• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 272 reviews

Rugtassen met borstband

Single strap backpacks

Rugzakken worden vaak gekenmerkt door twee banden die om de schouders gedragen worden. Hoewel dit over het algemeen de standaard is, zijn er ook rugtassen met één enkele schouderband. Het voordeel van deze tassen is dat de band loopt van schouder, over de borst naar het middel. Hierdoor wordt er slechts gewicht gezet op één schouder.

Bedrukking van de rugtassen met 1 band

Als onze rugtassen met één band zijn te bedrukken op de voorkant. Bedrukking is mogelijk in meerdere kleuren, maar bij meer dan vier kleuren, moet er overgegaan worden op full-colour bedrukking. Mocht u een eigen kleur in gedachten hebben, dan kunt u deze PMS-kleur doorgeven, waarna tot bedrukking wordt overgegaan.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer weten over bedrukte rugzakjes met borstband?

Waarom rugtassen met 1 band?

Rugtassen met één schouderband kunnen zowel functioneel als modieus zijn. Onze rugzakken met één band kunnen geproduceerd worden met meerdere vakken, waardoor er verschillende items gescheiden van elkaar opgeborgen kunnen worden. Daarnaast kan de rugtas, zonder af te doen, gedraaid worden. Hierdoor kan de rugtas met één draai naar voren verplaats worden, wat handig is om snel iets uit de tas te pakken.

De rugtassen met één band kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ze kunnen gebruikt worden tijdens:

  • Sporten
  • Vakanties
  • Woon-werkverkeer
  • Korte dagtochten
tasjes buidels bedrukt

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor rugzakjes met borstband

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte rugzakjes met borstband? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug