polyester strandtas in ons assortiment. Deze tas is voorzien van twee stevige, lange draaghengsels en is leverbaar in de drie basiskleuren: rood, oranje en donker blauw. De tas is niet af te sluiten en spullen kunnen dus direct in de tas gestopt worden of uit de tas gehaald worden. Het formaat van deze polyester strandtas bedraagt: 47x35x10 centimeter.

strandtassen van verschillende materialen

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor strandtassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope strandtassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste strandtassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over strandtassen laten bedrukken

Essentials voor in de strandtas

Niets is erger dan aankomen bij het strand en vervolgens realiseren dat bepaalde items niet in de strandtas zitten. Het is een onnodige ergernis waar veel mensen bekend mee zijn. Hieronder wordt een lijst beschreven met essentiële artikelen die gebruikt worden op het strand.

Handdoek

Niets is erger dan aankomen bij het strand zonder handdoek. Het wordt gebruikt als ondergrond, maar wordt ook gebruikt om af te drogen na een frisse duik in de zee. De strandtas zou in elk geval als eerste ingepakt moeten worden met een handdoek. Het dient als de basis voor het strandbezoek.

Zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème is één van de belangrijkste middelen die mee moeten naar het strand. Het biedt bescherming tegen schadelijke uv-straling en zorgt er voor dat men mooi egaal bruin wordt.

Hoed of cap

Vaak wordt het gebruik van een hoed of cap tijdens warme zomerdagen onderschat. Zowel haar als hoofdhuid kan verbranden en dient dus goed beschermd te worden.

Zonnebril

Tijdens mooie stranddagen schijnt bijna altijd de zon. Een zonnebril beschermt ten eerste de ogen, maar ook de huid rondom de ogen.

Boek

Voor veel mensen zijn er weinig dingen lekkerder dan even tot rust komen met een goed boek. Het strand is de ideale plek om met dat nieuwe hoofdstuk te beginnen.

Trui

Tijdens warme zomerdagen kan het weer altijd snel omslaan. Het komt vaak genoeg voor dat het overdag super warm is, maar dat het langzaam bewolkt begint te worden, waarna de temperatuur afneemt. Het is daarom verstandig om goed voorbereid naar het strand te gaan en altijd een trui mee te nemen.

Lippenbalsem

Net als het insmeren met zonnebrandcrème, is het ook belangrijk om lippen in te smeren. In de zon kunnen lippen snel verband raken, wat een droog en naar gevoel geeft.

Wat maakt een tas een strandtas?

Tassen zijn er in allerlei vormen en maten en in principe kan elke tas gebruikt worden om mee te nemen naar het strand. Toch zijn er specifieke tassen die gebruikt worden voor vervoer van en naar het strand. Wat maakt een tas nou eigenlijk een goede strandtas?

Materiaal

Het materiaal van de tas in cruciaal, omdat dit er voor zorgt dat de tas geschikt is als strandtas. De meeste strandtassen zijn gemaakt van non-woven, polyester of vinyl. Deze materialen hebben allemaal de eigenschappen, dat ze tot zekere hoogte water en zanddicht zijn. Daarnaast zijn het stoffen die gemakkelijk schoon te maken zijn.

Opening van de tas

Over het algemeen zijn strandtassen vaak open aan de bovenkant. Dit heeft als voordeel dat de inhoud snel en gemakkelijk bereikbaar is. Spullen als een handdoek, zonnebrandcrème en benodigdheden kunnen zonder de tas af te doen gemakkelijk gepakt worden. Hoewel de meeste strandtassen een open bovenkant hebben, is het in sommige gevallen wel handig om een sluiting aan te brengen. Dit kan in de vorm van drukknopen of een rits. Een sluiting zorgt er voor dat er geen water of zand in de strandtas kan komen.

Extra opties

Hoewel een standaard strandtas vrij eenvoudig van ontwerp is, kunnen er wel extra’s aan de tas worden toegevoegd, waardoor deze nog meer geschikt wordt voor het strand. Zo kan de bodem gemaakt worden van mesh-materiaal. Dit is een stof met zeer veel honinggraat cellen, waaruit zand gemakkelijk uit de tas kan vloeien. Extra vakken kunnen aan de tas toegevoegd worden om de inhoud goed gescheiden te houden.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor strandtassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope strandtassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste strandtassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!