• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 194 reviews

Schoudertassen bedrukken

Goedkope schoudertassen met logo

JM Promotions is één van de grootste Nederlandse internetaanbieders van schoudertassen. Zoekt u naar een handige goedkope tas, die gemakkelijk over de schouder te dragen is? Kies dan voor onze schoudertassen. Schoudertassen hebben als voordeel dat de inhoud gemakkelijk bereikbaar is. De tas kan simpel gedraaid worden en hoeft dus niet afgedaan te worden. Schoudertassen kunnen zowel aan de voor- als achterkant gedragen worden.

Standaard model of op maat gemaakt
In eigen kleur verkrijgbaar
Met bedrukking, ook in full colour

Bedrukte schoudertassen in eigen kleur

Mocht u op zoek zijn naar direct leverbare schoudertassen, dan kunnen wij een aantal specifieke modellen uit ons Nederlandse assortiment leveren. Onze schoudertassen zijn beschikbaar in drie verschillende soorten:


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Welke soorten kledinghoezen bieden wij?

Goedkope schoudertassen

Onze goedkoopste schoudertassen, zijn tassen gemaakt van kunststofvezels en hebben een comfortabele schouderband. De tas heeft één groot vak, wat afgesloten kan worden met een flap. Naast het grote vak, beschikt de tas over losse compartimenten voor zes pennen. Het formaat van onze goedkoopste schoudertas is 36x6x27 centimeter. Deze afmeting zorgt er voor dat de inhoud van de tas geschikt is voor het vervoer van boeken, mappen en andere benodigdheden. Deze tas kunnen wij vanuit onze Nederlandse voorraad leveren in tien verschillende basiskleuren. Als fabrikant van schoudertassen, kunnen wij de tas ook op maat laten maken in een eigen PMS-kleur.

Smalle schoudertassen

Indien u op zoek bent naar een schoudertas met meerdere vakken, maar met toch een mindere breedte, kies dan voor onze smalle schoudertassen. Onze smalle schoudertassen zijn gemaakt van hoogwaardig 600D polyester en hebben een formaat van 27x33x13 centimeter. Onze smalle schoudertassen beschikken over één hoofdvak en één insteekvakje in de omslag. Daarnaast beschikt de tas over drie pennenhouders en een verstelbare schouderband.

schoudertas grijs

Katoenen schoudertassen

Naast onze schoudertassen met één draagband, verkopen wij ook katoenen schoudertassen met twee lange hengsels. De twee lange hengsels zorgen er voor dat de tas gemakkelijk over één schouder gedragen kan worden. De katoenen tassen zijn praktisch en kunnen gemakkelijk ingezet worden als promotiemiddel op beurzen, in winkels, op evenementen. Het standaard formaat van onze katoenen tassen is 42x38 centimeter.

Bedrukking schoudertassen

Een schoudertas bedrukken kan gedaan worden in één tot vier basiskleuren. Mocht dit niet genoeg zijn of heeft u een specifieke wens voor bedrukking met meerdere kleuren, dan kan er bedrukt worden in full-colour. Bedrukking met full-color zorgt voor een soepel en levendig verloop van de kleuren in uw logo of afbeelding. Wij kunnen bedrukken in alle kleuren. Hebt u een specifieke wens met betrekking tot de kleur van de bedrukking, dan kunnen wij bedrukken in uw eigen PMS-kleur. Schoudertassen bedrukken gebeurd standaard op de flap aan de voorzijde. Katoenen schoudertassen zijn te bedrukken aan de voor- en achterzijde.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor schoudertassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope schoudertassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste schoudertassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over schoudertassen

Waar worden schoudertassen veel gebruikt?

Een schoudertas is een veelzijdige tas, die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De tas wordt gebruikt door mensen van alle leeftijden en wordt zowel door mannen als vrouwen gebruikt. Groepen die veel gebruik maken van schoudertassen zijn:

Postbodes

Postbodes gebruiker schoudertassen, omdat ze geschikt zijn om een groot aantal brieven, folders en andere eenheden kunnen herbergen. Tijdens het lopen van de postronde kan post gemakkelijk uit de buidel gepakt worden, om vervolgens in brievenbussen gegooid te worden.

Studenten en scholieren

Schoudertassen worden veel gebruikt door studenten en scholieren, omdat de vorm perfect aansluit of schoolbenodigdheden zoals boeken, laptops, mappen en andere schoolspullen. Schooltassen kunnen over het algemeen vrij zwaar zijn. Een schoudertas verdeeld het gewicht goed over de schouder.

Leraren en professoren

Leraren en professoren maken veelvuldig gebruik van schoudertassen, omdat het formaat van de tas geschikt is om nagekeken dossiers, tentamens of artikelen mee naar school of universiteit te nemen.

Koeriers of fietskoeriers

Koeriers of fietskoeriers maken in veel gevallen gebruik van schoudertassen. Deze ‘messenger-bag’ zoals ze ook wel worden genoemd, worden gebruikt omdat ze tijdens het fietsen naar voren geschoven kunnen worden. Er hoeft dus niet afgestapt te worden wanneer er iets in de tas gestopt moet worden of wanneer er iets uitgehaald dient te worden.

IT-professionals

Een grote groep die de schoudertas gebruikt, zijn de IT-professionals. Deze mensen gebruiken de tas vaak, omdat ze geschikt zijn om laptops en computerbenodigdheden in kwijt te kunnen. Vaak kiezen deze mensen voor een schoudertas, waarbij de binnenkant verstevigd en beschermend is.

Overig gebruik

De tas wordt gebruikt door verschillend e groepen en met verschillende doelen. Het is een ideale tas om dagelijks te gebruiken tijdens vervoer van en naar een bestemming. Daarnaast is de schoudertas een goed alternatief voor de rugzak. Dit kan een alternatief zijn uit het oogpunt van comfort of uit het oogpunt van stijl. De schoudertas wordt onder andere veel gebruikt bij:

  • Beurzen (exposanten)
  • Zakelijke evenementen
  • Congressen

Waar komt de schoudertas vandaan?

Schoudertassen werden oorspronkelijk gebruikt om op een snelle manier, veel spullen in op te bergen. Pas echter werden de schoudertassen oftewel ‘messenger bags’ in de tweede wereldoorlog. Deze tassen kwamen toen goed van pas om veel spullen in kwijt te kunnen en de handen vrij te houden. Na de oorlog werd de tas veel gebruikt door postbezorgers. Deze groep gebruikt de schoudertas tot de dag van vandaag nog steeds. Sinds het jaar 2000, is de schoudertas zo aangepast dat het op een comfortabele manier veel en zware spullen kan vervoeren. Tegenwoordig worden de schoudertassen gebruikt om te reizen van en naar locaties zoals school, werk of tijdens korte trips.

De schoudertas wordt nog altijd veelvuldig gebruikt, omdat het een zeer functionele tas is. De flap hoeft enkel opgetild te worden en de gebruiker kan bij de inhoud. Ook in de mode is de tas veel in beeld gekomen. Tegenwoordig wordt de tas in verband met mode vaak gezien bij verfijnde mannenkleding.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor schoudertassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope schoudertassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste schoudertassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug