Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Geduldspelletjes bedrukken

Geduldspelletjes met balletje

Het doel van de geduldspelletjes is om het parcours af te leggen en het balletje in het gaatje te krijgen. Deze geduldspelletjes vergen geduld en een vaste hand. De geduldspelletjes zijn leverbaar in 24 verschillende varianten. Standaard maken we de geduldspelletjes van kunststof materiaal. Leverbaar in iedere standaard kleur. Op de transparante kunststof wand kunnen we een opdruk plaatsen.

Kenmerken

Geduldspelletjes met balletje in 24 varianten
Standaard gemaakt van kunststof materiaal
Verkrijgbaar in alle basis kleuren
Met opdruk op transparante kunststof wanden
Afmetingen: 40 x 40 x 40 mm | gewicht 24 gram


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Test je geduld met de leuke geduldspelletjes

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een spelletje? Met ons aanbod aan spelletjes kun je je geduld testen. Wij hebben verschillende geduldspelletjes om je hersenen te testen. Wij kunnen de goedkope geduldspelletjes bedrukken met je logo, tekst of andere opdruk!

kogelspelletjes met logo

Kogelspelletjes

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk die iedere leeftijd bezig houdt? Met de diverse kogelspelletjes houd je jong en oud bezig. De kubussen met kogeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende moeilijkheidsgraden en kunnen geleverd worden in diverse formaten. Laat de kubus met kogeltjes bedrukken met een gepersonaliseerde bedrukking.

metalen geduldspelletjes met bedrukking

Metalen geduldspelletjes in jute zakje

Test je intelligentie met dit metalen geduldspelletje. Met de 4 losse onderdelen laat je je hersenen kraken. Probeer de ijzeren onderdelen uit elkaar te halen zonder deze te verbuigen. Hoe doe je dit? Haal je handen uit de mouwen en laat je hersenen het denkwerk doen! Je kunt het metalen geduldspelletje laten bedrukken op het jute zakje.

metalen geduldspelletjes met bedrukking

Horloge met geduldspelletje

Een horloge en spelletje in één. Met dit kunststof horloge kom je altijd en overal op tijd en kun je onderweg ook nog eens je geduld testen door alle balletjes in het gaatje te krijgen. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn leuk voor jongens en meisjes. De bedrukte geduldspelletjes met horloge zijn leuk om weg te geven.

geduldspel in een kubus met logo

Geduldspel in een kubus

Test je behendigheid met het geduldspel in een kubus. Iedere kubus heeft een verschillende moeilijkheidsgraad. Probeer alle balletjes in het gaatje te krijgen door de kubus verschillende richtingen op te laten bewegen. Het formaat van de kubus geduldspelletjes is 4x4x4cm. Heb jij genoeg geduld om de balletjes op de juiste plek te krijgen?


Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug