Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Slaapmaskers bedrukken

Goedkope slaapmaskers met eigen logo

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope slaapmaskers en blinddoeken. Een slaapmasker blokkeert het licht zodat de drager tijdens een lange vlucht of reis ook overdag een dutje kan doen. Voor extra draagcomfort kunnen wij de polyester slaapmaskers afwerken met extra zacht satijn. Het is tevens mogelijk om de slaapmaskers te voorzien van een neusstuk. Een slaapmaskers met neusstuk inkeping heeft een betere pasvorm en sluit het gezicht beter af van externe lichtinval. Standaard leveren wij de slaapmaskers met één elastiek, maar voor draaierige slapers kunnen wij de slaapmaskers met twee elastieken leveren zodat deze extra goed blijft zitten.

Slaapmaskers afwerken met zacht satijn voor comfort
Slaapmasker met neusstuk inkeping tegen lichtinval
Extra elastiek zodat het masker goed blijft zitten
Bekijk alle slaapmaskers »

Eigen kleur slaapmaskers bedrukken

Als fabrikant van de slaapmaskers kunnen wij deze produceren in iedere gewenste kleur. Een zwarte slaapmaskers verduistert perfect en dat is de reden dat wij deze het meest verkopen. Wij kunnen een slaapmaskers bedrukken met tekst, naam, logo, slogan of andere opdruk. Kiest u voor een afbeelding of logo met kleurverloop, dan kunnen wij de slaapmaskers bedrukken in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Slaapmaskers bieden optimale rust

Kun je wel wat slaap gebruiken? Dan zijn onze slaapmaskers echt iets voor jou! De slaapmaskers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en zorgen voor optimale rust. Het effect van de slaapmaskers is dat de ogen tot rust komen en licht van buiten tegen wordt gehouden. De maskers zijn voor thuis gebruik of handig om mee te nemen op reis. Alle slaapmaskers in ons assortiment zijn te bedrukken.

luxe slaapmaskers bedrukt

Luxe slaapmaskers met neusstuk en oogbolling

Naast de goedkope slaapmaskers hebben wij ook luxe slaapmaskers. Deze slaapmaskers hebben een speciaal neusontwerp voor een optimale bescherming tegen licht inval. Ook is de luxe slaapmasker voorzien van een bolling bij de oogstukken, zodat er geen druk op de ogen komt te liggen. Het masker is geschikt voor een hoofdomtrek van 50-63cm en kan eventueel op maat worden gemaakt.

gel maskers bedrukt met tekst of logo

Gel oogmaskers kun je koud of warm gebruiken

Deze gel oogmaskers kunnen warm of koud gebruikt worden. Het oogmasker werkt ontspannend en verkoelend. Bij kou gebruik leg je het gel oogmasker ongeveer 30 minuten in de koelkast, daarna gedurende 5 of 10 minuten op de ogen leggen, dit verlicht hoofdpijn en kalmeert vermoeide ogen. Bij warm gebruik leg je het oogmasker 5 minuten in warm tot heet water en daarna 5 tot 10 minuten op de ogen leggen voor een rustgevend gevoel.

bluetooth slaapmaskers bedrukt

Bluetooth slaapmaskers met muziekfunctie

Comfortabel slaapmasker met ingebouwde bluetooth oortjes en microfoon. Kan opgeladen worden via de meegeleverde USB kabel. Met +/- 2 uur opladen kun je meer dan 15 uur muziek luisteren. Met de bluetooth slaapmaskers geef je je ogen rust en kun je genieten van muziek. Deze bluetooth slaapmaskers zijn ideaal voor op reis.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug