Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Scharen bedrukken

Goedkope scharen met logo

Als u op zoek bent naar een nuttig relatiegeschenk voor thuis of voor op kantoor, dan is een bedrukte schaar het overwegen waard. Wij hebben multifunctionele scharen waar u niet alleen mee kunt knippen, maar ook een metalen dop van een flesje kunt verwijderen of een dop van plastic fles kunt draaien. Daarnaast ook kleine scharen voor de kinderen of kleine klusjes. Van de plastic behuizing van de schaar kunt u de kleur bepalen. Onze scharen zijn te gebruiken door linkshandigen en rechtshandigen. Op zoek naar andere soorten scharen? Informeer naar de mogelijkheden.

Multifunctionele scharen voor op kantoor of de keukenlade
Scharen met bedrukt beschermhoesje
Bekijk alle scharen »

Schaar bedrukken of graveren met uw opdruk

Het leuke van de scharen is dat er verschillende opties zijn om deze van een opdruk te voorzien. De meest gebruikelijk is om het plastic handvat van de schaar te bedrukken met tekst of logo, zoals dat van uw bedrijf. Het is ook mogelijk om het ijzeren blad te graveren. Een schaar met opdruk is een leuk relatiegeschenk dat voor lang meegaat en dat zorgt ervoor dat de eventuele opdruk ook lange tijd zichtbaar zal zijn.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Verschillende soorten scharen met bedrukking

Scharen zijn er voor allerlei verschillende gelegenheden. Scharen voor op school, kantoor, rechtshandig, linkshandig of voor het huishouden. Door de vele mogelijkheden op het gebied van scharen zijn er in onze collectie ook verschillende varianten verkrijgbaar. Wij hebben onder andere scharen met een flesopener, kartelscharen, scharen voor kinderen en scharen met kunststof handgrepen. Ben je op zoek naar een ander type schaar? Laat het weten, bij ons is alles mogelijk! Alle scharen worden geleverd met bedrukking.

scharen met flesopener

Scharen met flesopener

Ga aan de slag met de schaar en flesopener in één. Deze schaar is geschikt voor zowel linkshandige als rechtshandige en is een must have in iedere keuken. De schaar heeft sterke RVS bladen, waar het onderste blad is gekarteld om het knippen nog gemakkelijker te maken. De schaar is gemaakt van kunststof of RVS en heeft in het midden een flesopener. De schaar met flesopener heeft een standaardafmeting van 25 bij 9 cm.

kartelschaar

Kartelschaar

Deze knutselschaar zorgt tussen de kartels voor een golvend effect en is populair onder hobbyisten. De kartelschaar wordt gebruikt om papier te knippen en is gemaakt van kunststof. De standaardmaten van de schaar zijn 14 x 6 1,5 cm maar kan ook in andere maten worden geleverd. Daarnaast is iedere kleur mogelijk en wordt de schaar bedrukt met een logo of tekst.

scharen voor kinderen

Scharen voor kinderen

Knutselen en creativiteit dat is waar kinderen van houden. De scharen voor kinderen zijn hiervoor uitstekend. De scharen die wij aanbieden hebben ten opzichte van andere scharen een kleiner formaat en minder scherpe bladen waardoor kinderen veilig kunnen spelen. De scharen hebben een standaardafmeting van 12 bij 6 cm en zijn gemaakt van kunststof. Laat de schaar bedrukken en kies de gewenste kleur.

schaar met kunststof handgrepen

Schaar met kunststof handgrepen

Wij graveren de schaar met een logo of tekst. De bladen van de schaar zijn gemaakt van RVS waar de handgrepen gemaakt zijn van kunststof. De handgrepen zorgen ervoor dat de schaar comfortabel vasthoudt. De schaar wordt gebruikt om stof of papier mee te knippen en heeft een lengte van 21 cm. Deze schaar komt van pas op school, kantoor of in het huishouden.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug