Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Spelletjes bedrukken

Bedrukte spelletjes als relatiegeschenk

Met bedrukte spelletjes heb je een relatiegeschenk voor jong en oud, want wie houdt er nou niet van spelletjes met logo? Je hebt de keuze uit vier-op-een-rij, jenga, domino, mikado, geduldspelletjes, houten werpspel en nog veel meer. Wij kunnen de spelletjes bedrukken of spelletjes graveren met een logo, reclame of andere opdruk. Tijdens het spelen van een spelletje zal de opdruk regelmatig zichtbaar zijn voor het gezelschap en als er een goede sfeer hangt zet dat je naamsbekendheid in een goed daglicht. Onze spelletjes met logo worden vaak ingezet als eindejaarsgeschenk of als presentje voor de vakantie.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bordspel bedrukken

Bij ons kun je een bordspel personaliseren. Een bordspelletje is een spel dat wordt gespeeld op een tevoren gemarkeerd oppervlak, dat gewoonlijk op een huiskamertafel kan liggen. Dit spelbord en de bijbehorende speelstukken, zoals pionnen en dobbelstenen, vormen het belangrijkste verschil met andere gezelschapsspellen. Bij ganzenbord is het spel puur gebaseerd op geluk, want de dobbelsteen bepaalt wat je moet doen. Andere spellen zijn tactisch of strategisch, zoals bij diverse spelletjes met speelkaarten. Je kunt bij ons een bordspel bedrukken met een logo op het speelveld of speelkaarten bedrukken op het doosje en/of de kaarten.

bedrukte reisspellen mens erger je niet

Bedrukte reisspelletjes

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde reisspelletjes als relatiegeschenk? Bij ons heb je de keuze uit diverse spelletjes voor op vakantie. De meeste reisspelletjes zijn een kleine variant van het originele spel zodat het gemakkelijk in je koffer past. Je kunt dan denken aan de spelletjes vier op een rij en jenga. Bij elk reisspel vind je informatie over het aantal spelers en de manier waarop wij het spel personaliseren. Jenga bedrukken wij bijvoorbeeld op de zak.

reisspelletjes bedrukken

Spelletjes laten bedrukken

Wij kunnen alle spelletjes bedrukken, zoals jenga bedrukken, speldoos bedrukken, kaartspel bedrukken en nog veel meer. Afhankelijk van het materiaal kunnen wij sommige spelletjes graveren. Bij een gravering wordt de opdruk als het ware in het materiaal gebrand. Deze gravure krijgt dan een donkere kleur en dat zorgt voor een luxe uitstraling. Tijdens het spelen van een spel met logo zal de opdruk zichtbaar zijn voor het complete gezelschap!

houten blokken toren laten bedrukken

Offerte opvragen voor spelletjes met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope spelletjes met logo als relatiegeschenk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort spelletje en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor een spel met logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug