• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Kleine oplage speelkaarten

Bedrukte speelkaarten met snelle levertijd

Heb je binnen circa een week bedrukte speelkaarten nodig? Of wil je maar een kleine oplage speelkaarten bedrukken? Overweeg dan onze goedkope speelkaarten uit voorraad. Naast een aantal standaard verpakkingen, zoals speelkaarten in een kartonnen of kunststof doosje, hebben wij ook een luxe geschenkset met speelkaarten. Wij kunnen de kleine oplage speelkaarten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Deze bedrukte speelkaarten zijn ideaal als je op het laatste moment nog een leuke give-away nodig hebt!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Redenen om te kiezen voor een kleine oplage met speelkaarten

Bedrukte speelkaarten binnen 1 week geleverd

Heb je volgende week een evenement of beurs? En heb je nog een leuke give-away nodig? Overweeg dan een van onze speelkaarten met snelle levertijd. Deze kleine oplage speelkaarten houden wij op voorraad in de meest bekende basiskleuren, zodat wij deze extra snel bedrukt kunnen leveren.

goedkope speelkaarten in bedrukt kartonnen doosje

Ook mogelijk in kleine oplage

Je kunt de speelkaarten met snelle levertijd ook in kleine oplage bestellen. De minimale afname voor bedrukte speelkaarten is 250 stuks. Met dit lage aantal speelkaarten kun je niet alleen een kleine doelgroep aanspreken, maar tevens je reclame of promotie binnen enkele dagen starten!

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor speelkaarten met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope speelkaarten met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de verpakking en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste speelkaarten met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug