Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Sjaals bedrukken

Goedkope sjaals met tekst

Bij JM promotions bent u aan het juiste adres voor de goedkoopste bedrukte sjaals! Populair zijn onze functionele sjaals die bescherming bieden tegen de koud, zoals de geweven sjaals en gebreide sjaals. De promotiesjaals en fansjaals worden gemaakt van polyester en zijn het goedkoopste. De sjaals kunnen wij produceren in iedere gewenste kleur. Een sjaal bedrukken wij standaard op één positie met tekst of logo.

Warme fleece sjaals
Geweven of gebreide sjaals van 150x30cm
Polyester fansjaals en promotiesjaals van 130x20cm
Bekijk alle sjaals »

Bedrukte sjaals op maat produceren

Wij kunnen iedere sjaal bedrukken of sjaal borduren. U bepaalt waar uw bedrijfslogo en/of tekst op de sjaal gedrukt wordt, bijvoorbeeld in het midden of op de uiteinden van de sjaal. Is dat nog niet genoeg, dan kunnen wij de gehele sjaal bedrukken. All over sjaals bedrukken doen wij voornamelijk bij supporter sjaals, voetbal sjaals en promotiesjaals. Naast de kleur, bedrukking en print van de sjaals kunt u ook de afmetingen van de sjaals bepalen. Bent u op zoek naar kleine sjaals voor kinderen? Geen probleem, in onze fabriek kunnen wij sjaals op maat produren.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Sjaals bedrukken

Tijdens het koude winterweer ga je naar buiten met één van onze heerlijk warme wintersjaals. In onze uitgebreide collectie trendy en goedkope sjaals vind je fansjaals, colsjaals, reclame sjaals, fleece sjaals en warme gebreide sjaals. Alle sjaals worden voorzien van een bedrukking en kunnen in iedere kleur geleverd worden. Daarnaast bepaal je zelf het formaat voor een gepersonaliseerde sjaal.

fansjaals

Fansjaals

Ben je supporter van een bepaalde club of vereniging? Dan zijn de sportsjaals echt iets voor jou! De fansjaals zijn goedkoop en worden bedrukt met de tekst en/of logo die je wil! De fansjaal wordt gemaakt van acryl en heeft een standaardafmeting van 16 x 135 centimeter en kan ook op maat worden gemaakt in de door jou gewenste afmetingen.

colsjaals

Colsjaals

Deze heerlijke warme sjaal is een must have tijdens het koude winterweer. De colsjaals zorgen ervoor dat je nek heerlijk warm blijft en kunnen gemakkelijk over het hoofd om gedaan worden. De colsjaals zijn voor zowel mannen als vrouwen te gebruiken en zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties met bedrukking. De colsjaals worden gemaakt van fleece.

reclame sjaals

Reclame sjaals

Een goedkope en leuke manier om reclame te maken zijn met de promotie sjaals. Deze sjaals worden gemaakt van polyester en hebben een formaat van 130 x 16 centimeter. Wil je een grotere reclame sjaal? Ook dat is mogelijk! Wij maken de promotie sjaals met bedrukking speciaal voor je op maat! Deze goedkope sjaals zijn het ideale relatiegeschenk.

fleece sjaals

Fleece sjaals

De unisex wintersjaals gemaakt van fleece houden je tijdens de kou warm. Deze stijlvolle sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden bedrukt met een gepersonaliseerde tekst of logo. Daarnaast kun je net het standaardformaat van 18 x 140 centimeter ook ervoor kiezen om de fleece sjaals op maat te laten maken!

gebreide sjaals

Gebreide sjaals

De trendy en warme gebreide sjaals zijn een stijlvolle toevoeging aan iedere outfit. Deze sjaals worden gebreid van combinatie katoen en polyester. De gebreide omslagdoeken zitten comfortabel en warm en zijn verkrijgbaar als oversized sjaal die je meerdere keren om je nek kunt wikkelen. Personaliseer de gebreide sjaals verder door een logo of tekst erop te laten bedrukken en de kleur van de sjaal te bepalen!

gebreide sjaals

Auto sjaals

De auto sjaals zijn een leuke en gemakkelijke manier om reclame te maken. Laat de auto sjaals bedrukken met een logo, tekst of andere bedrukking en hang deze op aan het achterruit. Op deze manier krijgt iedereen de auto sjaal met boodschap te zien. Auto sjaals worden gemaakt van acryl en hebben een afmeting van 8x35 cm.. De sjaals zijn enkel- en dubbelzijdig te bedrukken met een verschillend ontwerp en worden door bedrijven vaak besteld als relatiegeschenk voor klanten of personeel.

gebreide sjaals

Zijden sjaaltjes

Zijden sjaals worden veel besteld door bedrijven voor vrouwelijk personeel. De zijden sjaals zijn een stijlvolle toevoeging aan kostuums en mantelpakken. Deze leuke sjaaltjes zijn gemaakt van comfortabel zittende en zachte zijden stof en hebben een afmeting van 65 x 65 centimeter. De sjaaltjes kunnen ook op maat worden gemaakt. Laat de sjaaltjes van zijden bedrukken met bedrijfslogo of tekst.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug