• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 233 reviews

Sloven bedrukken

Sloven voor bediening in de horeca

Onze schorten worden veel gebruikt in de bediening, bijvoorbeeld in de kroeg of andere horecagelegenheid. Het zijn korte sloven die tot boven de knie vallen. Voorzien van 2 grote zakken, een middelgrote zak, een pennenhouder en verstelbare riemen. Gemaakt van 100% polyester met een gladde afwerking in het zwart. Je kunt de sloven laten personaliseren met een logo.

Kenmerken

Korte sloven met diverse vakken
Afmetingen 54 x 30 cm & gewicht 64 gram
Gemaakt van 100% polyester in het zwart
Sloven laten bedrukken met logo
Meer sloven


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte sloven voor in de keuken

Wil jij als horecabedrijf een professionele uitstraling? Met onze horecasloven zorg je ervoor dat het personeel en stijlvol bij loopt. Onze sloven zijn op maat verkrijgbaar en kunnen geleverd worden in iedere kleur met bedrukking. Wij kunnen de sloven bedrukken met een logo, tekst of andere bedrukking. De sloven worden gemaakt van polyester of katoen. In onze collectie sloven vind je korte- en lange sloven en sloven met zakken.

korte sloven bedrukken

Korte sloven

Wij leveren sloven in verschillende lengtes en kleuren. De sloven worden voorzien van een bedrukte tekst of logo. De korte sloven zijn populair in de horeca omdat deze gezien worden als net, vlot en fris. De sloven komen net tot boven de knieën. Geef ons jou specifieke wensen door en wij maken de sloven voor jou op maat.

bedrukte lange sloven

Lange sloven

Bestel de lange sloven voor jou bedrijf en zorg ervoor dat het personeel en stijlvol en netjes bij loopt. Deze lange sloven worden vaak gebruikt in de horeca en zijn op maat verkrijgbaar. De lange sloven komen tot net onder de knieën en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. De lange sloven bedrukken wij met een bedrijfslogo of tekst.

korte en lange sloven met bedrukken

Sloof met zakken

Ben je op zoek naar een sloof met zakken? Kies dan voor een korte- of lange sloof met zakken gemaakt van katoen of polyester. De sloven met zakken zijn handig in horecagelegenheden om dingen in mee te nemen als bijvoorbeeld een portemonnee of wijnopener. De sloven met zakken worden voorzien van een bedrijfsbedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug