Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Slippers bedrukken

Bedrukte slippers met logo als relatiegeschenk

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte slippers. Meest verkocht zijn onze badslippers met brede band. Andere slippers uit ons assortiment zijn: teenslippers, saunaslippers, hotelslippers en meer. De slippers zijn verkrijgbaar in iedere maat voor kinderen en volwassenen (ook in een mix van maten).

Slippers laten bedrukken

Je kunt de kleuren van de band en de zool zelf kiezen. Vervolgens kunnen wij de slippers bedrukken met een logo, tekst, afbeelding of andere opdruk. De opdruk mag op beide slippers van elkaar afwijken. Je kunt de slippers bedrukken op de band, het voetbed en/of de zijkant van de zool in één kleur t/m full colour opdruk. Verkrijgbaar in maat 24 t/m 48.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
bedrukte slippers relatiegeschenken

Slippers met logo in enkele stappen

Wil je jouw (zakelijke) relaties verrassen met een zomers relatiegeschenk? Laat dan slippers bedrukken. Je hebt bij ons de keuze uit vele soorten slippers, eigenlijk hebben wij ieder soort slipper wel beschikbaar. De slippers kunnen geleverd worden in iedere maat en kleur. Je kunt de slippers laten bedrukken, bijvoorbeeld met een logo of naam. Met deze bedrukte slippers zet je grote stappen om je naamsbekendheid te vergroten!

slippers bedrukken

1. Slippers in alle maten

Als custom-made slippers fabrikant kunnen wij slippers maken in iedere gewenste maat. Wij hebben grote maten voor volwassenen, maar ook kleine maten voor kinderen. De volwassen maten lopen van maat 36/37 tot en met maat 50/51, de kindermaten gaan vanaf maat 24/25 tot en met maat 34/35. Je kunt mix van maten bestellen, zodat je een uiteenlopende doelgroep kunt bereiken met de gepersonaliseerde slippers.

EU maat Lengte
36/37 240mm
38/39 250mm
40/41 260mm
42/43 270mm
44/45 280mm
46/47 290mm
48/49 300mm
50/51 310mm
slippers in maten voor volwasssenen en kinderen

2. Custom slippers in iedere kleur

Onze custom slippers zijn verkrijgbaar in iedere kleur, ook in de speciale PMS kleur die bij je huisstijl hoort. Veel basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt denken aan zwarte slippers en witte slippers, maar ook aan de kleuren rood, blauw, groen en oranje. Je kunt ook slippers om maat laten maken, bijvoorbeeld slippers met een rode zool en een gele band. Laat de gekleurde slippers bedrukken, bijvoorbeeld met een logo.

 • goedkope hotelslippers bedrukken met tekst
  Witte slippers
 • gepersonaliseerde sport slippers met opdruk Zwarte slippers
 • rode hotel slippers bedrukt
  Rode slippers
 • reclame slippers in speciale kleur pms
  Slippers in PMS kleur
 • klittenband sauna slippers met logo
  Zwarte slippers met blauwe band
 • gepersonaliseerde slippers met bandje en zool in speciale kleuren
  Slippers op maat in eigen kleuren

3. Slippers laten bedrukken

Ga je de slippers inzetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk, laat dan de slippers bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. De opdruk mag op beide slippers van elkaar afwijken, zoals een logo op de ene slipper en een naam op de andere. De wijze waarop de slippers bedrukt worden hangt af van het soort dat je kiest. Hieronder bespreken we een aantal voorbeelden.

sport badslippers laten bedrukken

Badslippers laten bedrukken (eventueel met reliëf)

Meestal laat men de badslippers bedrukken op de brede band, maar ook een kleine opdruk op het voetbed of de zijkant van de zool is mogelijk. Bij een bedrukking op de band zijn er diverse opties: een simpele opdruk, een volledige full colour bedrukking of een reliëfdruk/diepdruk in kleur.

teenslippers met opdruk

Teenslippers met opdruk (ook full colour)

Bij de teenslippers kun je het bandje en/of het voetbed laten bedrukken. Het voetbed van de slippers kan volledig en full colour bedrukt worden. Op het bandje is een kleine opdruk mogelijk. Tot slot is het mogelijk om de zool te stansen/graveren, zodat deze een opdruk achterlaat als je door het zand loopt.

badstof hotel slippers met logo borduren

Hotelslippers borduren of bedrukken

Bij de hotelslippers plaatsen wij de bedrukking meestal op de neus, maar ook een opdruk op het voetbed is mogelijk. Eventueel is een borduring mogelijk. Het voordeel van een opdruk op de band - in tegenstelling tot op het voetbed - is dat deze opdruk altijd zichtbaar is.

sauna slippers bedrukken

Sauna slippers bedrukt op de band

Bij de saunslippers worden de opdruk, zoals een logo of stukje tekst, op de band geplaatst. Het maakt niet uit of deze band van klittenband voorzien is. Wil je graag het voetbed van de slippers bedrukken? Dat is helaas niet mogelijk, want het voetbed is voorgevormd en daardoor niet te bedrukken.

Veelgestelde vragen over gepersonaliseerde slippers

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste slippers met logo?

Onze goedkoopste slippers worden uit voorraad geleverd. Deze slippers zijn in grote aantallen (tegen volumekorting) geproduceerd en hoeven alleen nog maar bedrukt te worden met een logo of andere opdruk. De slippers zijn in de meest bekende basiskleuren verkrijgbaar, zoals witte slippers en zwarte slippers. De bedrukkingsmogelijkheden zijn bij dit soort slippers wel beperkt.

slippers met logo

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage slippers bedrukken?

Ja, bij ons kun je een kleine oplage slippers laten bedrukken. Wij hanteren een minimale afname van 25 stuks bedrukte slippers. Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper de slippers met logo. Ook bij een kleine oplage slippers is het mogelijk om verschillende maten te combineren. Wij kunnen helaas geen slippers per stuk bedrukken.

kleine oplage slippers bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte slippers

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde slippers? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort, de maat of maten, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug