• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 250 reviews

Bedrukte speelkaarten in enkele stappen

Bedrukte speelkaarten weggeven als promotiemateriaal of relatiegeschenk is altijd een succes. Het niet alleen een leuk geschenk, het maakt tegelijkertijd reclame voor je product of bedrijf. Tijdens kaartspellen met de speelkaarten zal je logo of boodschap honderden keren zichtbaar zijn!

speelkaarten bedrukken eigen ontwerp

Stap 1. Speelkaarten van speciaal speelkaartenkarton

Onze speelkaarten worden gemaakt van speciaal speelkaartenkarton. Dit is gelaagd karton met een witte voor- en achterkant en een niet-transparante middenlaag, zodat er niet doorheen gekeken kan worden. Er is verschil in kwaliteit, want je hebt de keuze uit voordelig karton (270 grams), standaard karton (300 grams) en luxe karton (320 grams). De kwaliteit van de spelkaarten is dus afhankelijk van het gewicht van het materiaal dat gebruikt wordt. De speelkaarten worden na het bedrukken geplastificeerd of gevernist. Dit is een soort beschermlaag wat er tevens voor zorgt dat de kaarten soepel schudden/delen en lange tijd meegaan.

Stap 2. Formaat speelkaarten

De speelkaarten worden standaard geleverd in het Bridge formaat: 56 x 87 mm. Dit is het welbekende formaat speelkaarten die je vast en zeker wel eens in je handen hebt gehad. Wij kunnen ook jumbo speelkaarten en grote speelkaarten bedrukken. Daarnaast kunnen wij speelkaarten in eigen vorm maken, zoals de vorm van een product.

 • standaard afmetingen speelkaarten met bedrukking
  Bridge formaat
  (58 x 88 mm)
 • grote speelkaarten met logo xxl jumbo formaat
  Grote speelkaarten
  (100 x 140 mm)
 • op maat gemaakte speelkaarten dubbelzijdig bedrukken
  Speelkaarten in eigen vorm
  (custom op maat)

Stap 3. Nederlandse speelkaarten of met internationale symbolen

Wij leveren een stok-kaarten of deck met speelkaarten dat bestaat uit 52 kaarten en 2 jokers. De kaarttekens en -symbolen worden in alle vier de hoeken gedrukt. Het voordeel daarvan is dat zowel links- als rechtshandige spelers hier mee uit de ‘voeten’ kunnen. Wil je Nederlandse speelkaarten, Franse speelkaarten of speelkaarten met internationale tekens? Een Nederlands kaartspel wordt geleverd met de gebruikelijke cijfers/getallen en de volgende plaatjes:

 • B van Boer
 • V van Vrouw
 • H van Heer
 • A van Aas
bedrukte speelkaarten met nederlandse symbolen

Stap 4. Doosje en speelkaarten in eigen kleur

Onze speelkaarten en kartonnen vouwdoosje kunnen gemaakt worden in iedere kleur. In het begin zijn zowel het doosje als de speelkaarten in de blanco kleur van het karton materiaal. Het is mogelijk om het materiaal van een PMS kleur te voorzien, zoals de kleur van je huisstijl. Vervolgens kunnen wij het doosje en de speelkaarten bedrukken. Als je het volledige vouwdoosje en de speelkaarten wilt personaliseren, dan is de basiskleur niet van belang.

 • onbedrukte speelkaarten blanco Blanco speelkaarten (onbedrukte)
 • gele stok speelkaarten bedrukt Gele speelkaarten
 • speelkaarten met bedrukking op het doosje en kaarten Zwarte speelkaarten
 • bedrukte speelkaarten in eigen kleur Blauwe speelkaarten
 • bedrukte speelkaarten met logo Bruine speelkaarten
 • waterdichte gouden speelkaarten met bedrukking Gouden speelkaarten
 • speelkaarten volledig bedrukken Groene speelkaarten
 • gepersonaliseerde speelkaarten in pms-pantone-kleur Speelkaarten in PMS kleur

Stap 5. Speelkaarten laten bedrukken

Je kunt de speelkaarten laten bedrukken met een logo, stukje tekst, afbeelding of andere gewenste opdruk. Onze meeste klanten laten zowel het doosje als de achterkant van de speelkaarten bedrukken (optie 3), want dan is de reclame bij het spelen van een kaartspel altijd in beeld. Andere opties zijn bedrukte speelkaarten in een cellofaantje (optie 2) en blanco speelkaarten met bedrukt doosje (optie 1). Hieronder een korte uitleg van de bedrukkingsopties.

bedrukte doosje met speelkaarten

Optie 1. Speelkaarten in een bedrukte doosje

Als fabrikant kunnen wij het doosje van de speelkaarten in iedere kleur produceren, ook in een PMS kleur. Vervolgens kunnen het doosje van de speelkaarten naar wens personaliseren. Je kunt kiezen voor een simpele opdruk op de voor-, achter- of zijkanten. De opdruk mag overal van elkaar afwijken. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

promotie speelkaarten in cellofaan

Optie 2. Bedrukte speelkaarten in cellofaantje (zonder doosje)

Wij kunnen de speelkaarten dubbelzijdig bedrukken, dus op zowel de voor- als achterkant. De opdruk mag aan beide zijden van elkaar afwijken. Daarnaast kunnen wij ook het doosje helemaal naar wens personaliseren met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

speelkaarten met bedrukking op doosje en kaarten

Optie 3. Doosje en speelkaarten laten bedrukken

Wij kunnen de speelkaarten bedrukken aan beide kanten, dus op zowel de voor- als achterkant. De opdruk mag aan beide zijden van elkaar afwijken. Daarnaast kunnen wij ook het doosje helemaal naar wens personaliseren met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte speelkaarten

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in onze bedrukte speelkaarten met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort speelkaarten en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Onze laatste producties met gepersonaliseerde speelkaarten

Om een idee te geven van de mogelijkheden presenteren wij onze laatste producties van de bedrukte speelkaarten. Zoals je ziet is er van alles mogelijk: van een bedrukking op het doosje tot speelkaarten dubbelzijdig bedrukken en nog veel meer.

 • speelkaarten bedrukken dubbelzijdig
 • gepersonaliseerde speelkaarten
 • speelkaarten personaliseren
 • speelkaarten bedrukken
 • speelkaarten bedrukken voor en achterkant
 • speelkaarten goedkoop bedrukken
 • speelkaarten laten bedrukken
 • speelkaarten met opdruk op doosje en kaarten

Veelgestelde vragen over speelkaarten drukken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste speelkaarten met logo?

Onze goedkoopste speelkaarten worden geleverd in een kartonnen doosje. De afmetingen van het kartonnen doosje zijn 9 x 6 x 1.8cm (lengte x breedte x hoogte) en het bevat 54 speelkaarten. Wij kunnen alle kanten van het doosje van de speelkaarten bedrukken. Als je ook de kaarten wilt laten bedrukken, dan is er een kleine meerprijs. De bedrukking plaatsen wij standaard in full colour.

bedrukte speelkaarten

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage speelkaarten laten bedrukken?

Ja, je kunt bij ons een kleine oplage speelkaarten laten bedrukken. De minimale afname bedraagt 100 stuks. Heb je er eigenlijk minder nodig? Vergeet niet dat je speelkaarten tijdloos zijn en ze het gehele jaar door kunt weggeven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt.

goedkope speelkaarten met logo

Vraag 3. Kunnen jullie de speelkaarten bedrukken aan beide zijden?

Ja, onze speelkaarten kunnen bedrukt worden aan beide zijden. De meeste klanten laten alleen de achterkant van de speelkaarten bedrukken, want dit is de goedkoopste optie. Wil je de speelkaarten aan de voor- en achterkant bedrukken? Dan rekenen wij een kleine meerprijs. Bij een bedrukking op de voorkant moet rekening gehouden worden met de kaartsymbolen.

speelkaarten met logo

Vraag 4. Kunnen jullie ook het speelkaarten doosje bedrukken?

Uiteraard kan ook het doosje van de speelkaarten bedrukt worden. Je kunt bij ons alle onderdelen van de speelkaarten ontwerpen, dus ook de voor- en achterkant van de speelkaarten kunnen bedrukt worden met een eigen ontwerp. Het leuke daarvan is dat gekozen opdruk altijd zichtbaar is. Niet alleen tijdens het uitdelen van de kaarten, maar ook tijdens het spelen van een kaartspel en wanneer de stok speelkaarten gewoon even op tafel ligt. Doordat de speelkaarten van hoge kwaliteit zijn, weet je ook zeker dat je reclame lange tijd meegaat.

speelkaarten laten personaliseren

Vraag 5. Wat is de levertijd van de bedrukte speelkaarten?

Onze meeste speelkaarten met bedrukking hebben een snelle levertijd van circa 2 weken. Dit is vanaf het moment van contact tot levering. Daartussen gaan onze ontwerpers aan de slag om de speelkaarten op te maken. Na akkoord op de digitale drukproef zullen onze machines pas starten met de productie. Vaak volgen er dan nog kleine aanpassingen in het ontwerp. Een snellere levering of spoedlevering is helaas niet mogelijk.

speelkaarten bedrukken snelle levering

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte speelkaarten

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte speelkaarten met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort speelkaarten en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug