• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 214 reviews

Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten laten bedrukken

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor goedkope speelkaarten met logo. Je hebt een ruime keuze aan gepersonaliseerde speelkaarten: van gerecyelde speelkaarten tot grote speelkaarten en van plastic speelkaarten tot speelkaarten in eigen vorm. Onze meest verkochte speelkaarten worden bedrukt op zowel het doosje als de kaarten, zodat de reclame altijd zichtbaar is. Wil je alleen het doosje of speelkaarten laten bedrukken, dan is dat ook mogelijk. Met bedrukte speelkaarten heb je niet alleen een leuke weggever, maar ook een effectieve reclamedrager!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte speelkaarten in enkele stappen

Gepersonaliseerde speelkaarten weggeven als promotiemateriaal of relatiegeschenk is altijd een succes. Het niet alleen een leuk geschenk, het maakt tegelijkertijd reclame voor je product of bedrijf. Tijdens kaartspellen met de speelkaarten zal je logo of boodschap honderden keren zichtbaar zijn!

speelkaarten bedrukken eigen ontwerp

Stap 1. Materiaal van de speelkaarten

Onze speelkaarten worden gemaakt van speciaal speelkaartenkarton. Dit is gelaagd karton met een witte voor- en achterkant en een niet-transparante middenlaag, zodat er niet doorheen gekeken kan worden. Er is verschil in kwaliteit, want je hebt de keuze uit voordelig karton (270 grams), standaard karton (300 grams) en luxe karton (320 grams). De speelkaarten worden na het bedrukken geplastificeerd of gevernist. Dit is een soort beschermlaag wat er tevens voor zorgt dat de kaarten soepel schudden en delen.

Stap 2. Afmetingen van de speelkaarten

De speelkaarten worden standaard geleverd in het Bridge formaat: 56 x 87 mm. Dit is het welbekende formaat speelkaarten die je vast en zeker wel eens in je handen hebt gehad. Wij kunnen ook jumbo speelkaarten en grote speelkaarten bedrukken. Daarnaast kunnen wij speelkaarten in eigen vorm maken, zoals de vorm van een product.

 • standaard afmetingen speelkaarten met bedrukking
  Bridge formaat
  (58 x 88 mm)
 • grote speelkaarten met logo xxl jumbo formaat
  Grote speelkaarten
  (100 x 140 mm)
 • op maat gemaakte speelkaarten dubbelzijdig bedrukken
  Speelkaarten in eigen vorm
  (custom op maat)

Stap 3. Speelkaarten met Nederlandse symbolen

Wij leveren een stok of deck met speelkaarten dat bestaat uit 52 kaarten en 2 jokers. De kaarttekens en -symbolen worden in alle vier de hoeken gepresenteerd. Het voordeel daarvan is dat zowel links- als rechtshandige spelers hier mee uit de ‘voeten’ kunnen. Wil je Nederlandse speelkaarten of speelkaarten met internationale tekens? Een Nederlands kaartspel wordt geleverd met de gebruikelijke cijfers/getallen en de volgende plaatjes:

 • B van Boer
 • V van Vrouw
 • H van Heer
 • A van Aas
bedrukte speelkaarten met nederlandse symbolen

Stap 4. Kleur van de speelkaarten

Onze speelkaarten en kartonnen vouwdoosje kunnen gemaakt worden in iedere kleur. In het begin zijn zowel het doosje als de speelkaarten in de blanco kleur van het karton materiaal. Als fabrikant kunnen wij het materiaal van een PMS kleur voorzien en vervolgens personaliseren. Als je het vouwdoosje rondom wilt bedrukken en ook de volledige achterkant van de speelkaarten, dan is de basiskleur niet van belang.

 • onbedrukte speelkaarten blanco Blanco speelkaarten (onbedrukte)
 • waterdichte gouden speelkaarten met bedrukking Gouden speelkaarten
 • speelkaarten volledig bedrukken Volledige speelkaarten bedrukken
 • gepersonaliseerde speelkaarten in pms-pantone-kleur Speelkaarten in PMS kleur

Stap 5. Speelkaarten laten bedrukken

Voor het laten bedrukken van speelkaarten bieden wij verschillende opties. Onze meeste klanten laten zowel het doosje als de achterkant van de speelkaarten bedrukken (optie 3), want dan is de reclame bij het spelen van een kaartspel continu in beeld. Andere opties zijn bedrukte speelkaarten in een cellofaantje (optie 2) en blanco speelkaarten met bedrukt doosje (optie 1). Hieronder een korte uitleg van de bedrukkingsopties.

bedrukte doosje met speelkaarten

Optie 1. Speelkaarten in een bedrukte doosje

Als fabrikant kunnen wij het doosje van de speelkaarten in iedere kleur produceren, ook in een PMS kleur. Vervolgens kunnen het doosje van de speelkaarten naar wens personaliseren. Je kunt kiezen voor een simpele opdruk op de voor-, achter- of zijkanten. De opdruk mag overal van elkaar afwijken. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

promotie speelkaarten in cellofaan

Optie 2. Bedrukte speelkaarten in cellofaantje (zonder doosje)

Wij kunnen de speelkaarten dubbelzijdig bedrukken, dus op zowel de voor- als achterkant. De opdruk mag aan beide zijden van elkaar afwijken. Daarnaast kunnen wij ook het doosje helemaal naar wens personaliseren met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

speelkaarten met bedrukking op doosje en kaarten

Optie 3. Doosje en speelkaarten laten bedrukken

Wij kunnen de speelkaarten bedrukken aan beide kanten, dus op zowel de voor- als achterkant. De opdruk mag aan beide zijden van elkaar afwijken. Daarnaast kunnen wij ook het doosje helemaal naar wens personaliseren met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

Onze laatste producties met gepersonaliseerde speelkaarten

Om een idee te geven van de mogelijkheden presenteren wij onze laatste producties van de gepersonaliseerde speelkaarten. Zoals je ziet is er van alles mogelijk: van een bedrukt vouwdoosje tot dubbelzijdige bedrukte speelkaarten en nog veel meer.

 • speelkaarten bedrukken dubbelzijdig
 • gepersonaliseerde speelkaarten
 • speelkaarten personaliseren
 • speelkaarten bedrukken
 • speelkaarten bedrukken voor en achterkant
 • speelkaarten goedkoop bedrukken
 • speelkaarten laten bedrukken
 • speelkaarten met opdruk op doosje en kaarten

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor gepersonaliseerde speelkaarten

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in onze gepersonaliseerde speelkaarten met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort speelkaarten en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over speelkaarten met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste speelkaarten met logo?

Onze goedkoopste speelkaarten worden geleverd in een kartonnen doosje. De afmetingen van het kartonnen doosje zijn 9 x 6 x 1.8cm (lengte x breedte x hoogte) en het bevat 54 speelkaarten. Wij kunnen alle kanten van het doosje van de speelkaarten bedrukken. Als je ook de kaarten wilt laten bedrukken, dan is er een kleine meerprijs. De bedrukking plaatsen wij standaard in full colour.

goedkope speelkaarten met logo

Vraag 2. Kunnen jullie een kleine oplage speelkaarten bedrukken?

Je kunt bij ons een kleine oplage speelkaarten laten bedrukken. De minimale afname bedraagt 250 stuks. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt.

goedkope speelkaarten met logo

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte speelkaarten

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte speelkaarten met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort speelkaarten en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug