• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 213 reviews

Sloven bedrukken

Goedkope sloven met zakken

Voor goedkope sloven met logo bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Wij produceren verschillende soorten sloven, welke ook wel bekend staan als horecasloven omdat ze veel gebruikt wordeni in de horeca. In ons assortiment hebben wij korte sloven en lange sloven. Momenteel is de korte sloof erg populair, omdat deze fris en vlot oogt. Het is eventueel mogelijk om de sloven met zakken te leveren. Op deze manier kan personeel in de horeca verschillende handige zaken bij zich dragen, zoals een pen en papier of een pinapparaat.

Korte sloven tot op de knie
Lange sloven tot over de knie
Bekijk alle sloven

Sloof bedrukken voor in de horeca

Als textiel fabrikant kunnen wij sloven produceren van verschillende soorten materialen. De meeste sloven produceren wij van polyester en katoen. Deze materialen zijn goedkoop en kunnen wij bovendien in vrijwel iedere kleur produceren. Het is daarnaast ook mogelijk om een leren sloof te bestellen, welke uw horeca personeel een meer exclusieve uitstraling geeft. Wij kunnen sloven bedrukken of borduren met bedrijfslogo of naam. Bedrukte sloven zijn populair als bedrijfskleding en zorgen ervoor dat uw gehele team dezelfde uitstraling heeft.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte sloven voor in de keuken

Wil jij als horecabedrijf een professionele uitstraling? Met onze horecasloven zorg je ervoor dat het personeel en stijlvol bij loopt. Onze sloven zijn op maat verkrijgbaar en kunnen geleverd worden in iedere kleur met bedrukking. Wij kunnen de sloven bedrukken met een logo, tekst of andere bedrukking. De sloven worden gemaakt van polyester of katoen. In onze collectie sloven vind je korte- en lange sloven en sloven met zakken.

korte sloven

Korte sloven

Wij leveren sloven in verschillende lengtes en kleuren. De sloven worden voorzien van een bedrukte tekst of logo. De korte sloven zijn populair in de horeca omdat deze gezien worden als net, vlot en fris. De sloven komen net tot boven de knieën. Geef ons jou specifieke wensen door en wij maken de sloven voor jou op maat.

lange sloven

Lange sloven

Bestel de lange sloven voor jou bedrijf en zorg ervoor dat het personeel en stijlvol en netjes bij loopt. Deze lange sloven worden vaak gebruikt in de horeca en zijn op maat verkrijgbaar. De lange sloven komen tot net onder de knieën en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. De lange sloven bedrukken wij met een bedrijfslogo of tekst.

sloof met zakken

Sloof met zakken

Ben je op zoek naar een sloof met zakken? Kies dan voor een korte- of lange sloof met zakken gemaakt van katoen of polyester. De sloven met zakken zijn handig in horecagelegenheden om dingen in mee te nemen als bijvoorbeeld een portemonnee of wijnopener. De sloven met zakken worden voorzien van een bedrijfsbedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug