Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Stopwatches bedrukken

Stopwatches met logo of tekst

Wij hebben een aantal standaard modellen en afmetingen in ons assortiment. Onze stopwatches beschikken over vergelijkbare functies. De goedkope stopwatches hebben een digitaal display, tijdweergave in AM/PM, maand en dag weergave, alarmfunctie, uursignaal, sluimerfunctie en omhangkoord. De stopwatches worden geleverd met celbatterij en een gebruikaanwijzing.

Keuze uit verschillende goedkope stopwatches
Stopwatches met tijdmeting en alarmfunctie
Bekijk alle stopwatches »

Stopwatches bedrukken met logo

Wij zijn fabrikant van de stopwatches en kunnen stopwatches produceren in iedere gewenste kleur. Tevens kunnen wij in onze fabriek de stopwatch bedrukken met uw logo en/of tekst. De positie van de opdruk verschilt per model stopwatch, maar u kunt er zeker van zijn dat de uw logo goed zichtbaar is tijdens het gebruik van de stopwatch. Bedrukte stopwatches zijn populair bij sportverenigingen en scholen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Stopwatches met bedrukte tekst of logo

Stopwatches worden veel gebruikt tijdens evenementen en hebben als doel tijd te meten. Dit wordt gedaan door de stopwatch te activeren, waarna de stopwatch tijd gaat optellen. De stopwatches worden na de gemeten tijd gereset met een druk op de knop om opnieuw tijd op te meten. Bij ons vind je stopwatches in verschillende stijlen, kleuren en formaten. Wij bieden sportstopwatches, waterdichte timers, interval stopwatches en timers aan. Al onze stopwatches worden voorzien van een bedrukking in de vorm van een logo of tekst.

sport stopwatches

Sport stopwatches

De sport stopwatches met bedrukking zijn gemaakt van ABS en worden gebruikt tijdens sportevenementen. De stopwatches zijn sterk en kunnen tegen een stootje. De digitale stopwatch werkt op vervangbare batterijen en heeft een afmeting van 7,1 x 6,4 x 1,9 cm. De sport stopwatch kan geleverd worden met verschillende functionaliteiten als een countdown, datumweergave en start/stop reset. Daarnaast zijn de sport stopwatches waterdicht en te bedrukken met tekst of logo.

waterdichte stopwatches

Waterdichte stopwatches

Ben je buiten de tijd aan het opnemen en ontstaat er een plotselinge regenbui? Geen probleem! Met de waterdichte stopwatches kun je zelfs onderwater tijd op nemen. De stopwatch is gemaakt van ABS plastic en is verkrijgbaar in iedere maat en kleur. Laat de onderwater stopwatches bedrukken met een gepersonaliseerde bedrukking. De waterdichte stopwatches worden vaak weggeven als relatiegeschenk.

analoge stopwatches

Analoge stopwatches

De bedrukte analoge stopwatches zijn een stijlvol relatiegeschenk. De analoge stopwatch heeft een roestvrijstalen kast en is standaard 55 x 77 x 14 mm maar kan ook op maat gemaakt worden. De analoge timer heeft een maximale aflezing van 30 minuten en geeft per ronde van 360 graden 60 seconden weer. De analoge stopwatch heeft start/stop en reset knop als functie. Bestel deze stijlvolle stopwatch met bedrukking.

grote timers

Grote timers

De op batterij werkende grote timer heeft een standaard formaat van 84 x 84 x 23 cm en is gemaakt van plastic/abs. De goedkope timer met bedrukking telt op tot 100 minuten en kan geleverd worden in iedere kleur. Wil jij de grote timer weggeven als relatiegeschenk? Laat de timer dan bedrukken met jou bedrijfslogo!

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug