Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Springtouwen bedrukken

Bedrukte springtouwen voor jong en oud

Onze springtouwen met logo zijn geschikt voor iedere doelgroep, zowel jong als oud. Door kinderen worden de springtouwen gebruikt om mee buiten te spelen en door volwassenen voor een effectieve workout in de sportschool. Je hebt de keuze uit goedkope springtouwen, springtouwen met teller, sport springtouwen en veel meer. Het touw en de handvatten van de springtouwen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Je kunt de springtouwen laten bedrukken op de handvatten. Met bedrukte springtouwen breng je jouw doelgroep in beweging en maakt ook je naamsbekendheid een sprong!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
springtouwen bedrukken

Springtouwen laten bedrukken in enkele stappen

Ben je op zoek naar specifieke springtouwen met een gepersonaliseerd ontwerp? De springtouwen in onze uitgebreide collectie zijn te personaliseren op kleur, bedrukking en lengte. Klanten laten de springtouwen vaak ontwerpen in een herkenbare stijl. Bijvoorbeeld in eigen kleur met bedrijfslogo, naam of ander ontwerp. In het onderstaande stappenplan nemen we je mee in het personaliseringsproces.

sportschool springtouwen bedrukken

1. Springtouwen in eigen kleur

De eerste stap is het kiezen van de gewenste kleur. Alle springtouwen houden wij op voorraad in standaard kleuren. Het voordeel is dat we deze springtouwen snel kunnen leveren. Je kunt er ook voor kiezen om de springtouwen in eigen PMS kleur te laten maken. Onderstaande kleuren worden door onze klanten het vaakst gekozen voor springtouwen.

 • blauwe springtouwen
  Blauwe springtouwen
 • rode springtouwen
  Rode springtouwen
 • gele springtouwen
  Gele springtouwen
 • groene springtouwen
  Groene springtouwen
 • zwarte springtouwen
  Zwarte springtouwen
 • roze springtouwen
  Roze springtouwen
 • oranje springtouwen
  Oranje springtouwen
 • grijze springtouwen
  Grijze springtouwen

2. Springtouwen graveren of bedrukken

Je kunt alle zijden of vlakken van de dobbelstenen voorzien van cijfers, getallen, letters, tekens of andere symbolen. Vervolgens kunnen wij een of meerdere zijden van de dobbelstenen bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Meestal word een zijden vrijgelaten voor bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Je kunt de 'ogen' ook laten vervangen door kleine logo's. Op deze manier blijven de bedrukte dobbelstenen functioneel en kan er tijdens een dobbelspelletje ook nog eens reclame gemaakt worden.

springtouwen bedrukken

Bedrukte springtouwen

Wil je op een zo voordelig mogelijke manier reclame maken? Laat de springtouwen personaliseren met een eenvoudige bedrukking. De springtouwen worden rechtstreeks bedrukt met een stukje tekst, logo of naam. Vaak bedrukken we de springtouwen op één positie op het handvat.

houten springtouwen met lasergravering

Gegraveerde springtouwen

Heb je gekozen voor houten springtouwen? Dan kunnen we de houten handvatten voorzien van een gepersonaliseerde gravering. Met behulp van lasergravering kunnen we een eigen ontwerp graveren. Vaak in de vorm van een bedrijfslogo of naam. Het voordeel van gravering is dat het ontwerp permanent zichtbaar blijft.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van springtouwen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, het formaat, het aantal vlakken en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte springtouwen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Springtouwen met bedrukte handvatten

Ben je al in bezit van een springtouw? touwtje springen is niet alleen erg leuk, maar ook nog eens heel erg goed voor je. Door touwtje te springen verbrand je enorm veel calorieën en het versterkt ook nog eens je benen, billen, buik en armspieren. In onze collectie vind je verschillende soorten springtouwen met houten handvatten. Springtouwen van plastic, sportschool springtouwen, springtouwen die het aantal sprongen bijhouden en zelfs handvatten zonder touw. De springtouwen zijn op maat verkrijgbaar, van kleine tot en met lange springtouwen.

houten springtouwen

Houten springtouwen

Dit lange springtouw is verkrijgbaar op maat en heeft houten handvatten met een PVC touw. De houten handvatten graveren wij met een tekst of logo, het touw is verkrijgbaar in de kleur die je graag wil hebben. Deze springtouwen zijn voor kinderen ideaal om buiten te gebruiken. Een goede manier om je coördinatie te testen!

plastic springtouwen

Plastic springtouwen

Een snelle en intensieve workout is mogelijk met de plastic springtouwen. Door het lichte gewicht zijn snelle bewegingen mogelijk. De handvatten zijn gemaakt van foam en te bedrukken met een tekst of logo. Bestel het springtouw in de maat en kleur die je wil hebben! Dit lange springtouw heeft een standaardafmeting van 2.5 meter.

sportschool springtouwen

Sportschool springtouwen

Springtouwen speciaal voor in de sportschool. Kenmerkend voor deze springtouwen zijn de verdikte en comfortabele handvatten van foam met een touw bestaande uit staal met een PVC coating. Wij bedrukken het springtouw met bedrijfslogo van je gym of fitness club. De afmetingen van het springtouw, zijn evenals de kleur zelf te bepalen.

springtouw zonder touw

Springtouw zonder touw

Springen zonder touw? Het springen met dit “touw” is een stuk gemakkelijker dan met het springtouw met touw. Voor dit “springtouw” heb je namelijk geen coördinatie nodig. Dit springtouw is voor iedereen geschikt en is de ideale cardio workout. Bestel de handvatten met een logo of tekst.

springtouw met teller

Springtouw met teller

Wil je je blijven concentreren op het springen? Met de springtouwen met teller hoef je nooit meer het aantal sprongen bij te houden. De digitale stappen teller telt iedere sprong, zo zie je aan het eind van de sessie hoe vaak je foutloos bent gesprongen. Deze springtouwen zijn gemaakt van PVC en hebben een digitale teller.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor fietsbellen met bedrukking

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde fietsbellen met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur, geur en bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug