• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 202 reviews

Hotel slippers

Goedkope hotel slippers

Onze goedkope hotel slippers zijn gemakkelijk in gebruikt en met name geschikt voor binnenshuis gebruik. De hotel slippers worden gemaakt van zacht en comfortabel zittend materiaal, zoals non-woven. Je hebt de keuze uit hotel slippers met geloten teen en hotel slippers met gesloten teen. Met de anti-slip zool hoef je niet bang te zijn voor een slippertje. De hotel slippers zijn verkrijgbaar alle maten voor kinderen en volwassenen (ook in een mix van maten).

Met open of gesloten teen
Verkrijgbaar in iedere kleur en maat
Hotel slippers bedrukken of borduren

Hotel slippers bedrukken

Onze hotel slippers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. De witte hotel slippers zijn het meest verkocht, maar het is dus mogelijk om de hotel slippers in eigen kleur te bestellen. Wij kunnen brede band van de hotel slippers bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Het is eventueel mogelijk om deze opdruk als borduring aan te brengen. Bedrukte hotel slippers zijn een leuk promotiemiddel dat een bijdrage levert aan de naamsbekendheid van je hotel of bedrijf!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Hotel slippers met bedrukking

Wil je ervoor zorgen dat je gasten op heerlijk zachte slippers door het hotel lopen? De hotelslippers zijn niet alleen erg goedkoop, maar zijn ook nog eens handig in het gebruik. De slippers zitten niet alleen comfortabel, ze zijn ook nog eens voor de hygiëne van je bezoekers. De hotelslippers zijn boorbeeld handig mee te nemen op weg richting een sauna, spa en zwembaden. Daarnaast bieden we ook wegwerp slippers aan.

hotelslippers met open teen bedrukt

Hotelslippers met open teen

De comfortabel zittende hotelslippers met open toe zijn erg populair. Deze open teen slippers zitten heerlijk zacht, warm en zijn voor mensen met een brede voet een uitstekende keus. De slippers bevatten een anti slip zool, waardoor gasten niet uitglijden en zijn verkrijgbaar in iedere maat. Deze hotelslippers worden meestal 1x gebruikt, om de hygiëne in het hotel te waarborgen.

badstof hotelslippers met bedrukking

Badstof hotelslippers

Naast de luxe uitstraling van de badstof hotelslippers zitten deze slippers ook nog eens super comfortabel. De warme en zachte slippers zijn een genot voor de voeten. Deze slippers worden gebruikt in hotels maar kunnen na het verblijf ook thuis worden gebruikt. De badstof hotelslippers zijn te bedrukken met bedrijfslogo.

wegwerp hotelslippers bedrukt met logo

Non woven wegwerp slippers voor hotels

De goedkope wegwerp hotelslippers van non-woven zijn een goedkope versie van de badstof hotelslippers. Deze hotelslippers worden meestal op de hotelkamer gelegd van dagjes mensen en worden na het bezoek vaak weggegooid. Deze katoenen slippers zijn beschikbaar in 2 maten: 37-40 en 41-44.

opvouwbare hotelslippers bedrukt

Opvouwbare hotelslippers in reisverpakking

Wil je je relaties ook eens verrassen met een paar handige opvouwbare hotelslippers in reisverpakking? Deze hotelslippers zijn opvouwbaar, zodat je ze klein en compact kan opbergen in het bijgeleverde tasje. Deze goedkope hotelslippers zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten voor mannen en vrouwen: 37-40 en 41-44.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor goedkope hotel slippers met logo

Heb je interesse gekregen in hotel slippers met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste hotel slippers met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug