• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 209 reviews

Snijplanken bedrukken

Goedkope snijplanken met logo

Wilt u goedkope snijplanken of hakblokken weggeven als relatiegeschenk? Dan bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Een snijplank is onmisbaar in de keuken. Een functionele plank die als onderlegger dient voor het snijden van brood, fruit, vlees, groente en ga zo maar door. Niet alleen handig ter bescherming van het keukenblad, maar ook met een hygiënische functie. Wij produceren snijplanken van goedkoop kunststof en luxe hout. Praktisch zijn een handvat om de plank vast te houden en/of een groef voor eventuele sappen.

Goedkope plastic snijplanken
Houten snijplanken
Bekijk alle snijplanken

Snijplanken bedrukken of graveren met logo of tekst

Als fabrikant snijplanken kunnen wij snijplanken produceren in iedere gewenste vorm, afmetingen of kleur. Gaat u de snijplanken gebruiken voor professionele doeleinden, dan moet u rekening houden met het HACCP-protocol. De kleur duidt dan aan waar de kunststof snijplank voor mag worden gebruikt, zoals dat een rode snijplank voor rauw vlees is. Tot slot kunt u uw snijplanken full colour laten bedrukken of laten graveren, zodat uw bedrijfslogo de aandacht krijgt die het verdiend.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Snijplanken bedrukken met tekst of logo

In de keuken zijn de snijplanken onmisbaar en worden dagelijks gebruikt. Het snijden in de keuken wordt nog leuker wanneer je een gepersonaliseerde snijplank in huis hebt. De snijplanken uit onze collectie worden voorzien van een bedrukking. Bedruk een logo, tekst of een andere bedrukking en kies voor een houten, plastic of multifunctionele snijplank. De snijplanken zijn verkrijgbaar op maat en iedere kleur is mogelijk.

plastic snijplanken

Plastic snijplanken

De snijplanken gemaakt van plastic hebben een formaat van 30 x 30 x 0,5 centimeter en zijn daarnaast ook op maat verkrijgbaar. Bestel de snijplanken in de kleur die nodig heb met gepersonaliseerde tekst of logo. De snijplanken kunnen na gebruik in de vaatwasser. De plastic snijplanken zijn de goedkope snijplanken en worden vaak met bedrukking weggeven als relatiegeschenk.

houten snijplanken

Houten snijplanken

De stijlvolle houten snijplanken komen in iedere keuken van pas. De houten serveerplanken hebben een professionele uitstraling en worden op maat gemaakt. De houten snijplank is gemaakt van bamboe en moet na gebruik met de hand af worden gewassen. De houten snijplank wordt vaak gebruikt voor het snijden van groenten, kaas, brood en bij het bereiden van andere gerechten. De serveerplank van hout wordt geleverd met bedrukking.

multifunctionele snijplanken

Multifunctionele snijplanken

Deze antibacteriële snijplank heeft meerdere functies die handig zijn in de keuken. De snijplank is opvouwbaar, is te gebruiken om groente en fruit te wassen en wordt natuurlijk gebruikt als snijplank. De serveerplank heeft een standaard afmeting van 41 x 26 centimeter. Wil je een grotere multifunctionele snijplank? Laat het ons weten! Personaliseer de snijplank verder door zelf de kleur en bedrukking te kiezen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug