Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten bedrukken met logo of foto

Speelkaarten bedrukken met je eigen ontwerp? Met onze speelkaarten geniet je van ontspanning en spelplezier. Je vindt bij ons verschillende bekende en klassieke speelkaarten. De speelkaarten zijn snel en goedkoop leverbaar in verschillende doosjes en sets. Alle speelkaarten zijn verkrijgbaar met Nederlandse of Internationale kaartsymbolen. Wil je speelkaarten bedrukken met logo of speelkaarten bedrukken met foto? Je kunt de speelkaarten bij ons volledig laten bedrukken met logo, tekst, foto, afbeelding of ander ontwerp. De speelkaarten en verpakking kunnen full colour bedrukt worden.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte speelkaarten

Bedrukte speelkaarten weggeven als promotiemateriaal of relatiegeschenk? Bij ons als fabrikant van speelkaarten bedrukken zijn de mogelijkheden uitgebreid. Je kunt de speelkaarten laten maken in eigen vorm, afmeting, en bedrukking naar wens. Hierdoor ontvangen relaties niet alleen een leuk geschenk, maar maak je tegelijkertijd reclame voor je product of bedrijf. Je logo of boodschap is namelijk tijdens ieder kaartspel honderden keren zichtbaar.

Gepersonaliseerde speelkaarten

Wil je gepersonaliseeerde speelkaarten bedrukken met je eigen logo of tekst? Bij ons heb je de mogelijkheid om de gepersonaliseerde speelkaarten geheel naar eigen wens te laten bedrukken. Zo bepaal je bij ons zelf de kleur, de verpakking, het soort kaart en de bedrukking. Bedrijven laten vaak gepersonaliseerde speelkaarten bedrukken om weg te geven als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Speelkaarten bedrukken kleine oplage

Heb je binnen circa een week speelkaarten nodig? Of wil je speelkaarten bedrukken in kleine oplage? Overweeg dan onze speelkaarten uit voorraad. Naast een aantal standaard verpakkingen, kunnen wij ook de volledige speelkaarten bedrukken in kleine oplage en het doosje hiervan. Wij kunnen de speelkaarten in kleine oplage bedrukken met een logo, tekst, afbeelding of andere opdruk. Deze speelkaarten in kleine oplage zijn ideaal als je op het laatste moment nog een leuk item nodig hebt!

Speelkaarten ontwerpen met logo

Speelkaarten ontwerpen met logo? Dan kan bij JM Promotions! Bij ons kan je verschillende soorten speelkaarten ontwerpen. Zo kun je speelkaarten ontwerpen in verschillende groottes, kleuren, verpakkingen en bedrukkingen. De meest verkochte zijn de speelkaarten in kartonnen doosje . Deze speelkaarten zijn volledig naar wens te ontwerpen. Bij ons kun je speelkaarten kopen met je eigen ontwerp!

Speelkaarten bedrukken in enkele stappen

Bij speelkaarten groothandel JM Promotions ben je aan het goede adres voor speelkaarten met logo. Speelkaarten is een populair product dat veel wordt gebruikt om uit te delen. Doordat het voor jong en oud te gebruiken is en het een ontspannend en leuk spel is. Reclame maken met bedrukte speelkaarten, snel geleverd en wij regelen het goedkoop voor je. Hieronder lees je alles over hoe je tot de beste keuze komt voor jouw speelkaarten. Speelkaarten bedrukken doen wij iedere dag en we maken duizenden producties per jaar.

speelkaarten bedrukken met logo

Stap 1. Bedrukte speelkaarten van kwalitatief materiaal

Wij zijn fabrikant van bedrukte speelkaarten. Bedrukte speelkaarten worden vaak weggeven als promotie item. Bij ons als fabrikant van bedrukte speelkaarten zijn de mogelijkheden uitgebreid. Je kunt de speelkaarten laten maken in eigen vorm, afmeting, en bedrukking naar wens. Hierdoor ontvangen relaties niet alleen een leuk geschenk, maar maak je tegelijkertijd reclame voor je product of bedrijf. Je logo of boodschap is namelijk tijdens ieder kaartspel honderden keren zichtbaar.

Stap 2. Afmetingen speelkaarten maken

De speelkaarten worden standaard geleverd in het Bridge-formaat: 56 x 87 mm. Dit is het welbekende formaat speelkaarten die je vast en zeker wel eens in je handen hebt gehad. Voor sport & spelactiviteiten kun je ook jumbo speelkaarten maken en grote speelkaarten laten maken. Daarnaast kunnen wij speelkaarten maken in eigen vorm maken, zoals de vorm van een product.

 • formaat bridge speelkaarten
  Bridge formaat
  (58 x 88 mm)
 • formaat poker
  Poker formaat
  (63 x 88 mm)
 • formaat xxl speelkaarten
  XXL speelkaarten
  (100 x 140 mm)
 • formaat custom made
  Speelkaarten in eigen vorm
  (custom op maat)

Stap 3. Speelkaarten personaliseren, Nederlandse of internationale kaartsymbolen

Wij kunnen speelkaarten personaliseren en worden geleverd als stok of deck met in totaal 54 speelkaarten (52 kaarten en 2 jokers). De kaarttekens en symbolen staan in alle vier de hoeken. Het voordeel daarvan is dat zowel links- als rechtshandige spelers hier mee uit de ‘voeten’ kunnen. Wil je Nederlandse speelkaarten personaliseren, Franse speelkaarten, Duitse speelkaarten of speelkaarten met internationale tekens? Een Nederlands kaartspel wordt geleverd met de gebruikelijke cijfers/getallen en de volgende plaatjes:

 • B van Boer
 • V van Vrouw
 • H van Heer
 • A van Aas
bedrukte speelkaarten met nederlandse symbolen

Stap 4. Blanco speelkaarten of bedrukte speelkaarten in eigen kleur

Onze blanco speelkaarten en het kartonnen vouwdoosje kunnen bedrukt worden in iedere kleur. In het begin zijn zowel het doosje als de speelkaarten in de blanco kleur van het karton materiaal. Hierna worden het doosje en de kaarten bedrukt zodat je op maat bedrukte speelkaarten krijgt.Het is mogelijk om het materiaal van een PMS kleur te voorzien, zoals de kleur van je huisstijl. Vervolgens kunnen wij het doosje en de speelkaarten bedrukken. Als je het volledige vouwdoosje en de speelkaarten laat bedrukken, dan is de basiskleur niet van belang.

 • onbedrukte speelkaarten blanco Blanco speelkaarten (onbedrukte)
 • gele speelkaarten Gele speelkaarten
 • zwarte speelkaarten Zwarte speelkaarten
 • blauwe speelkaarten Blauwe speelkaarten
 • bruine speelkaarten Bruine speelkaarten
 • gouden speelkaarten Gouden speelkaarten
 • groene speelkaarten Groene speelkaarten
 • eigen kleur speelkaarten in pms pantone kleur Speelkaarten in PMS kleur

Stap 5. Speelkaarten laten bedrukken

Speelkaarten laten bedrukken met logo? Of speelkaarten laten bedrukken met foto of afbeelding? Wij kunnen de speelkaarten naar wens laten bedrukken met ieder ontwerp. Onze meeste klanten laten zowel het doosje als de achterkant van de speelkaarten bedrukken.( optie 3), want dan is de reclame bij het spelen van een kaartspel altijd in beeld. Andere opties zijn speelkaarten aan weerskanten bedrukken (optie 4), bedrukte speelkaarten in een cellofaantje (optie 2) en blanco speelkaarten met bedrukt doosje (optie 1). Hieronder een korte uitleg van de bedrukkingsopties.

blanco speelkaarten drukken
Optie 1. Blanco speelkaarten drukken

Als fabrikant kunnen wij het doosje van de speelkaarten in iedere kleur produceren, ook in een PMS kleur. Vervolgens kunnen het doosje van de speelkaarten drukken naar wens. Je kunt kiezen voor een simpele opdruk op de voor-, achter- of zijkanten. De opdruk mag overal van elkaar afwijken. Het is ook mogelijk om het volledige doosje rondom te bedrukken in full colour.

speelkaarten met foto
Optie 2. Speelkaarten met foto bedrukken

Wil je de speelkaarten laten bedrukken met een foto? Dat kan. Vaak bedrukken we alleen de achterzijde van de speelkaarten met foto. Naast het aanbrengen van een foto opdruk op de speelkaarten, kunnen we ook de symbolen aan de voorzijde personaliseren.

speelkaarten laten bedrukken op doosje en kaarten
Optie 3. Doosje en rugzijde speelkaarten laten bedrukken

Onze meeste klanten laten de rugzijde van de gehele speelkaart bedrukken + het gehele doosje. De rugzijde van alle kaarten en het doosje worden geheel naar wens bedrukt in full colour. Op die manier kan je een geheel eigen ontwerp maken.

branded speelkaarten met logo
Optie 4. Speelkaarten bedrukken met logo op twee kanten

Wij kunnen de speelkaarten bedrukken aan weerskanten, dus dubbelzijdig. De opdruk mag van elkaar afwijken. Op die manier kan je ook je eigen kaartsymbolen maken. Daarnaast kunnen wij ook het doosje helemaal naar wens personaliseren met een logo, tekst, foto of afbeelding. Zo heb je helemaal een uniek deck speelkaarten!

Kaartspellen bedrukken

Leuke kaartspellen laten ontwerpen

Om een idee te geven van de mogelijkheden presenteren wij onze laatste producties van de bedrukte speelkaarten. Zoals je ziet is er van alles mogelijk: van een bedrukking op het doosje tot speelkaarten weerskanten bedrukken en van speelkaarten doosje bedrukken tot spenog veel meer.

Bekende kaartspellen laten maken

Je hebt de keuze uit verschillende soorten kaartspellen die je op maat kunt laten maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen memory spel ontwerpen, een kwartet spel laten maken of informatief kaartspel op maat laten maken. Wil je je eigen kaartspellen ontwerpen, bijvoorbeeld drank kaartspellen, taal kaartspellen of voetbal kaartspellen? Dan kan dat natuurlijk ook!

 • kaartspellen bedrukken
  UNO kaartspellen
 • educatieve kaartspellen ontwerpen
  Educatieve kaartspellen
 • voetbal kaartspellen bedrukt
  Voetbal kaartspellen
 • drank kaartspellen laten maken
  Drank kaartspellen
 • memory kaartspellen bedrukken
  Memory kaartspellen
 • kaartspellen ontwerpen
  Eigen kaartspellen ontwerpen

Populaire kaartspellen laten bedrukken

Je kunt alle onderdelen van de kaartspellen bedrukken. Je kunt de kaartjes aan weerkanten laten bedrukken, maar ook de verpakking, zoals een kartonnen doosje of de folieverpakking. Hetzelfde geldt voor spelinstructies. De bedrukkingsmogelijkheden zijn eindeloos: van een kleine opdruk in enkele kleuren tot een all-over bedrukking in full colour. Hieronder voorbeelden van bedrukte kaartspellen.

 • bedrukte kaartspellen voor het leren van vreemde talen
 • kaartspelletjes laten maken
 • kaartspellen laten bedrukken

Kaartspellen in verpakking

De kaartspellen worden doorgaans geleverd in een kartonnen vouwdoosje. Dit is de goedkoopste oplossing. Je kunt ook kiezen voor een luxe doosje van cardboard materiaal. Dit is als het ware een extra stevig doosje. Tot slot kun je kiezen voor folie verpakking. Wij kunnen de verpakkingen van de kaartspellen bedrukken, ook all-over en full colour.
 • doosje kaartspellen bedrukken
  Kartonnen vouwdoosje (meest verkocht)
 • kaartspelletjes laten maken
  Luxe cardboard doosje
 • eigen ontwerp kaartspellen in folieverpakking
  Folie verpakking

Veelgestelde vragen over speelkaarten bedrukken goedkoop

Wat zijn de goedkoopste speelkaarten met logo?

Onze goedkoopste speelkaarten worden geleverd in een kartonnen doosje. De afmetingen van het kartonnen doosje zijn 9 x 6 x 1.8cm (lengte x breedte x hoogte) en het bevat 54 speelkaarten. Wij kunnen alle kanten van het doosje van de speelkaarten bedrukken. Als je ook de kaarten wilt laten bedrukken, dan is er een kleine meerprijs. De bedrukking plaatsen wij standaard in full colour.

goedkoopste speelkaarten met logo

Kan ik speelkaarten bedrukken kleine oplage?

Ja, je kunt bij ons een kleine oplage speelkaarten laten bedrukken. De minimale afname bedraagt 100 stuks. Heb je er eigenlijk minder nodig? Vergeet niet dat je speelkaarten tijdloos zijn en ze het gehele jaar door kunt weggeven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt.

speelkaarten bedrukken kleine oplage

Wat is de levertijd van de speelkaarten printen?

Onze meeste speelkaarten met bedrukking hebben een snelle levertijd van circa 2 weken. Dit is vanaf het moment van contact tot levering. Daartussen gaan onze ontwerpers aan de slag om de speelkaarten op te maken. Na akkoord op de digitale drukproef zullen onze machines pas starten met de productie. Vaak volgen er dan nog kleine aanpassingen in het ontwerp. Een snellere levering of spoedlevering is helaas niet mogelijk.

speelkaarten bedrukken snelle levering

Van welke materiaal worden de speelkaarten gemaakt?

Onze speelkaarten worden gemaakt van speelkaartenkarton (320 gram/m2). Dit materiaal wordt speciaal gebruikt voor speelkaarten, er zit namelijk een zwarte laag tussen waardoor je niet door de kaarten heen kan kijken. De speelkaarten worden voorzien een glanzende of matte afwerking. Deze speelkaarten gaan daardoor lange tijd mee en kunnen bovendien ook tegen een beetje vocht.

speelkaarten materiaal

Bedrukte speelkaarten binnen 1 week geleverd

Heb je volgende week een evenement of beurs? En heb je nog een leuke item nodig? Overweeg dan een van onze speelkaarten met snelle levertijd. Wij kunnen speelkaarten snel leveren doordat we deze op voorraad houden in de meest bekende basiskleuren. Op die manier kunnen wij deze speelkaarten extra snel bedrukt leveren.

luxe speelkaarten

Ook mogelijk in kleine oplage

Je kunt de speelkaarten met snelle levertijd ook in kleine oplage bestellen. De minimale afname voor bedrukte speelkaarten is 250 stuks. Met dit lage aantal speelkaarten kun je niet alleen een kleine doelgroep aanspreken, maar tevens je reclame of promotie binnen enkele dagen starten!

kleine oplage speelkaarten bedrukken

Kunnen jullie blanco speelkaarten personaliseren

Absoluut. Bij blanco speelkaarten bedrukken we vaak het doosje of personaliseren we de voorzijde waarop de kaartsymbolen staan. De achterzijde van de kaartspellen laten we hierbij blanco. Wel kun je bij blanco speelkaarten ervoor kiezen om de achterzijde in een specifieke kleur te laten maken.

blanco speelkaarten personaliseren

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte speelkaarten

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte speelkaarten met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort speelkaarten en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

 • spelletjes bedrukken
  Spelletjes
 • stuiterballen bedrukken
  Stuiterballen
 • bellenblaas bedrukken
  Bellenblaas
 • dobbelstenen bedrukken
  Dobbelstenen
scroll top arrow