Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten laten bedrukken met eigen ontwerp

Wil je speelkaarten laten bedrukken voor studenten- of sportverenigingen? Of speelkaarten met logo als promotiemateriaal of relatiegeschenk? Dat kan! Je hebt de keuze uit goedkope speelkaarten in doosje, gerecycelde speelkaarten, grote speelkaarten en nog veel meer. Gemaakt van geplastificeerd speelkaarten karton (320 gram/m2). Het doosje speelkaarten bevat 55 Bridge-formaat kaarten (56 x 87 mm) met Nederlandse of internationale kaartsymbolen. De speelkaarten en het hoogglans gelamineerde doosje worden geheel naar wens bedrukt in full colour. De bedrukte speelkaarten zorgen voor ontspanning en spelplezier!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte speelkaarten in enkele stappen

Bedrukte speelkaarten weggeven als promotiemateriaal of relatiegeschenk is altijd een succes. Het niet alleen een leuk geschenk, het maakt tegelijkertijd reclame voor je product of bedrijf. Tijdens kaartspellen met de speelkaarten zal je logo of boodschap honderden keren zichtbaar zijn!

speelkaarten bedrukken eigen ontwerp

Stap 1. Speelkaarten van speelkaarten karton

Onze bedrukte speelkaarten worden gemaakt van hoge kwaliteit speelkaarten karton. Dit is gelaagd karton met een witte voor- en achterkant en een niet-transparante middenlaag, zodat er niet doorheen gekeken kan worden. Er is verschil in kwaliteit, want je hebt de keuze uit voordelig karton (270 grams), standaard karton (300 grams) en luxe karton (320 grams). De kwaliteit van de speelkaarten is dus afhankelijk van het gewicht van het materiaal dat gebruikt wordt. De speelkaarten worden na het bedrukken geplastificeerd of gevernist. Dit is een soort beschermlaag wat ervoor zorgt dat de kaarten soepel schudden/delen en lange tijd meegaan, maar ook tegen een klein beetje nattigheid op tafel kunnen.

Stap 2. Formaat van de speelkaarten

De speelkaarten worden standaard geleverd in het Bridge-formaat: 56 x 87 mm. Dit is het welbekende formaat speelkaarten die je vast en zeker wel eens in je handen hebt gehad. Voor sport & spelactiviteiten kun je ook jumbo speelkaarten en grote speelkaarten laten bedrukken. Daarnaast kunnen wij speelkaarten in eigen vorm maken, zoals de vorm van een product.

 • standaard afmetingen speelkaarten met bedrukking
  Bridge formaat
  (58 x 88 mm)
 • pokerkaarten bedrukken
  Poker formaat
  (63 x 88 mm)
 • grote speelkaarten met logo xxl jumbo formaat
  Grote speelkaarten
  (100 x 140 mm)
 • op maat gemaakte speelkaarten dubbelzijdig bedrukken
  Speelkaarten in eigen vorm
  (custom op maat)

Stap 3. Speelkaarten met Nederlandse of internationale kaartsymbolen

Onze speelkaarten worden geleverd als stok of deck met in totaal 54 speelkaarten (52 kaarten en 2 jokers). De kaarttekens en -symbolen worden in alle vier de hoeken gedrukt. Het voordeel daarvan is dat zowel links- als rechtshandige spelers hier mee uit de ‘voeten’ kunnen. Wil je Nederlandse speelkaarten, Franse speelkaarten, Duitse speelkaarten of speelkaarten met internationale tekens? Een Nederlands kaartspel wordt geleverd met de gebruikelijke cijfers/getallen en de volgende plaatjes:

 • B van Boer
 • V van Vrouw
 • H van Heer
 • A van Aas
bedrukte speelkaarten met nederlandse symbolen

Stap 4. Doosje en speelkaarten in eigen kleur

Onze blanco speelkaarten en het kartonnen vouwdoosje kunnen gedrukt worden in iedere kleur. In het begin zijn zowel het doosje als de speelkaarten in de blanco kleur van het karton materiaal. Het is mogelijk om het materiaal van een PMS kleur te voorzien, zoals de kleur van je huisstijl. Vervolgens kunnen wij het doosje en de speelkaarten bedrukken. Als je het volledige vouwdoosje en de speelkaarten laat b, dan is de basiskleur niet van belang.

 • onbedrukte speelkaarten blanco Blanco speelkaarten (onbedrukte)
 • gele stok speelkaarten bedrukt Gele speelkaarten
 • speelkaarten met bedrukking op het doosje en kaarten Zwarte speelkaarten
 • bedrukte speelkaarten in eigen kleur Blauwe speelkaarten
 • bedrukte speelkaarten met logo Bruine speelkaarten
 • waterdichte gouden speelkaarten met bedrukking Gouden speelkaarten
 • speelkaarten volledig bedrukken Groene speelkaarten
 • gepersonaliseerde speelkaarten in pms pantone kleur Speelkaarten in PMS kleur

Stap 5. Speelkaarten laten bedrukken

Je kunt de speelkaarten laten bedrukken met een logo, stukje tekst, afbeelding of andere gewenste opdruk. Onze meeste klanten laten zowel het doosje als de achterkant van de speelkaarten bedrukken (optie 3), want dan is de reclame bij het spelen van een kaartspel altijd in beeld. Andere opties zijn speelkaarten bedrukken beide zijden (optie 4), bedrukte speelkaarten in een cellofaantje (optie 2) en blanco speelkaarten met bedrukt doosje (optie 1). Hieronder een korte uitleg van de bedrukkingsopties.

bedrukte doosje met speelkaarten

Optie 1. Blanco speelkaarten in een bedrukte doosje

Als fabrikant kunnen wij het doosje van de speelkaarten in iedere kleur produceren, ook in een PMS kleur. Vervolgens kunnen het doosje van de speelkaarten naar wens personaliseren. Je kunt kiezen voor een simpele opdruk op de voor-, achter- of zijkanten. De opdruk mag overal van elkaar afwijken. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

promotie speelkaarten in cellofaan

Optie 2. Bedrukte speelkaarten in cellofaantje (zonder doosje)

Wij kunnen de speelkaarten dubbelzijdig bedrukken, dus op zowel de voor- als achterkant. De opdruk mag aan beide zijden van elkaar afwijken. Daarnaast kunnen wij ook het doosje helemaal naar wens personaliseren met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

speelkaarten met bedrukking op doosje en kaarten

Optie 3. Doosje en rugzijde speelkaarten laten bedrukken

Onze meeste klanten laten de rugzijde van de speelkaarten bedrukken en het doosje. De rugzijde van alle kaarten en het hoogglans gelamineerde doosje worden geheel naar wens bedrukt in full colour.

branded speelkaarten met logo

Optie 4. Speelkaarten bedrukken voor en achterkant

Wij kunnen de speelkaarten bedrukken aan beide kanten, dus op zowel de voor- als achterkant. De opdruk mag aan beide zijden van elkaar afwijken. Daarnaast kunnen wij ook het doosje helemaal naar wens personaliseren met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte speelkaarten

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in onze bedrukte speelkaarten met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort speelkaarten en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Kleine oplage speelkaarten

Bedrukte speelkaarten met snelle levertijd

Heb je binnen circa een week bedrukte speelkaarten nodig? Of wil je een kleine oplage speelkaarten laten bedrukken? Overweeg dan onze goedkope speelkaarten uit voorraad. Naast een aantal standaard verpakkingen, zoals speelkaarten in een kartonnen of kunststof doosje, hebben wij ook een luxe geschenkset met speelkaarten. Wij kunnen de kleine oplage speelkaarten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Deze bedrukte speelkaarten in kleine oplage zijn ideaal als je op het laatste moment nog een leuke give-away nodig hebt!

Onze laatste producties met speelkaarten met logo

Om een idee te geven van de mogelijkheden presenteren wij onze laatste producties van de bedrukte speelkaarten. Zoals je ziet is er van alles mogelijk: van een bedrukking op het doosje tot speelkaarten dubbelzijdig bedrukken en van speelkaarten doosje bedrukken tot spenog veel meer.

 • speelkaarten bedrukken dubbelzijdig
 • gepersonaliseerde speelkaarten
 • speelkaarten personaliseren
 • speelkaarten bedrukken
 • speelkaarten bedrukken voor en achterkant
 • speelkaarten goedkoop bedrukken
 • speelkaarten laten bedrukken
 • speelkaarten met opdruk op doosje en kaarten

Kaartspellen bedrukken

Ontwerp je eigen kaartspellen

Om een idee te geven van de mogelijkheden presenteren wij onze laatste producties van de bedrukte speelkaarten. Zoals je ziet is er van alles mogelijk: van een bedrukking op het doosje tot speelkaarten dubbelzijdig bedrukken en van speelkaarten doosje bedrukken tot spenog veel meer.

Kaartspellen laten maken

Bekende kaartspellen of kaartspellen op maat

Je hebt de keuze uit diverse bekende kaartspellen die je op maat kunt laten maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen memory ontwerpen, een kwartet laten maken of informatief kaartspel op maat laten maken. Wil je je eigen kaartspellen ontwerpen, bijvoorbeeld drank kaartspellen, taal kaartspellen of voetbal kaartspellen? Dan kan dat natuurlijk ook!

 • kaartspellen bedrukken
  UNO kaartspellen
 • educatieve kaartspellen ontwerpen
  Educatieve kaartspellen
 • voetbal kaartspellen bedrukt
  Voetbal kaartspellen
 • drank kaartspellen laten maken
  Drank kaartspellen
 • memory kaartspellen bedrukken
  Memory kaartspellen
 • kaartspellen ontwerpen
  Eigen kaartspellen ontwerpen

Kaartspellen laten bedrukken

Je kunt alle onderdelen van de kaartspellen bedrukken. Je kunt de kaartjes aan weerkanten laten bedrukken, maar ook de verpakking, zoals een kartonnen doosje of de folieverpakking. Hetzelfde geldt voor spelinstructies. De bedrukkingsmogelijkheden zijn eindeloos: van een kleine opdruk in enkele kleuren tot een all-over bedrukking in full colour. Hieronder voorbeelden van bedrukte kaartspellen.

 • bedrukte kaartspellen voor het leren van vreemde talen
 • kaartspelletjes laten maken
 • kaartspellen laten bedrukken

Kaartspellen in verpakking

De kaartspellen worden doorgaans geleverd in een kartonnen vouwdoosje. Dit is de goedkoopste oplossing. Je kunt ook kiezen voor een luxe doosje van cardboard materiaal. Dit is als het ware een extra stevig doosje. Tot slot kun je kiezen voor folie verpakking. Wij kunnen de verpakkingen van de kaartspellen bedrukken, ook all-over en full colour.

 • doosje kaartspellen bedrukken
  Kartonnen vouwdoosje (meest verkocht)
 • kaartspelletjes laten maken
  Luxe cardboard doosje
 • eigen-ontwerp kaartspellen in folieverpakking
  Folie verpakking

Veelgestelde vragen over speelkaarten bedrukken goedkoop

Wat zijn de goedkoopste speelkaarten met logo?

Onze goedkoopste speelkaarten worden geleverd in een kartonnen doosje. De afmetingen van het kartonnen doosje zijn 9 x 6 x 1.8cm (lengte x breedte x hoogte) en het bevat 54 speelkaarten. Wij kunnen alle kanten van het doosje van de speelkaarten bedrukken. Als je ook de kaarten wilt laten bedrukken, dan is er een kleine meerprijs. De bedrukking plaatsen wij standaard in full colour.

bedrukte speelkaarten

Kan ik een kleine oplage speelkaarten laten bedrukken?

Ja, je kunt bij ons een kleine oplage speelkaarten laten bedrukken. De minimale afname bedraagt 100 stuks. Heb je er eigenlijk minder nodig? Vergeet niet dat je speelkaarten tijdloos zijn en ze het gehele jaar door kunt weggeven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt.

goedkope speelkaarten met logo

Wat is de levertijd van de bedrukte speelkaarten?

Onze meeste speelkaarten met bedrukking hebben een snelle levertijd van circa 2 weken. Dit is vanaf het moment van contact tot levering. Daartussen gaan onze ontwerpers aan de slag om de speelkaarten op te maken. Na akkoord op de digitale drukproef zullen onze machines pas starten met de productie. Vaak volgen er dan nog kleine aanpassingen in het ontwerp. Een snellere levering of spoedlevering is helaas niet mogelijk.

speelkaarten bedrukken snelle levering

Van welke materiaal worden de kaartspellen gemaakt?

Onze kaartspellen worden gemaakt van speelkaartenkarton (320 gram/m2). Dit materiaal wordt speciaal gebruikt voor kaartspellen. De kaartspelletjes worden na het bedrukken voorzien een geplastificeerde beschermlaag. Deze geplastificeerde kaartspellen gaan daardoor lange tijd mee en kunnen bovendien ook tegen een beetje nattigheid.

bedrukte kaartspellen ontwerpen

Bedrukte speelkaarten binnen 1 week geleverd

Heb je volgende week een evenement of beurs? En heb je nog een leuke give-away nodig? Overweeg dan een van onze speelkaarten met snelle levertijd. Deze kleine oplage speelkaarten houden wij op voorraad in de meest bekende basiskleuren, zodat wij deze extra snel bedrukt kunnen leveren.

goedkope speelkaarten in bedrukt kartonnen doosje

Ook mogelijk in kleine oplage

Je kunt de speelkaarten met snelle levertijd ook in kleine oplage bestellen. De minimale afname voor bedrukte speelkaarten is 250 stuks. Met dit lage aantal speelkaarten kun je niet alleen een kleine doelgroep aanspreken, maar tevens je reclame of promotie binnen enkele dagen starten!

kleine oplage speelkaarten bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte speelkaarten

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte speelkaarten met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort speelkaarten en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug