• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 194 reviews

Sporttassen bedrukken

Goedkope sporttassen om al uw sportspullen in op te bergen

Een stevige sporttas nodig om al uw sportspullen mee te nemen? Dan zit u bij JM Promotions goed. Wij zijn fabrikant van de goedkoopste sporttassen met logo bedrukking. De meest verkochte sporttassen zijn de goedkope sporttassen van polyester in onze collectie. Daarnaast beschikt ons assortiment tevens over retro sporttassen van leer of polyester. Voor de voetballers onder ons hebben wij tevens voetbaltassen om kicksen gescheiden te kunnen houden. Tevens voor de tennissers onder ons beschikken wij over de mooiste tennistassen.

Sporttassen bedrukken met logo?

Naast dat wij producent zijn van de goedkoopste sporttassen, zijn wij tevens de bedrukker van de tassen. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw eigen bedrukking te plaatsen op de sporttassen in iedere gewenste kleur. Een opdruk kan gezet worden in één tot en met vier kleuren of geheel in full colour. Wanneer u kiest voor één kleur opdruk op de sporttassen heeft u de goedkoopste optie van bedrukken gekozen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over sporttassen bedrukken?

Waarom zijn onze sporttassen zo goedkoop?

Wij kunnen de sporttassen zo goedkoop aan u aanbieden omdat wij zelf producent en bedrukker zijn van de sporttassen. Hierdoor kunnen wij de sporttassen tegen de laagste tarieven aanbieden. Wij produceren de sporttassen in onze eigen fabrieken en bedrukken deze daarna met uw logo of afbeelding. Binnen het verkoopproces zijn geen andere partijen betrokken.

Wanneer is welk soort sporttas geschikt?

Voor de voetbaltassen en tennistassen is het wel vrij duidelijk voor welke sport deze tassen geschikt zijn. Voetbaltassen worden veelal ook gebruikt als reistas voor een korte trip naar bijvoorbeeld de camping. De goedkope sporttassen zijn onze populairste sporttassen, omdat deze geschikt is voor vele sportdisciplines. Deze algemene sporttas is perfect om sportspullen in te doen voor de sportschool, maar ook voor de boksschool of atletiekvereniging. De retro sporttas kan tevens gebruikt worden voor verschillende sporten (sportschool) en deze tas wordt tevens vaak gebruikt onder studenten als boekentas. De gymtasjes worden veelal gebruikt onder middelbare scholieren om de gymspullen (school tenue) in mee te kunnen nemen.

Wat voor bedrijven bedrukken sporttassen?

Sporttassen is een zeer populair product onder onderneming die zich bezighouden met gezondheid, sport en bewegen. Vooral onder sportscholen is het bedrukken van een sporttas met eigen logo zeer populair. De sportscholen geven vaak een sporttas cadeau aan nieuwe leden als welkomstgeschenk. Daarnaast doen voetbalverenigingen precies hetzelfde voor haar nieuwe leden met de voetbaltassen. Het bedrukken van sporttassen wordt vooral gedaan als welkomstgeschenk voor nieuwe of bestaande leden van een sportclub.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
sporttassen
 • toilettas bedrukken
  Toilettassen
 • rugzakjes bedrukken
  Rugzakjes
 • schoudertas bedrukken
  Schoudertassen
 • heuptasjes bedrukken
  Heuptasjes
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug