• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 206 reviews

Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten laten bedrukken op het doosje en de kaarten

Onze bedrukte speelkaarten worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk! Onze meeste klanten laten speelkaarten goedkoop bedrukken op het doosje en de kaarten, bijvoorbeeld met een logo, afbeelding, stukje tekst of andere bedrukking. Wil je zoveel mogelijk speelkaarten met logo voor je budget? Laat dan het speelkaarten doosje bedrukken. Laat je een kleine oplage speelkaarten bedrukken, dan kun je ook kiezen voor een extra snelle levering binnen 2-3 werkdagen!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte speelkaarten in enkele stappen

Bedrukte speelkaarten zijn geschikt als reclamedrager en relatiegeschenk. De achterkant van een kaart is continu in beeld bij het spelen van een spel en bovendien gaan onze speelkaarten lang mee door de hoge kwaliteit karton. Standaard bedrukken wij de achterzijde van de speelkaarten met logo, tekst, foto of ander ontwerp opdruk.

speelkaarten bedrukken eigen ontwerp

Stap 1. Materiaal van de speelkaarten

Bij ons heb je de keuze uit speelkaarten van karton of plastic. Binnen de kartonnen speelkaarten maken wij onderscheid tussen een goedkope speelkaarten en geplastificeerde speelkaarten. Belangrijke eigenschap van plastic speelkaarten is dat deze waterdicht zijn. Beide materialen hebben zo hun voor- en nadelen, aan jou de eer om de beste keuze te maken.

geplasticifeerde kartonnen speelkaarten met logo

Kartonnen speelkaarten (goedkoop)

Bij onze kartonnen speelkaarten heb je de keuze uit goedkope kartonnen speelkaarten en geplastificeerde speelkaarten. De goedkope speelkaarten bestaan uit 1-lagig karton. De geplasticifeerde speelkaarten bestaan uit meerdere lagen stevig karton, waardoor deze duurzamer zijn. Nadeel is dat door de geringere buigstijfheid van karton op den duur door het ombuigen van de hoeken beschadigingen kunnen ontstaan.

gepersonaliseerde speelkaarten van plastic zijn waterdicht

Plastic speelkaarten (waterdicht)

De plastic speelkaarten behoren tot de ondoorzichtige, vormvaste en slijtvaste kaarten die minder gevoelig zijn voor beschadigingen. Scheuren is erg moeilijk en ook een hoekje ombuigen, om een kaart te kenmerken, is verleden tijd. Bij kaartspellen wordt wel eens met een drankje gemorst. Plastic kaarten kunnen gelukkig gemakkelijk worden gereinigd. In tegenstelling tot kartonnen kaarten gaan ze daardoor niet plooien en behouden zij hun vorm.

Stap 2. Formaat en afmetingen van de speelkaarten

De standaard speelkaarten hebben afmetingen van ongeveer 58 x 88 mm. Dit formaat speelkaarten staat ook wel bekend als de “Bridge size”. Bij Black Jack en Poker worden in de regel professionele speelkaarten gebruikt. Ze zijn iets breder dan een standaard speelkaart namelijk van het formaat 63 x 88 mm. Je kunt bij ons ook grote speelkaarten of jumbo speelkaarten bestellen. Daarnaast is het mogelijk om speelkaarten in eigen vorm te laten maken, zoals de vorm van een product.

 • standaard afmetingen speelkaarten met bedrukking Bridge formaat
  (58 x 88 mm)
 • formaat poker speelkaarten bedrukt Poker formaat
  (63 x 88 mm)
 • grote speelkaarten met logo xxl jumbo formaat Grote speelkaarten
  (100 x 140 mm)
 • op maat gemaakte speelkaarten dubbelzijdig bedrukken Speelkaarten in eigen vorm
  (custom op maat)

Stap 3. Kleur van de speelkaarten

Onze speelkaarten en doosje zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. In het begin zijn zowel het doosje als de speelkaarten in de blanco kleur van het karton materiaal. Als fabrikant kunnen wij dit materiaal van een PMS basiskleur voorzien. Als je het vouwdoosje rondom wilt bedrukken en ook de volledige achterkant van de speelkaarten, dan is de basiskleur niet van belang.

 • onbedrukte speelkaarten blanco Blanco speelkaarten (onbedrukte)
 • waterdichte gouden speelkaarten met bedrukking Gouden speelkaarten
 • speelkaarten volledig bedrukken Volledige speelkaarten bedrukken
 • gepersonaliseerde speelkaarten in pms-pantone-kleur Speelkaarten in PMS kleur

Stap 4. Speelkaarten goedkoop bedrukken

Bedrukte speelkaarten worden vaak ingezet als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Je kunt de speelkaarten laten bedrukken op zowel de kaarten als het doosje. De meeste klanten laten naast het doosje de achterkant van de speelkaarten bedrukken, want dan is de reclame bij het spelen van een kaartspel continu in beeld. Hieronder een korte uitleg van de bedrukkingsmogelijkheden.

bedrukte doosje met speelkaarten

Optie 1. Kartonnen doosje bedrukken

Als fabrikant kunnen wij het doosje van de speelkaarten in iedere kleur produceren, ook in een PMS kleur. Vervolgens kunnen het doosje van de speelkaarten naar wens personaliseren. Je kunt kiezen voor een simpele opdruk op de voor-, achter- of zijkanten. De opdruk mag overal van elkaar afwijken. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

speelkaarten met bedrukking op doosje en kaarten

Optie 2. Speelkaarten en doosje bedrukken

Wij kunnen de speelkaarten dubbelzijdig bedrukken, dus op zowel de voor- als achterkant. De opdruk mag aan beide zijden van elkaar afwijken. Daarnaast kunnen wij ook het doosje helemaal naar wens personaliseren met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

Stap 5. Speelkaarten in kartonnen vouwdoosje of ander doosje

Bedrukte speelkaarten in welke vorm dan ook verdienen een juiste verpakking. Deze verpakking houdt de kaarten bij elkaar, bieden bescherming tegen beschadigingen en is tevens een leuke reclamedrager. De verpakking kan variëren van een simpel cellofaan verpakking van één deck speelkaarten, een transparant kunststof doosje tot een full-colour bedrukt kartonnen verpakking. De mogelijkheden hierin zijn vrij uitgebreid.

 • bedrukte speelkaarten in cellofaan verpakking Cellofaan
 • bedrukte speelkaarten in vouwdoosje karton Kartonnen vouwdoosje
 • goedkope speelkaarten in kunststof doosje Kunststof doosje
 • speelkaarten in blik personaliseren met logo Metalen blikje

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor speelkaarten met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in onze goedkope speelkaarten met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort speelkaarten en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over speelkaarten met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste speelkaarten met logo?

Onze goedkoopste speelkaarten worden geleverd in een kartonnen doosje. De afmetingen van het kartonnen doosje zijn 9 x 6 x 1.8cm (lengte x breedte x hoogte) en het bevat 54 speelkaarten. Wij kunnen alle kanten van het doosje van de speelkaarten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Als je ook de kaarten wilt laten bedrukken, dan is er een kleine meerprijs. de bedrukking plaatsen wij standaard in full colour.

goedkope speelkaarten met logo

Vraag 2. Hebben jullie ook waterdichte speelkaarten?

Je kunt bij ons ook waterdichte speelkaarten bestellen ons kun je ook terecht voor waterdichte speelkaarten. Deze speelkaarten worden gemaakt van plastic/pvc materiaal, waardoor ze gee bij ons kun je een kleine oplage slippers laten bedrukken. Wij hanteren een minimale afname van 25 stuks bedrukte slippers. Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper de slippers met logo. Ook bij een kleine oplage slippers is het mogelijk om verschillende maten te combineren. Wij kunnen helaas geen slippers per stuk bedrukken.

waterdichte speelkaarten van plastic

Vraag 3. Kunnen jullie een kleine oplage speelkaarten bedrukken?

Je kunt bij ons een kleine oplage speelkaarten laten bedrukken. De minimale afname bedraagt 250 stuks. Normaal gesproken richten wij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de bedrukte speelkaarten ook geschikt voor particulieren, kleine bedrijven, bruiloften en trouwerijen. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt. Speelkaarten bedrukken in kleine oplage zijn ook populair bij kleine reclamecampagnes, marketingactiviteiten en beurspromoties.

bedrukte speelkaarten promotieartikelen

Vraag 4. Zijn er ook speelkaarten voor slechtzienden en blinden?

Als fabrikant kunnen wij ook speelkaarten bedurkken voor blinden en slechtzienden, zodat ook kaartliefhebbers met een visuele beperking van allerlei kaartspelletjes kunnen genieten. De grote speelkaarten en de speelkaarten met grote print worden het meest verkocht, maar daarnaast hebben wij ook braille speelkaarten.

grote speelkaarten bedrukt voor slechtzienden braille

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor speelkaarten met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in onze goedkope speelkaarten met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort speelkaarten en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug