Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Sneeuwbollen bedrukken

Op maat gemaakte sneeuwbollen in eigen vorm, met logo gepersonaliseerd

Een sneeuwbol blijft iets magisch hebben. Een miniatuurwereld in een glazen bol, door te schudden komen de sneeuw en glitters tot leven. Wij kunnen de sneeuwbollen geheel op maat maken, bijvoorbeeld met een gebouw, de vorm van een product, logo, of ander ontwerp, niks is te gek! Sneeuwbollen bedrukken zijn originele cadeaus en zijn er in allerlei variaties; de binnenzijde geheel op maat gemaakt waarbij het logo op de voet wordt bedrukt, de gehele sneeuwbol conform eigen ontwerp waarbij zowel de binnenzijde als de voet op maat gemaakt worden of een goedkope variant met foto inleg . De sneeuwbollen zijn er in alle formaten, meest verkocht zijn de formaten van 8cm, 10cm en 12cm.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Sneeuwbol bedrukken

Keuze uit diverse soorten sneeuwbollen

Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten sneeuwbollen. Ieder model sneeuwbol bedrukken wij en kunnen daardoor voorzien worden van een logo. De binnenzijde kan geheel naar wens ontworpen worden. Nagenoeg ieder ontwerp kunnen wij realiseren. Wij maken de sneeuwbollen over het algemeen van kunsthars en glas. De meeste ontwerpen kunnen namelijk van kunsthars gemaakt worden. Daarnaast kunnen wij ook sneeuwbollen maken van hout, metaal, kunststof en glas. De sneeuwbollen leveren wij in diverse formaten van 45mm tot en met 150mm. Heb je een groter formaat nodig dan kan je dit altijd bij ons opvragen.

sneeuwbollen bedrukken

Sneeuwbollen laten bedrukken

Onze sneeuwbollen laten bedrukken en maken in eigen vorm in alle denkbare kleuren. Meest verkochte kleuren voor de voet zijn zwart en wit, maar wij kunnen de voet in iedere gewenste kleur maken. De voet van de sneeuwbollen laten bedrukken met logo of naam en je product of gebouw aan de binnenzijde, het kan allemaal! Wij kunnen het logo ook meenemen in het ontwerp van de voet. Zie hieronder voor een aantal leuke voorbeelden van sneeuwbollen.

 • sneeuwbollen laten bedrukken
  Sneeuwbollen laten bedrukken
 • sneeuwbollen met sneeuw
  Sneeuwbollen met sneeuw
 • sneeuwbollen souvenir bedrukken
  Sneeuwbollen souvenir bedrukken
 • sneeuwbollen stad
  Sneeuwbollen stad

Sneeuwbollen met logo

Je kunt alle soorten sneeuwbollen met logo voorzien. Dit kan met een eenvoudig of complex logo in een of meerdere kleuren, een stukje tekst, afbeelding of andere opdruk. Het logo plaatsen wij meestal op de voorzijde van de voet door middel van zeefdruk maar het logo kan ook in het ontwerp van de voet worden meegenomen, dit moet dan wel een eenvoudig logo zijn. Voor complexe logo's wordt het op de voet bedrukt. De sneeuwbollen met logo kunnen ook aan de binnenkant in het ontwerp worden gemaakt.

 • sneeuwbollen met logo bedrukt
  Sneeuwbollen met logo bedrukt
 • sneeuwbollen met logo diepdruk
  Sneeuwbollen met logo diepdruk

Custom made sneeuwbollen

Bij ons heb je de keuze uit vele soorten custom made sneeuwbollen. Bovenaan de pagina hebben wij de drie meest verkochte modellen geplaatst. Ben je toch nog op zoek naar een nog unieker exemplaar, dan hebben wij hieronder nog wat extra opties. De sneeuwbollen zijn zeer geschikt als relatiegeschenk, merchandise item of voor de verkoop als souvenir. Wij maken de sneeuwbollen waarbij binnenzijde en de voet op maat zijn. De eerste stap is het maken van het ontwerp. Dit kan door middel van een tekening of het aanleveren van foto's van een product, gebouw, etc. Aan de hand hiervan maken wij eerst een mal van klei, hieraan kunnen dan nog eenvoudig aanpassingen worden gemaakt. Na akkoord mal starten wij de massaproductie en wordt een eerste exemplaar sneeuwbol in kleur gemaakt. Hiervan sturen wij foto's door ter goedkeuring alvorens de productie wordt afgerond. De laatste stap is het bedrukken van het logo en het inpakken en verzenden van de sneeuwbollen.

Op maat gemaakte sneeuwbollen

Op maat gemaakte sneeuwbollen

De sneeuwbollen kunnen wij geheel op maat maken. De modellen die op maat gemaakt worden kunnen ontworpen worden waarbij de binnenzijde en/of de voet geheel in eigen vorm kunnen worden gemaakt. Geen ontwerp is te gek. Wil je je product, gebouw, icoon of ander ontwerp in de sneeuwbol, dan kan dat.

sneeuwbollen formaat

Formaat en vorm van de sneeuwbol

De sneeuwbollen zijn verkrijgbaar in diverse formaten: 45 mm, 65 mm, 80 mm, 100 mm, 120 mm en 150 mm zijn de standaard formaten. De meest verkochte formaten zijn die van 80 mm, 100 mm en 120 mm. Deze formaten zijn perfect om een mooi ontwerp voor te maken. Mocht je een groter formaat willen dan kan dit op speciaal verzoek. De prijs van de waterbollen heeft met meerdere factoren te maken, zo ook het formaat. Een grotere bol is over het algemeen wat duurder dan een kleinere bol.

sneeuwbollen sneeuw glitter effect

Sneeuw of glitter effect in de sneeuwbol

Kies voor sneeuw of glitter effect voor in de schudbollen. Schud met de bol en laat de glitters of sneeuw tot leven komen. Je hebt dus de keuze uit sneeuw of glitters die in het water in de bol worden gedaan. Liever een ander effect aan de binnenzijde? Vraag naar de mogelijkheden.

sneeuwbollen met muziek

Sneeuwbollen met muziek

De sneeuwbollen kunnen wij ook voorzien van muziek. De modellen die op maat gemaakt worden kunnen wij ook voorzien van een muziekdoosje. Dit is een ouderwets opwindbaar muziekdoosje die in de voet van de sneeuwbol wordt verwerkt.

sneeuwbollen met led licht

Sneeuwbollen met LED licht

Dit leuke model sneeuwbol met LED licht kan in iedere gewenste kleur gemaakt worden. Wij brengen dan onder de glazen bol een led lampje aan, waardoor de bol verlicht is. Dit geeft een extra leuk effect aan de sneeuwbol omdat je de sneeuw of glitter dan extra goed ziet en daarbij uiteraard ook je eigen design.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van bovenstaande info interesse gekregen in het laten bedrukken van sneeuwbollen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort snowglobe, de kleur en de vorm, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor snowglobes bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Productspecificaties van de sneeuwbollen:

Artikel Sneeuwbollen bedrukken
Kleur Zwart, wit, blauw, rood, groen of PMS kleur
Afmetingen Diameter 8cm/10cm/12cm zijn meest verkocht. Op maat gemaakt.
Materiaal Plastic, kunsthars (resin), kunststof en glas
Gewicht Gemiddeld ongeveer 600 gram. Per formaat verschillend.
Druktechniek Zeefdruk
Drukkleuren Vanaf 1 PMS drukkleur tot en met full colour
Minimale afname Afname minimaal 250 stuks
Levertijd Standaard verschepen wij de sneeuwbollen per zeevracht. De productietijd is afhankelijk van het model en het aantal, dit varieert van 10 - 40 dagen. Zeevracht is ca. 8 weken. Luchtvracht is ca. 5 dagen.
Verpakking De sneeuwbollen worden veilig en goed verpakt zodat breuk wordt voorkomen. De verpakking kan eventueel ook gepersonaliseerd worden en voorzien van eigen ontwerp.
Extra informatie n.v.t.
sneeuwbollen verpakking

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug