• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Spelletjes bedrukken

Gepersonaliseerde spelletjes als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een leuk en bedrukt relatiegeschenk voor jong en oud? Laat dan spelletjes bedrukken! Je hebt de keuze uit verschillende soorten spelletjes, zoals reisspelletjes, bordspelletjes, geduldspelletjes, puzzels en speelkaarten. Deze spelletjes worden veel gespeeld op kantoor, op vakantie en/of in de wachtruimte van de tandarts. Wij kunnen alle spelletjes personaliseren met een logo, stukje tekst of ander ontwerp opdruk. Deze gepersonaliseerde spelletjes met logo zijn leuk om weg te geven aan je relaties en personeel!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Diverse bedrukte spelletjes

Bordspel bedrukken

Bij ons kun je een bordspel personaliseren. Een bordspelletje is een spel dat wordt gespeeld op een tevoren gemarkeerd oppervlak, dat gewoonlijk op een huiskamertafel kan liggen. Dit spelbord en de bijbehorende speelstukken, zoals pionnen en dobbelstenen, vormen het belangrijkste verschil met andere gezelschapsspellen. Bij ganzenbord is het spel puur gebaseerd op geluk, want de dobbelsteen bepaalt wat je moet doen. Andere spellen zijn tactisch of strategisch, zoals bij diverse spelletjes met speelkaarten. Je kunt bij ons een bordspel bedrukken met een logo op het speelveld of speelkaarten bedrukken op het doosje en/of de kaarten.

bedrukte reisspellen mens erger je niet

Bedrukte reisspelletjes

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde reisspelletjes als relatiegeschenk? Bij ons heb je de keuze uit diverse spelletjes voor op vakantie. De meeste reisspelletjes zijn een kleine variant van het originele spel zodat het gemakkelijk in je koffer past. Je kunt dan denken aan de spelletjes vier op een rij en jenga. Bij elk reisspel vind je informatie over het aantal spelers en de manier waarop wij het spel personaliseren. Jenga bedrukken wij bijvoorbeeld op de zak.

reisspelletjes bedrukken

Offerte opvragen voor spelletjes met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope spelletjes met logo als relatiegeschenk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort spelletje en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor een gepersonaliseerd spel.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug