• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 202 reviews

Springtouwen bedrukken

Goedkope springtouwen met logo of tekst

Bij ons bent u aan het juiste adres voor sportieve springtouwen met logo. Goedkope springtouwen kunnen wij leveren met houten, kunststof of foam handvaten. Het touw tussen de handvaten produceren wij van leer, touw of kunststof. Wij hebben springtouwen voor kinderen met koord van 2.3 meter en springtouwen voor volwassen van 2.7 meter. Laat de handvaten van de springtouwen bedrukken met het logo van een bedrijf die een sportief imago wil verkrijgen. Bedrukte springtouwen worden steeds vaker ingezet als relatiegeschenk of premium.

Springtouwen met handvaten van hout
Springtouwen met handvaten van kunststof
Springtouwen met handvaten van foam
Bekijk alle springtouwen »

Leuke springtouwen naar uw wensen

Als fabrikant kunnen wij verschillende onderdelen van de springtouwen naar uw wensen produceren. U kunt de kleur van zowel de handvaten als het touw kiezen. Op deze manier kunt u uw huisstijl kleuren laten terugkomen in verschillende onderdelen van het springtouw. Naast de standaard lengte van het touw, kunnen wij ook een touw op lengte maken. Bij een langer touw kunnen bijvoorbeeld meerdere personen tegelijk touwtje springen. Wij bedrukken springtouwen op de handvaten. Standaard bedrukken wij één positie op het handvat, maar we kunnen ook op meerdere posities bedrukken, onder het handvat bedrukken of zelfs het volledige handvat bedrukken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Springtouwen met bedrukte handvatten

Ben je al in bezit van een springtouw? touwtje springen is niet alleen erg leuk, maar ook nog eens heel erg goed voor je. Door touwtje te springen verbrand je enorm veel calorieën en het versterkt ook nog eens je benen, billen, buik en armspieren. In onze collectie vind je verschillende soorten springtouwen met houten handvatten. Springtouwen van plastic, sportschool springtouwen, springtouwen die het aantal sprongen bijhouden en zelfs handvatten zonder touw. De springtouwen zijn op maat verkrijgbaar, van kleine tot en met lange springtouwen.

houten springtouwen

Houten springtouwen

Dit lange springtouw is verkrijgbaar op maat en heeft houten handvatten met een PVC touw. De houten handvatten graveren wij met een tekst of logo, het touw is verkrijgbaar in de kleur die je graag wil hebben. Deze springtouwen zijn voor kinderen ideaal om buiten te gebruiken. Een goede manier om je coördinatie te testen!

plastic springtouwen

Plastic springtouwen

Een snelle en intensieve workout is mogelijk met de plastic springtouwen. Door het lichte gewicht zijn snelle bewegingen mogelijk. De handvatten zijn gemaakt van foam en te bedrukken met een tekst of logo. Bestel het springtouw in de maat en kleur die je wil hebben! Dit lange springtouw heeft een standaardafmeting van 2.5 meter.

sportschool springtouwen

Sportschool springtouwen

Springtouwen speciaal voor in de sportschool. Kenmerkend voor deze springtouwen zijn de verdikte en comfortabele handvatten van foam met een touw bestaande uit staal met een PVC coating. Wij bedrukken het springtouw met bedrijfslogo van je gym of fitness club. De afmetingen van het springtouw, zijn evenals de kleur zelf te bepalen.

springtouw zonder touw

Springtouw zonder touw

Springen zonder touw? Het springen met dit “touw” is een stuk gemakkelijker dan met het springtouw met touw. Voor dit “springtouw” heb je namelijk geen coördinatie nodig. Dit springtouw is voor iedereen geschikt en is de ideale cardio workout. Bestel de handvatten met een logo of tekst.

springtouw met teller

Springtouw met teller

Wil je je blijven concentreren op het springen? Met de springtouwen met teller hoef je nooit meer het aantal sprongen bij te houden. De digitale stappen teller telt iedere sprong, zo zie je aan het eind van de sessie hoe vaak je foutloos bent gesprongen. Deze springtouwen zijn gemaakt van PVC en hebben een digitale teller.


Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug