• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 233 reviews

Snijplanken bedrukken

Snijplanken laten bedrukken of graveren met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor snijplanken met logo. Je hebt de keuze uit goedkope snijplanken, houten snijplanken, bamboe snijplanken, snijplanken met sapgeultje en snijplanken in eigen vorm. Daarnaast ook nog diverse borrelplanken, pizzaplanken en serveerplanken. Laat de snijplanken bedrukken of snijplanken graveren met een logo of andere opdruk. Gepersonaliseerde snijplanken zijn onmisbaar in iedere keuken en een leuk relatiegeschenk om weg te geven!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
snijplanken bedrukken

Snijplanken laten bedrukken

In de keuken zijn de snijplanken onmisbaar en worden dagelijks gebruikt. Het snijden in de keuken wordt nog leuker wanneer je een gepersonaliseerde snijplank in huis hebt. De snijplanken uit onze collectie worden voorzien van een bedrukking. Bedruk een logo, tekst of een andere bedrukking en kies voor een houten, plastic of multifunctionele snijplank. De snijplanken zijn verkrijgbaar op maat en iedere kleur is mogelijk.

bedrukte plastic snijplanken

Plastic snijplanken

De snijplanken gemaakt van plastic hebben een formaat van 30 x 30 x 0,5 centimeter en zijn daarnaast ook op maat verkrijgbaar. Bestel de snijplanken in de kleur die nodig heb met gepersonaliseerde tekst of logo. De snijplanken kunnen na gebruik in de vaatwasser. De plastic snijplanken zijn de goedkope snijplanken en worden vaak met bedrukking weggeven als relatiegeschenk.

houten snijplanken bedrukken

Houten snijplanken

De stijlvolle houten snijplanken komen in iedere keuken van pas. De houten serveerplanken hebben een professionele uitstraling en worden op maat gemaakt. De houten snijplank is gemaakt van bamboe en moet na gebruik met de hand af worden gewassen. De houten snijplank wordt vaak gebruikt voor het snijden van groenten, kaas, brood en bij het bereiden van andere gerechten. De serveerplank van hout wordt geleverd met bedrukking.

multifunctionele snijplank bedrukt

Multifunctionele snijplanken

Deze antibacteriële snijplank heeft meerdere functies die handig zijn in de keuken. De snijplank is opvouwbaar, is te gebruiken om groente en fruit te wassen en wordt natuurlijk gebruikt als snijplank. De serveerplank heeft een standaard afmeting van 41 x 26 centimeter. Wil je een grotere multifunctionele snijplank? Laat het ons weten! Personaliseer de snijplank verder door zelf de kleur en bedrukking te kiezen.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in snijplanken met opdruk? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug