• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Reisrugzakken bedrukken

Wandel rugzakken en backpacks

Wanneer een grote inhoud, functionaliteit en hoog niveau van comfort van een rugtas de belangrijkste factoren zijn, dan raden wij u aan om te kiezen voor wandel rugzak of een backpack. Beide tassen zijn geschikt om lopend een bepaalde hoeveelheid items mee te nemen.

Wandel rugzakken

Indien beoogde gebruikers van rugzakken veel onderweg zijn, houden van korte citytrips of vaak wandelen, is het aan te raden om te kiezen voor onze wandel rugzakken. JM Promotions is producent van wandel rugzakken en kan deze produceren naar uw eigen voorkeuren. De rugzakken zijn verkrijgbaar in meerdere basiskleuren en zijn goed te bedrukken met uw promotionele tekst of logo.

Bedrukking van de wandel rugzakken

Wandel rugtassen zijn geschikt voor bedrukking van uw promotionele boodschap. Bedrukking is mogelijk in één tot vier kleuren, maar mochten er meer kleuren nodig zijn, dan kan er in full-colour bedrukt worden.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over reisrugzakken met logo?

Waarom wandel rugzakken?

Wandel rugzakken zijn dé rugtassen wanneer functionaliteit voorop staat. De tas kan zo geproduceerd worden dat er op een handige manier met de ruimte wordt omgegaan. Er kunnen extra’s toegevoegd worden die zorgen voor nog meer functionaliteit en de tassen worden standaard gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal. Locaties waar wandel rugzakken ingezet kunnen worden voor promotionele doeleinden, richten zich voornamelijk op wandelbeurzen, reisbeurzen, hardloop evenementen en andere sportieve festiviteiten.

Backpacks

Backpacks zijn geschikt tijdens het reizen naar verschillende bestemmingen. Het voordeel van een backpack is dat men niet met een koffer hoeft te slepen. Dit kan handig zijn bij lange afstanden of wanneer de route veel trappen herbergt. Onze backpacks zijn beschikbaar in verschillende formaten, waarbij het standaard formaat L60xB30xD20 is. Mocht dit formaat te klein of te groot zijn, dan kunnen wij ook andere formaten leveren. Bedrukking kan plaatsvinden op verschillende onderdelen van de tas en is mogelijk in één of meerdere kleuren. Tevens is full-colour bedrukking mogelijk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
backpacks met full colour bedrukking

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor reisrugzakken met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope reisrugzakken met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en bedrukkingswijze, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug