• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.8/5 van 209 reviews

Slippers bedrukken

Bedrukte slippers in alle kleuren en maten

Onze goedkope slippers met logo zijn een leuk geschenk voor je relaties en vergroten de naamsbekendheid van je bedrijf. Meest verkocht zijn onze badslippers met brede band. Andere slippers uit ons assortiment zijn: teenslippers, sauna slippers, leren slipper, hotel slippers en meer. De slippers zijn verkrijgbaar alle maten voor kinderen en volwassenen (ook in een mix van maten).

Slippers laten bedrukken in kleine oplage

Als fabrikant kunnen wij slippers op maat maken. Je kunt de kleuren van de band en de zool zelf kiezen. Vervolgens kunnen wij de slippers bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk. De opdruk mag op beide slippers van elkaar afwijken. Je kunt de slippers laten bedrukken op de band, het voetbed en/of de zijkant van de zool. De minimale afname voor bedrukte slippers bedraagt 25 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
bedrukte slippers relatiegeschenken

Gepersonaliseerde slippers in enkele stappen

Wil je jouw (zakelijke) relaties verrassen met een zomers relatiegeschenk? Laat dan slippers bedrukken. Je hebt bij ons de keuze uit vele soorten slippers: van badslippers tot teenslippers en van hotelslippers tot slippers met flesopener en nog veel meer! Wij kunnen deze slippers leveren in iedere gewenste maat (ook een mix van maten) en kleur. Vervolgens kun je deze slippers laten bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere gewenste opdruk. Met deze bedrukte slippers zet je grote stappen om je naamsbekendheid te vergroten!


1. Slippers in alle maten

Als custom-made slippers fabrikant kunnen wij slippers maken in iedere gewenste maat. Wij hebben grote maten voor volwassenen, maar ook kleine maten voor kinderen. De volwassen maten lopen van maat 36/37 tot en met maat 50/51, de kindermaten gaan vanaf maat 24/25 tot en met maat 34/35. Als fabrikant kunnen wij een mix van maten leveren, zodat je een uiteenlopende doelgroep kunt bereiken met de gepersonaliseerde slippers.

EU maat Lengte
36/37 240mm
38/39 250mm
40/41 260mm
42/43 270mm
44/45 280mm
46/47 290mm
48/49 300mm
50/51 310mm
slippers in maten voor volwasssenen en kinderen

2. Custom slippers in iedere kleur

Onze custom slippers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, ook in de speciale PMS kleur die bij je huisstijl hoort. Veel basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt denken aan zwarte slippers en witte slippers, maar ook aan de kleuren rood, blauw, groen en oranje. Je kunt ook slippers om maat laten maken, bijvoorbeeld slippers met een rode zool en een gele band. Je kunt alle kleuren slippers laten bedrukken.

 • goedkope hotelslippers bedrukken met tekst
  Witte slippers
 • gepersonaliseerde sport slippers met opdruk Zwarte slippers
 • rode hotel slippers bedrukt
  Rode slippers
 • reclame slippers in speciale kleur pms
  Slippers in speciale kleur
 • klittenband sauna slippers met logo
  Zwarte slippers met blauwe band
 • gepersonaliseerde slippers met bandje en zool in speciale kleuren
  Slippers op maat in eigen kleuren

3. Slippers laten bedrukken

Ga je de goedkope slippers inzetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk, laat dan de slippers bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. De opdruk mag op beide slippers van elkaar afwijken, zoals een logo op de ene slipper en een naam of de andere. De wijze waarop de slippers bedrukt worden hangt af van het soort dat je wenst. Bedrukte slippers, bijvoorbeeld slippers met logo, leveren een bijdrage aan de naamsbekendheid van je bedrijf!

sport badslippers laten bedrukken

Badslippers laten bedrukken (eventueel met reliëf)

Onze badslippers, campingslippers en sport slippers hebben diverse bedrukkingsmogelijkheden. Vaak laat men badslippers bedrukken op de brede band, maar ook een kleine opdruk op het voetbed of de zijkant van de zool is mogelijk. Bij een bedrukking op de band zijn er diverse opties: een simpele opdruk, een volledige full colour bedrukking of een reliëf opdruk/diepdruk in kleur.

teenslippers met opdruk

Strand- en teenslippers bedrukken (ook full colour)

Bij de teenslippers en strand slippers kun je het bandje en/of het voetbed laten bedrukken. Het voetbed van de teenslippers kan volledig en full colour bedrukt worden. Op het bandje van de teenslippers is de ruimte beperkt, dus is alleen een kleine opdruk mogelijk. Tot slot is het mogelijk om de zool te stansen/graveren, zodat deze een opdruk achterlaat als je door het zand loopt.

badstof hotel slippers met logo borduren

Badstof en hotel slippers borduren of bedrukken

Bij de badstof hotel slippers plaatsen wij de bedrukking meestal op de band, maar ook een opdruk op het voetbed is mogelijk. Het voordeel van een bedrukking op de band - in tegenstelling tot op het voetbed - is dat deze opdruk altijd zichtbaar zal zijn. Bij luxe hotel slippers van badstof is het ook mogelijk om een logo of naam in het materiaal te borduren.

sauna slippers bedrukken

Sauna slippers bedrukt op de band

Je kunt de band van de sauna slippers laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of reclame-uiting. Het maakt niet uit of deze band van klittenband voorzien is. Wil je graag het voetbed van de wellness slippers bedrukken? Dat is helaas niet mogelijk, want het voetbed is voorgevormd en daardoor lastig te bedrukken. Een kleine opdruk aan de zijkant van de zool is wel mogelijk.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte slippers

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde slippers? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort, de maat of maten, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over slippers goedkoop bedrukken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste slippers met logo?

Onze goedkoopste slippers worden uit voorraad geleverd. Deze slippers zijn in grote aantallen (tegen volumekorting) geproduceerd en hoeven alleen nog maar bedrukt te worden met een logo of andere opdruk. Je kunt denken aan teenslippers en badslippers is de meest bekende basiskleuren, zoals witte slippers en zwarte slippers. De bedrukkingsmogelijkheden zijn bij dit soort slippers wel beperkt.

slippers met logo

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage slippers bedrukken?

Ja, bij ons kun je een kleine oplage slippers laten bedrukken. Wij hanteren een minimale afname van 25 stuks bedrukte slippers. Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper de slippers met logo. Ook bij een kleine oplage slippers is het mogelijk om verschillende maten te combineren. Wij kunnen helaas geen slippers per stuk bedrukken.

kleine oplage slippers bedrukken

Vraag 3. Welke slippers worden wel eens weggeven als aandenken aan een bruiloft of trouwerij?

Gepersonaliseerde slippers worden regelmatig ingezet in aanloop naar of na afloop van een bruiloft. Geef je een trouwfeest op het strand? Dan kiest met vaak voor strand slippers met foto van het bruidspaar. Op de slippers bedrukt men vaak ook de trouwdatum en locatie van het feest. Voor de gasten zijn deze gepersonaliseerde slippers leuk als aandenken!

trouwerij slippers bedrukken bruiloft

Vraag 4. Hebben jullie ook kinder slippers in kleine maten?

Als fabrikant kunnen wij slippers op maat maken voor kinderen. Je kunt bijvoorbeeld denk aan teenslippers, badslippers en sauna slippers in kleine maten voor kinderen. Deze kinder slippers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Wij kunnen de kinder slippers bedrukken met een logo, stukje tekst of leuk figuurtje.

goedkope kinder slippers ontwerpen

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte slippers

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde slippers? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort, de maat of maten, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug