Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Badslippers bedrukken

Badslippers bedrukken in alle kleuren

Goedkoop badslippers bedrukken met je eigen ontwerp? Dat kan! Onze hoogwaardige badslippers zijn voorzien van een brede band, voorgevormd voetbed en anti-slip zool. De badslippers zijn gemaakt sterk flexibel pvc, leverbaar in een mix van maten (maat 24 tm/48). Wij hebben de badslippers in vele standaard kleuren op voorraad, maar kunnen ze ook in eigen PMS kleur maken. De gehele band kan bedrukt worden in 1 kleur t/m full colour (geen prijsverschil). De opdruk kan d.m.v. digitale print, diepdruk of 3D.

Kenmerken

Badslippers bedrukken in hoge kwaliteit
Verkrijgbaar in maat 24-48 (mix van maten)
Leverbaar in iedere kleur
Band volledig bedrukt
Snel & voordelig leverbaar


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Badslippers laten bedrukken

Voor promotie- of reclamedoeleinden kun je bij ons badslippers laten bedrukken. Wij kunnen de badslippers laten bedrukken op verschillende posities. Zo kunnen wij de gehele band bedrukken maar ook een opdruk op de zool zetten. Wij hebben verschillende druktechnieken; zeefdruk, digitale print, diepdruk met reliëf of 3D print. Vaak laten klanten de badslipper bedrukken met een logo, tekst, naam of nummer op de band van de badslippers. Je kunt voor de band en zool kiezen voor een afwijkende kleurencombinatie.

badslippers bedrukken

Custom badslippers in verschillende kleuren

Custom badslippers zijn populair door de vele mogelijkheden. Je kunt de custom badslippers maken met naar eigen ontwerp, bijvoorbeeld met logo, tekst of afbeelding. Ook kun je bij custom badslippers de kleur van de badslippers bepalen. Kies uit badslippers in één standaard kleur of badslippers in eigen kleur. Het is ook mogelijk om een afwijkende kleurencombinatie te kiezen van de badslippers band en zool.

 • custom badslippers
  Custom badslippers
  in standaard kleuren
 • custom badslippers pms kleur Custom badslippers
  in eigen kleuren
 • custom badslippers in eigen kleur Custom badslippers
  Afwijkende kleur band & zool

Drukposities van de badslippers

De band voorzien van een opdruk

Laat beide banden voorzien van een eigen ontwerp. Zorg ervoor dat het ontwerp goed zichtbaar is voor iedereen. Zo wordt het logo vaak in het midden bovenop de band geplaatst. Aan de zijkant van de band kunnen we nog een tekst of naam drukken. Je kan er ook voor kiezen om rondom het logo nog een heel ontwerp te maken. Wij kunnen de volledige banden bedrukken. Het maakt voor ons niet uit of je ontwerp in één kleur, meerdere kleuren of dat de badslippers full colour zijn.


Opdruk op de zool

Wij kunnen de zool van de badslippers voorzien van een kleur opdruk, dit kan op verschillende posities. De meest voorkomende positie is achterop de zool, ter hoogte van de hiel. Wij kunnen ook de zijkant van de zool van de badslippers bedrukken. Wil je de hele zool voorzien van een opdruk? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.


 • badslippers bedrukken aan bovenkant
  Bovenzijde band bedrukt
 • badslippers bedrukken op zijkant Zijkant band bedrukt
 • badslippers bedrukken met wisselende opdruk
  Verschillende opdruk
 • badslippers bedrukken aan bovenkant
  Zool bovenkant bedrukt
 • badslippers bedrukken op zijkant Zool zijkant bedrukt
 • hele zool badslippers bedrukken Zool volledig bedrukt

Bedrukte badslippers druktechniek

Wij kunnen de badslippers op verschillende manieren bedrukken. Meest verkocht zijn de bedrukte badslippers met digitale print. Digitale print is een goede print voor lage aantallen en voor meerkleuren druk. Wij kunnen de badslippers ook voorzien van een diepdruk. Diepdruk is een vorm waarbij de opdruk in de band wordt geperst, ook wel reliëf druk genoemd. Je voelt de opdruk dan echt in de badslipper zitten, dit maakt de badslippers nog chiquer en luxe. De diepdruk kunnen met meerdere kleuren ingevuld worden. Als laatste is het mogelijk om de badslippers met 3D print te maken. Bij 3D print komt de opdruk eruit/omhoog op de band. Ook deze print is voelbaar en is een unieke soort print.

 • badslippers met print
  Badslippers met print
 • badslippers met diepdruk Badslippers met diepdruk
 • badslippers met reliëf druk Badslippers met reliëf druk
 • badslippers 3d print Badslippers met 3d print

Badslippers met logo, tekst, naam of nummers

Badslippers met logo zijn ontzettend populair. Vaak laten klanten de badslippers met logo bedrukken aan de voorkant van de band, zodat het ontwerp goed opvalt. Je kunt de badslippers met logo ook op andere posities laten bedrukken. Bijvoorbeeld aan de bovenkant- of zijkant van de zool. Je kunt ook de badslippers drukken met tekst, afbeelding, foto, nummers, namen of ander ontwerp.

 • badslippers met logo
  Badslippers met logo
 • badslippers met tekst Badslippers met tekst
 • badslippers met afbeelding Badslippers met afbeelding
 • badslippers met foto Badslippers met foto
 • badslippers met naam
  Badslippers met naam
 • badslippers met nummers Badslippers met nummers

Goedkope badslippers in mix van maten

Bij ons hoef je de goedkope badslippers niet te bestellen in één maat. Je kunt bij ons de badslippers bestellen in mix van maten., van maat 24 tot en met maat 48. Het voordeel hiervan is dat je daardoor voor iedereen goedkope badslippers kunt laten maken. Wij hebben indien gewenst ook combimaten, dit zijn maten die geschikt zijn voor twee schoenmaten. Bijvoorbeeld maat 36-38 of 42-44.

 • badslippers voor kinderen Badslippers voor kinderen
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Diverse soorten badslippers bedrukken

Het is handig om te weten naar welk soort badslipper je op zoek bent. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten badslippers. Alle soorten badslippers bedrukken wij met een gepersonaliseerd ontwerp. Kunnen je voeten wel een massage gebruiken? Kies dan voor badslippers met massagebed. Ook badslippers met klittenband zijn handig. Hierbij kun je zelf bepalen hoe straks ze om je voet zitten. Ook hebben we badslippers met transparante band. Standaard zijn onze badslippers voorzien van een anti-slip zool.

badslippers bedrukken
badslippers met klittenband bedrukt

Verstelbare badslippers met klittenband

Bij verstelbare badslippers met klittenband geniet je van comfort en gemak. De badslippers met klittenband kun je naar wens verstellen, waardoor ze eenvoudig aan- en uit te trekken zijn. Door de badslippers te verstellen, zorg je voor een goede pasvorm en stabiliteit tijdens het lopen. Badslippers met klittenband bedrukken we op de band of zool.

massagevoetbed badslippers bedrukken

Badslippers met massagevoetbed

Dankzij badslippers met massagevoetbed geniet je van optimaal comfort en ontspanning. Door het ingebouwde zachte voetbed genieten je voeten van een massage tijdens het lopen. De badslippers met massagevoetbed zorgen voor nóg meer voordelen. Door de massage van de badslippers met massagevoetbed worden spanningen verminderd, en doorbloeding gestimuleerd.

badslippers met bont bedrukken

Badslippers met bont

Badslippers met bont worden vaak gedragen door dames. De band van deze badslippers zijn voorzien van decoratief zachte stof. De badslippers met bont bedrukken we op de zool. Je kunt de badslippers met bont laten maken in standaard- of eigen kleur. Het is ook mogelijk om dat kleur van de band en zool in verschillende kleuren te laten maken.

anti slip badslippers bedrukken

Anti slip badslippers

Anti slip badslippers zijn geen overbodige luxe bij natte of gladde ondergronden. Al onze anti-slip badslippers zijn speciaal ontworpen om uitglijders te voorkomen. De anti-slip badslippers hebben speciale groeven in de zool voor extra grip en uitglijden zoveel mogelijk te voorkomen. Wij bieden standaard anti slip badslippers aan uit veiligheidsmaatregelen. Antislip badslippers bedrukken wij op de band en/of op de zool.

badslippers met transparante band bedrukken

Badslippers met transparante band

Badslippers met transparante band zie je steeds vaker voorbij komen. Dat komt doordat ze een stijlvolle en fashion uitstraling hebben. Badslippers met doorzichtige band zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleur van de zool en band kunnen van elkaar verschillen. Vaak laten klanten de badslippers met transparante band bedrukken op de band, zool of zijkant.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

 • kinder slippers
  Kinder slippers
 • wegwerp slippers
  Wegwerp slippers
 • slippers in foamboard
  Slippers in foamboard
scroll top arrow