Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Slippers bedrukken

Goedkope slippers bedrukken met logo, tekst of andere opdruk

Bij JM Promotions laat je goedkoop slippers bedrukken. Wij kunnen slippers bedrukken met een logo, tekst, naam, foto of andere opdruk. Meest verkocht zijn onze badslippers met brede band, teenslippers , en hotelslippers . De slippers zijn verkrijgbaar in iedere maat voor dames, heren en kinderen (in een mix van maten). De slippers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. De opdruk mag op beide slippers van elkaar afwijken. Je kunt de slippers bedrukken op de band, het voetbed en/of de zijkant van de zool in één kleur t/m full colour opdruk. Verkrijgbaar in maat 24 t/m 48.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Slippers bedrukken in enkele stappen

Bij slipper groothandel JM Promotions ben je aan het juiste adres voor slippers met logo. Wil je jouw (zakelijke) relaties verrassen met een mooi en praktisch geschenk? Laat dan slippers bedrukken. Je hebt bij ons de keuze uit vele soorten bedrukte slippers, eigenlijk hebben wij ieder soort slipper wel beschikbaar. De slippers met opdruk kunnen geleverd worden in iedere maat en kleur. Je kunt de slippers laten bedrukken, bijvoorbeeld met een logo of naam. Dit kan met meerdere kleuren maar ook kunnen wij de slippers full colour bedrukken. Met deze bedrukte slippers zet je grote stappen om je naamsbekendheid te vergroten!

slippers bedrukken

1. Slippers met logo in alle maten

Als fabrikant van slippers kunnen wij de slippers met logo bedrukken in iedere gewenste maat. De slippers zijn verkrijgbaar in een mix van maten . Wij kunnen al slippers met logo leveren vanaf maat 24 tot en met 48. Heb je toch nog een afwijkende maat nodig, vraag dan naar de mogelijkheden, er zijn vaak mogelijkheden om de slippers geheel naar wens te maken. Bereik een uiteenlopende doelgroep door te kiezen voor slippers in een mix van maten.

Slipper maat Slipper lengte
maat 34 225mm
maat 36 240mm
maat 38 253mm
maat 40 266mm
maat 42 281mm
maat 44 295mm
maat 46 310mm
maat 48 324mm
slippers maten en afmetingen

2. Custom slippers in iedere kleur

Onze custom slippers zijn verkrijgbaar in iedere kleur, ook in een speciale PMS kleur die bij je huisstijl past. Veel basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt denken aan zwarte slippers en witte slippers, maar ook aan de kleuren rood, blauw, groen en oranje. Je kunt ook custom slippers om maat laten maken, bijvoorbeeld slippers met een rode zool en een gele band. Laat de custom slippers geheel naar wens bedrukken, bijvoorbeeld met een logo en/of foto. Wij kunnen de slippers customizen naar eigen wensen, op die manier kunnen wij ook slippers maken voor de verkoop en als merchandise.

 • witte slippers bedrukken
  Witte slippers
 • zwarte slippers met logo Zwarte slippers
 • rode slippers bedrukt
  Rode slippers
 • custom slippers in PMS kleur
  Slippers in PMS kleur
 • zwarte slippers met tekst
  Zwarte slippers met blauwe band
 • slippers met naam in eigen kleuren
  Slippers op maat in eigen kleuren

3. Bedrukte slippers drukposities

Ga je de bedrukte slippers inzetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk, laat dan de slippers bedrukken met een logo, tekst, naam, foto of andere opdruk. Je kan de bedrukte slippers helemaal naar wens ontwerpen. Het begint bij het kiezen van de kleur. De opdruk mag op beide slippers van elkaar afwijken, zoals een logo op de ene slipper en een naam op de andere. De wijze waarop de bedrukte slippers bedrukt worden hangt af van het soort slippers waar je naar op zoek bent. Hieronder bespreken we een aantal voorbeelden.

slippers laten bedrukken

Slippers laten bedrukken op de band

Wil je de slippers voorzien van een herkenbare opdruk? Laat de slippers bedrukken op de band. Wij kunnen de volledige band (ook de zijkant) van de slippers laten bedrukken met een ontwerp. Laat een opdruk of full colour ontwerp op de band van de slippers drukken. Het is ook mogelijk om een reliëf of diepdruk op de band van de slippers aan te brengen.

slippers met tekst opdruk

Slippers met tekst bedrukken op de zool

Laat de slippers met tekst bedrukken op de zool. De bovenkant van de slippers kunnen we volledig bedrukken. Op de onderkant van de slippers kunnen we een gravering met tekst of logo aanbrengen. Bij een gravering blijft er een afdruk achter in het zand. Hierdoor laat je een spoor van reclame achter.

slippers met foto en slippers met naam

Slippers met foto

Wij kunnen slippers met foto bedrukken. Wij drukken de slippers digitaal en kunnen hierdoor full colour en heel scherp een foto op de slippers drukken. De slippers met foto drukken wij op de bovenzijde van het voetbed van de slippers.

slippers met naam

Slippers met naam

Wil je slippers met naam bedrukt hebben? Wij bedrukken de naam over het algemeen aan de zijkant van de slippers, hierdoor is er nog genoeg ruimte over voor het bedrukken van bijvoorbeeld een logo. Wij kunnen de bedrijfsnaam, naam van de vereniging of een unieke persoonsgebonden naam op de slippers drukken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor de hele vereniging ieder zijn of haar naam op de slippers te maken.

slippers borduren met logo

Slippers borduren

Wil je slippers borduren? Dat kan bij slippers die van stof zijn gemaakt. Zo kun je een borduring aanbrengen op de brede band van de sauna slippers of hotelslippers . Bij slippers borduren wordt er een voelbaar ontwerp aangebracht. De borduring wordt per kleur op het stof aangebracht en kan in meerdere kleuren borduurt worden. Wij kunnen de slippers borduren in klein subtiel formaat maar ook in groot formaat zodat de borduring goed opvalt.

Veelgestelde vragen over goedkope slippers

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste slippers met logo?

Onze goedkope slippers worden uit voorraad geleverd. Deze slippers zijn in grote aantallen (tegen volumekorting) geproduceerd en hoeven alleen nog maar bedrukt te worden met een logo of andere opdruk. De goedkope slippers zijn in de meest bekende basiskleuren verkrijgbaar, zoals witte slippers en zwarte slippers. De bedrukkingsmogelijkheden zijn bij dit soort slippers wel beperkt.

goedkope slippers met logo

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage slippers bedrukken?

Ja, bij ons kun je slippers bedrukken kleine oplage. Wij hanteren een minimale afname van 25 stuks bedrukte slippers. Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper de slippers worden. Ook bij een kleine oplage slippers is het mogelijk om verschillende maten te combineren. Wij kunnen helaas geen slippers per stuk bedrukken.

kleine oplage slippers bedrukken

Slippers dames, slippers heren, slippers kind

Er zijn vele soorten slippers, de meeste slippers zijn unisex maar er zijn ook speciaal dames slippers, heren slippers en kinder slippers. In ieder formaat hebben wij flip flops of flipflops. De slippers heren en slippers dames worden veel gebruikt op de camping of sportschool. Gebruik de campingslippers bij het zwembad of de sportslippers tijdens het douchen na het sporten. Wij kunnen de campingslippers bedrukken naar eigen ontwerp. De bedrukte sportslippers kunnen voorzien worden van een logo opdruk.

Slippers personaliseren, ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor slippers

Heb je na het doorlopen van de tekst en foto's interesse gekregen in gepersonaliseerde slippers? Vraag dan hier direct een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande prijsopvraag button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort slipper, de maat of maten, de kleur en de bedrukking van de slippers door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij slippers personaliseren voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug