Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Spiegeltjes bedrukken

Make-up en zakspiegeltjes bedrukken

Wij produceren handige inklapbare spiegeltjes voor zowel mannen als vrouwen zodat ze makkelijk meegenomen kunnen worden. Voor mannen hebben wij handige zakspiegels zonder vergroting en voor vrouwen hebben wij onmisbare make-up spiegels met vergroting. De goedkoopste spiegeltjes produceren wij van plastic, maar indien gewenst kunnen wij ook luxe spiegeltjes van metaal produceren. De standaard vormen zijn ronde spiegeltjes en vierkante spiegeltjes.

Zakspiegeltjes met normale spiegel
Make-up spiegeltjes met vergrotende spiegel
Standaard vormen zijn rond en vierkant
Bekijk alle spiegeltjes »

Spiegeltjes op maat

Als fabrikant van de zakspiegels en make-up spiegels kunnen wij spiegeltjes op maat produceren. Het is mogelijk om een tweede spiegeltje toevoegen, zodat de spiegels naast een vergrotende spiegel ook een normale spiegel hebben of andersom. Naast de standaard ronde en vierkant vorm kunnen wij een vorm op maat maken, zoals een spiegeltje in de vorm van een hartje. Kiest u voor een plastic spiegeltje, dan kunnen wij ook de basiskleur van de spiegeltjes naar wens aanpassen. Wilt u de spiegeltjes van logo of tekst voorzien, dan kunnen wij metalen spiegeltjes graveren met logo en plastic spiegeltjes bedrukken met logo in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Spiegeltjes bedrukken met tekst of logo

Ben je op zoek naar kleine spiegeltjes die je gemakkelijk mee kunt nemen in je tas of broekzak? De mini spiegeltjes in onze collectie zijn dan echt iets voor jou! De spiegeltjes worden bedrukt met een tekst of logo en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo hebben wij zakspiegeltjes, make-up spiegeltjes, spiegeltjes in eigen vorm en spiegeltjes die je aan de sleutelbos kunt hangen. Personaliseer de spiegeltjes en geef deze weg als relatiegeschenk.

zakspiegeltjes

Zakspiegeltjes

De zakspiegeltjes zijn volledig te personaliseren. Bepaal het formaat, kleur en bedrukking. laat bijvoorbeeld de kleine zakspiegeltjes bedrukken met een tekst. De zakspiegeltjes hebben een openklap systeem en is gemaakt van ABS en metaal. Deze mini spiegeltjes zijn handig voor in de tas en kunnen zelfs in de broekzak worden meegenomen!

make-up spiegeltjes

Make-up spiegeltjes

Deze kleine make-up spiegeltjes worden vaak meegenomen in de tas. De make-up spiegeltjes hebben 8 x 6 x 0,7 centimeter en kunnen ook op maat worden gemaakt. Deze openklapbare spiegeltjes bevatten 3 spiegeltjes en worden gemaakt van plastic en ABS. Bestel de spiegeltjes in iedere kleur en laat deze personaliseren met een eigen bedrukte tekst of logo.

eigen vorm spiegeltjes

Eigen vorm spiegeltjes

Spiegeltjes in klein formaat gemaakt in iedere vorm. De spiegeltjes in eigen vorm worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in ieder gewenste maat en kleur. Daarnaast kun je de spiegeltjes in eigen vorm laten bedrukken met een logo of tekst. De gepersonaliseerde spiegeltjes in eigen vorm worden vaak weggeven als relatiegeschenk.

sleutelhanger spiegeltjes

Sleutelhanger spiegeltjes

Altijd een spiegeltje bij de hand met de handige sleutelhanger spiegeltjes. Deze mini spiegeltjes hebben een sleutelring die je aan je sleutelbos kunt vast maken. De spiegeltjes zijn 5,8 bij 3 centimeter en worden gemaakt van blik. Wij bedrukken de sleutelhanger spiegeltjes met logo of tekst.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug