• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 213 reviews

Schooltassen bedrukken

Groter type school rugzakken

Onze school rugtassen zijn stevige, groter formaat rugzakken, die uiterst geschikt zijn voor school, werk of tijdens het reizen. De tassen hebben een standaard formaat van L40xB30xD11. De tassen worden geleverd met twee stabiele banden die een hoge mate van draagcomfort leveren. Daarnaast zit er standaard een voorvakje op de rugzak, waarin spullen als sleutels, telefoons of agenda’s geplaatst kunnen worden.

Bedrukking van de schooltas

Onze school rugzakken zijn leverbaar in een aantal basiskleuren, maar kan ook geproduceerd worden in uw eigen PMS-kleur. Bedrukking vindt standaard plaats op het voorvakje, maar kan bij wens over het hele oppervlak van de rugzak gebeuren.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over bedrukte schoolrugzakken?

Materialen

Onze groter formaat rugtassen worden standaard geproduceerd van dik polyester (D600) materiaal. Deze stof zorgt voor stevigheid, duurzaamheid en een mate van waterdichtheid. Mocht u er zeker van willen zijn dat de rugtas waterdicht is, dan raden wij u aan om er voor te kiezen om de binnenkant te lamineren.

Extra opties

Indien de standaard opties in de tas niet voldoen aan uw wens, kunt u er voor kiezen om extra opties aan de tas toe te voegen. De tas kan bijvoorbeeld verstevigd worden aan de onderkant, waardoor de tas minder snel slijt. Daarnaast kunnen er extra vakken aan de binnenkant worden toegevoegd. Zo blijft de inhoud gescheiden. Mocht u specifieke wensen hebben, neem dan contact met ons op.

Waarom school rugzakken?

Deze groter formaat rugtassen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Dit type rugtassen wordt veel gebruikt op scholen, maar ze zijn ook zeer handig om mee te nemen naar het werk of tijdens vakanties. De tassen zijn zeer stevig en hebben een inhoud rond de 20 liter. De tassen hebben twee comfortabele banden, waardoor de rugzakken met gemak de hele dag gedragen kunnen worden.

Indien u op zoek bent naar een goedkoper alternatief, dan raden wij u aan om te kiezen voor onze goedkope rugtasjes met koord.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
school rugzakjes voor kinderen
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug