Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Schorten bedrukken

Schorten laten bedrukken

Bij JM Promotions ben je aan juiste adres voor schorten bedrukken. Onze schorten beschermen de kleding tegen onder andere vuil- en vetvlekken. Ze worden gemaakt van verschillende materialen, zoals 100% katoen, leer en spijkerstof. Verkrijgbaar in vrijwel alle denkbare kleuren. Je kunt de schorten laten bedrukken of borduren met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Schorten bedrukken zijn leuk als herkenning van je personeel of als relatiegeschenk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Schort bedrukken

Bij ons kun je een schort bedrukken in enkele stappen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten schorten. Deze worden gemaakt van verschillende materialen en in veel verschillende kleuren. Vervolgens kun je de schorten personaliseren met reclame. Als je onderstaande stappen doorloopt kan je je eigen schort bedrukken.

schort bedrukken

Bedrukte schorten in eigen kleur

Onze bedrukte schorten zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. De meeste gekleurde schorten houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Als je kleur er niet tussenstaat, dan produceren wij schorten op maat in een speciale PMS kleur. Bij op maat gemaakte schorten kun je ook kleuren combineren, bijvoorbeeld andere kleur zakken dan het bedrukte schort. Je kunt daardoor de kleuren van je huisstijl of marketingcampagne op meerdere manieren laten terugkomen. Hieronder een overzicht van onze meest verkochte gekleurde schorten.

 • Blauwe schorten
  Blauwe schorten
 • groene schorten
  Groene schorten
 • zwarte schorten
  Zwarte schorten
 • witte schorten
  Witte schorten
 • oranje schorten
  Oranje schorten
 • gele schorten
  Gele schorten
 • rode schorten
  Rode schorten
 • schorten in PMS kleur
  Schorten in PMS kleur

Gepersonaliseerde schorten

Gepersonaliseerde schorten worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Als je wilt dat de schorten reclame maken voor je bedrijf, dan kun je de schorten bedrukken of schorten borduren met een eigen ontwerp. Meestal worden de schorten gepersonaliseerd met een naam, stukje tekst, logo, afbeelding of combinatie van alles. Hieronder een korte uitleg over hoe de schorten gepersonaliseerd kunnen worden.

schorten bedrukken

Schorten bedrukken

Wil je zoveel mogelijk schorten bedrukken binnen je budget? Laat dan schorten bedrukken met een print opdruk. Qua bedrukking is er van alles mogelijk: van schorten met opdruk in enkele kleuren tot een full colour bedrukking. De bedrukking kan groot worden geplaatst op de borst of de voorvakken, zodat deze goed zichtbaar is als men de bedrukte schorten draagt.

schorten borduren

Schorten borduren

Je kunt daarnaast ook schorten laten borduren. Het voordeel van geborduurde schorten is dat dit een luxe uitstraling geeft en daarnaast ook nog een slijtvast is in vergelijking met een print. Bij schorten borduren kan je kiezen voor 1 of 2 verschillende kleuren. De borduring wordt net als bij een bedrukking op de borst geplaatst.

Schorten met logo

Ben je op zoek naar schorten met logo voor in de keuken en horeca? Onze schorten zijn verkrijgbaar in elke kleur, full colour en worden voorzien van een stukje tekst of logo. Wij hebben schorten voor volwassenen en voor kinderen in iedere maat met bedrukking. In onze collectie vind je onder andere kook schorten met logo, horeca schorten met logo en wegwerp schorten met logo.

kookschorten bedrukken

Kookschorten bedrukken

Onze kook schorten met zakken zijn ideaal geschikt voor in de horeca of in de keuken. De schorten hebben zakken waar je je keuken-tools in kan opbergen en snel weer bij de hand hebt. Standaard worden de schorten met zakken geleverd in het formaat van 69 x 95 centimeter maar kunnen ook in grotere en kleinere maten geleverd worden.

horecaschorten bedrukken

Horecaschorten bedrukken

Horeca schorten zijn ideaal voor serveerders/serveesters of de chefs in de keuken. Leuk als herkenning van je personeel en kan worden ingezet als reclame materiaal. Bijvoorbeeld met een logo, stukje tekst of ander ontwerp. De schorten horeca bieden bescherming tegen vlekken op je eigen kleding.

wegwerpschorten bedrukken

Wegwerpschorten bedrukken

Ben je geinteresserd in schorten voor eenmalig gebruik? Wij bieden goedkope schorten van non-woven materiaal en kunnen worden gemaakt in een breed scala aan basiskleuren. Deze wegwerp schorten hebben een voorvak en verstelbare bandjes en kunnen worden bedrukt op het voovak en/of op de borst.

Vrijblijvende prijsopgave voor schorten bedrukken?

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van schorten met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor schorten bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug