• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 282 reviews

Strandstoelen bedrukken

Houten strandstoelen laten bedrukken met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor strandstoelen met logo. Onze meest verkochte strandstoelen zijn de houten strandstoelen, zoals de houten strandstoelen met armleuning en dubbele strandstoelen van hout. Daarnaast hebben wij nog vele andere strandstoelen, klapstoelen en campingstoelen. Deze goedkope strandstoelen zijn verkrijgbaar in alle kleuren, vaak ook in een speciale PMS kleur. Je kunt de strandstoelen laten bedrukken met een logo, stukje tekst of ander ontwerp opdruk. Met een bedrukte strandstoelen maak je op een leuke manier reclame, maar zijn ook uitstekend geschikt voor op terras en festivals!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
strandstoel

Strandstoelen met logo in enkele stappen

Bij ons kun je een gepersonaliseerde strandstoelen laten maken in enkele stappen. Het begint bij het kiezen van een model strandstoel, zoals een inklapbare strandstoel of opvouwbare campingstoel. Vervolgens kies je de kleur en de gewenste opdruk. Onze strandstoelen worden vaak weggegeven als relatiegeschenk, maar worden ook steeds vaker op terrassen gebruikt, bijvoorbeeld van een strandtent!

houten ligstoelen met foto bedrukken

1. Strandstoelen in alle kleuren

Onze goedkope strandstoelen zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. De meeste basiskleuren, zoals de witte strandstoel of gele strandstoelen houden wij op voorraad. Deze strandstoelen kunnen extra snel en bedrukt geleverd worden. Daarnaast kunnen wij de strandstoelen personaliseren in een speciale PMS kleur, zoals die van je huisstijl of marketingcampagne, zodat deze nog meer de aandacht trekken van je doelgroep. Wij kunnen de gekleurde strandstoelen bedrukken met een logo!

 • duo houten strandstoelen bedrukt Blauwe strandstoel
 • duo strandstoelen bedrukken Witte strandstoel
 • eigen ontwerp bedrukken op gepersonaliseerde opvouwbare krukjes Zwarte strandstoel
 • gepersonaliseerde opvouwbare krukjes met logo Groene strandstoel
 • dubbele strandstoelen met bedrukking Gele strandstoel
 • duo strandstoel bedrukken Rode strandstoel
 • gepersonaliseerde houten strandstoel Oranje strandstoel
 • strandstoelen met full colour bedrukking Strandstoel in eigen kleur

2. Strandstoel laten bedrukken

Als je reclame wilt maken met een strandstoel met logo of je wilt een bedrukte strandstoel weggeven als relatiegeschenk, dan kun je de strandstoel laten bedrukken. De meeste strandstoelen worden bedrukt met een logo, stukje tekst, naam, reclame of afbeelding, maar een eigen ontwerp opdruk is ook mogelijk. Wij plaatsen de bedrukking doorgaans op een duidelijk zichtbare plek, zoals de stof van de zitting of rugleuning, maar in sommige gevallen kun je zelf de positie uitkiezen. Dit is per model afhankelijk en staat beschreven op de desbetreffende productpagina.

 • houten strandstoel met reclame
 • bedrukte houten strandstoelen
 • opblaasbare stoel voetbalvorm bedrukken
 • goedkope opblaasbare stoelen bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van strandstoelen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model strandstoel, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte strandstoelen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Waar worden bedrukte strandstoelen vaak gebruikt?

Als je denkt dat strandstoelen alleen op strand worden gebruikt, dan heb je het mis. Onze strandstoelen worden voor uiteenlopende activiteiten gebruikt, bijvoorbeeld als kampeerstoel op de camping of als stoel om vanuit te vissen. We bespreken hieronder een aantal activiteiten waar bedrukte strandstoelen vaak voor worden gebruikt.

Als kampeerstoel op de camping

Onze strandstoelen worden ook gebruikt als kampeerstoel op de camping. Door de compacte vouw- of klapconstructie en het zeer lichte gewicht zijn de campingstoelen gemakkelijk mee te nemen in de auto op vakantie. De kampeerstoelen worden dan ook vaak weggegeven als zomers relatiegeschenk.

bedrukte kampeerstoelen

Op het terras (van een strandtent)

Onze klassieke houten strandstoelen en ligstoelen zijn populair op terrassen en bij strandtenten. Deze strandstoelen kunnen gemakkelijk opgeklapt en verplaatst worden, bijvoorbeeld naar een andere plek op het strand. De houten regisseursstoelen hebben een rechte zit en maken het mogelijk om aan een tafel te zitten.

opvouwbare houten ligstoelen bedrukken

Thuis in de tuin

Je hebt ook mooie en praktische strandstoelen die gebruikt worden in de tuin, bijvoorbeeld een houten directeursstoel. Deze vouwstoel of klapstoel is een makkelijk opvouwbare stoel en wordt daarom vaak gebruikt om ruimte te besparen in huis. Bij mooi weer in de zomer worden ze uit de berging gehaald en zodra het herfst intreedt worden ze weer opgeborgen.

houten directeursstoelen voor in de tuin

Praktische stoelen voor op festivals

Onze goedkope strandstoelen zie je ook vaak terug op festivals en concerten. Het zijn lichtgewicht stoelen die compact opgevouwen kunnen worden en daarom gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Vaak zit er ook nog een drankhouder in de armleuning verwerkt. Zodra deze gevuld is met een biertje kun je pas echt genieten van je festival(stoel).

opvouwbare festivalstoel bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van strandstoelen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model strandstoel, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte strandstoelen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug